Jump to content

SpAnCHoC

Inactive
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SpAnCHoC

  1. Cateva din sutele de dovezi:

    Galaxiile par sa se indeparteze de noi, avand viteze proportionale cu distanta. Acest fenomen este numit ‘Legea lui Hubble’, numit astfel dupa Edwin Hubble (1889-1953) care l-a descoperit in anul 1929. Aceasta observatie sustine teoria Universului care continua sa se extinda si sugereaza ca acesta a fost la inceput compact.

    Daca Universul a fost la inceput foarte, foarte fierbinte, asa cum teoria Big Bang-ului o sugereaza, ar trebui sa fim capabili sa gasim niste urme ale acestei calduri. In anul 1965 radioastronomii Arno Penzias si Robert Wilson au descoperit o Radiatie Cosmica de Fundal avand – 270,425 grade Celsius care strabate Universul observabil. Aceasta este considerata ramasita caldurii initiale pe care o cautau oamenii de stiinta. Penzias si Wilson au primit in anul 1978 Premiul Nobel pentru fizica datorita descoperirii lor.

    Abundenta de elemente usoare precum hidrogen si heliu in Univers sustin modelele originii Universului si, implicit, teoria Big Bang-ului.

    Deci faci 18% din x = y , inlocuesti pe Y in a doua ecuatie, faci o ecuatie de gradul I cu 2 necunoscute , si dupa aia spui ca x + y =suma totala , si-l scoti pe Y si dupaia scazi din suma totala pe x si iti da y =>Big Bang

  2. ' date='05 September 2010 - 01:04' timestamp='1283637891' post='5337004']

    smart ass ai postat dupa 10 minute .. nu cred ca teai uitat nici macar la primul videoclip . Esti un ignorant cu idei inchise .

    Prezinta-mi teoria ta . A aparut dzeu si ne-a facut ...................... . Nu exista nici o dovada , doar oameni inchisi la minte.

    14lt4sp.jpg

  3. Protectia Ubisoft a fost sparta

    Acum trei saptamani Ubisoft ne anunta ca viitoarele lor jocuri vor avea nevoie de o conexiune permanenta la Internet pentru a putea fi jucate, atat in multiplayer cat si in singleplayer. Totul pentru ca jocul se valideaza in mod continuu la server-ele Ubisoft. Aceasta masura, menita a limita pirateria, urma sa afecteze puternic jucatorii corecti.

    Marti, 2 martie 2010, a fost lansat jocul Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic (realizat de Ubisoft Romania). Acesta este primul joc ce beneficiaza de noul sistem de protectie si autentificare. Si a durat numai o zi pana cand versiunea piratata si-a facut aparitia, versiune care nu mai are nici un fel de limitare.

    Ubisoft incearca sa ne convinga ca aceasta varianta nu este completa, chiar daca la prima vedere asa ar parea. Si ca noua protectie este imposibil de invins. Totusi trebuia sa nu poata fi initializat jocul fara a fi cumparat si conentat la server-ul Ubisoft, nu sa nu mai mearga de la un moment dat. Deci cel mai probabil jocul piratat este complet functional.

    Si pana studiourile nu vor intelege ca aceste limitari nu fac decat sa goneasca jucatorii platitori, vor pierde tot mai multi bani. Orice sistem de protectie folosit este rezolvat din ce in ce mai repede. Ramane de vazut daca EA Games va avea mai mult noroc cu initiativa lor, o clona a incercarii Ubisoft.

    Sursa

  4. Se pare ca Ubisoft si EA Games sunt in acord total, si in alianta impotriva cumparatorului corect. Intai Ubisoft a impus existenta unei conexiuni (prin Internet) la server-ele proprii pentru a juca inclusiv partea singleplayer a jocurilor jor. EA Games a adoptat imediat aceasta masura extrem de nepopulara.

    De data aceasta a fost EA Games care a mai gasit o metoda de a scoate bani suplimentari de la jucatori: taxarea multiplayer-ului la jocurile cumparate la mana a doua. Acum aflam ca Ubisoft vede cu ochi buni aceasta actiune, si urmeaza sa o implementeze. Lucrurile nu sunt certe 100% in mod oficial, insa o astfel de masura nu este indicata decat cand va fi adoptata.

    Iar pretul nu a fost inca anuntat, insa se preconizeaza intre 5 $ si 20 $. Iar explicatia oficiala data de Ubisoft este ca vor sa dezvolte continut suplimentar pentru fiecare joc, disponibil doar prin download (DLC), si defapt acesta sa coste fiind netransferabil.

    Peste cateva luni o sa aflam ca patch-urile vor fi si ele pe bani, dupa care jocurile vor fi lansate cu bug-uri catastrofale, ca sa te oblige sa iei patch-urile… Sper ca nu le-am dat o idee…

    Sursa

  5. Trend-ul general in IT este de miniaturizare, fie ca vorbim despre PC-uri sau orice alt dispozitiv. Noi procese tehnologice permit realizarea de componente mai mici si mai ieftine. Si asta se vede si in lumea consolelor, unde principalii producatori schimba de cate ori hardware-ul intern, si introduc chiar si versiuni mai compacte.

    Insa atat Xbox 360 Slim cat si PS3 Slim sunt adevarati giganti in comparatie cu micro consola OnLive. Aceasta este mai mica decat controller-ul sau, si asta pentru ca este doar un element de legatura intre televizor (pe care aducem jocul) si serviciul online de la OnLive, fara a putea face mare lucru de una singura.

    Pentru cei ce nu stiu, OnLive are un serviciu de jocuri la cerere, prin intermediul caruia utilizatorii au acces la variate titluri fara a trebui sa si le instaleze local. Totul este pastrat la nivel de server OnLive, iar accesul se face pe baza unei conexiune de net de mare viteza.

    Initial acest serviciu fusese predestinat platformelor Windows, Mac OS X si smartphone. Insa oficialii s-au gandit ca ar fi bine ca orice posesor de televizor (sau display mai bine zis) sa se poata bucura de serviciul lor. Si aici intra in scena micro consola. Aceasta este deja in faza de beta testing, si se spera ca va fi gata pana la sfarsitul anului 2010.

    Ea se conecteaza la Internet prin port-ul LAN aferent, si la televizor prin HDMI. Iar doua port-uri USB sunt destinate perifericelor. Si contine si toate aplicatiile necesare pentru a aduce jocurile dorite de pe server-ele aferente. Detalii suplimentare vom avea probabil mai aproape de lansare.

    OnLive_micro_console.jpg

    Sursa:

    http://www.arenait.net/2010/06/20/micro-consola-onlive.html

  6. Voi nu stiti ce este aceea o forta.

    Daca nu intelegeti o forta nu inseama ca e ceva magic.

    Einstein era ateu.Mai citeste ce mi-ai citat tu acolo si poate intelegi.

    Again,DUMNEZEU=ZEUL IUDEO CRETIN,NU O FORTA.

    O forta este ceva pur fizic,nu are legatura cu dumnezeu.Mai multe forte au dat nastere la Univers.

    Pentru voi forta=entitate,FALS.O forta nu gandeste,nu creeaza ceva ca asa vrea ea,nu are vointa.

    CRETINA-i MATA care tea facut!

    ce tare ar fi sa luam o pauza de 45 zile

    ne vedem prin iulie

  7. Războiul a izbucnit în Polonia la 1 septembrie 1939. Franţa şi Anglia şi-au onorat obligaţiile ce le aveau faţă de aliatul polonez, declarând război Germaniei două zile mai târziu (3 septembrie). Şi Australia şi Noua Zeelandă au declarat război în aceeaşi zi, dar datorită diferenţelor de fus orar, ele au fost primele care au intrat în război, nu britanicii. Canada a urmat o săptămână mai târziu (pe 10 septembrie).

    Polonia, care reuşise doar o mobilizare parţială, având militarii echipaţi cu arme depăşite moral, bazându-se încă pe o cavalerie numeroasă, fără să se bucure de un sprijin activ din partea englezilor şi francezilor, a fost rapid înfrântă de Wehrmachtul' superior la toate capitolele: din punct de vedere numeric, al armamentului şi tacticilor (vezi "Blitzkrieg"). Polonia a fost atacată din trei părţi, din Germania şi din Cehoslovacia ocupată. În conformitate cu înţelegerile secrete din Pactul Molotov-Ribbentrop, Armata Roşie sovietică a invadat Polonia dispre răsărit la 17 septembrie,iar la 22 septembrie Polonia capitulează teritoriul său fiind împărţit între Germania şi URSS

    desigur ei nu au nicio vina :)) .sa nu mai zic ca noi ia`m atacat primi ca suntem ai dracu nu ei luand basarabia..desi se stiu toate lucrurile astea ei na`u fost trasi la raspundere.invingatori scriu istoria

    Eu nu tin cu Rusii deloc.Numai ca din cate am facut eu la istorie nu ei au inceput razboiul.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...