Jump to content

Deza_

Forumist
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Deza_

  1. cineva ne vegheaza de sus -_-

    P.S. e marfa imaginea :)

    Parerea mea:Exista Dumnezeu,fie ca credeti,fie ca nu

    Exista Dumnezeu..

    Imaginea respectiva e doar o pura coincidenta

    Dumnezeu EXISTA cei care nu cred ca exista sunt niste pacatosi :)

    Daca vine unu acum si spune ca nu exista ii sariti in cap,dar fara sa aduceti argumente.

    Imaginea respectiva nu are nici'o legatura cu Dumnezeu.

  2. Sapunaru, apreciat de presa lusitana

    Publicatia Mais Futebol lauda evolutia fotbalistului Cristian Sapunaru, de la FC Porto, in meciul de miercuri seara, cu Atletico Madrid, scor 0-0, din optimile de finala ale Ligii Campionilor, notand ca romanul merita aplauze.

    "Poate cea mai buna seara a sa pe «Dragao». Minutul 30. Sapunaru sprinteaza dupa Aguero si nu reuseste sa il opreasca. Aguero a fost pe punctul de a inscrie. Un minut nefericit. Insa unicul. Restul jocului, Sapunaru nu a lasat pe nimeni sa patrunda si a sprijinit atacul echipei sale. A parasit terenul din cauza unor crampe. Aplauze", scrie Mais Futebol.

    Correio da Manha noteaza ca jucatorul roman a asigurat stabilitatea pe partea dreapta a apararii echipei FC Porto. "La revenirea in echipa, in urma unei accidentari, a asigurat stabilitatea pe partea dreapta. Insa s-a accidentat din nou", mentioneaza sursa citata.

    Cotidianul O Jogo i-a acordat romanului nota 6.

    Formatia FC Porto s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat, in optimile competitiei, echipa Atletico Madrid, cu scorul general de 2-2, lusitanii marcand ambele goluri in deplasare.

    FC Porto si Atletico Madrid au terminat, miercuri, la egalitate, scor 0-0, dupa ce in mansa intai, disputata la Madrid, rezultatul fusese 2-2. Portughezii s-au calificat, astfel, datorita golurilor marcate pe terenul adversarei.

    La Porto, Cristian Sapunaru a jucat pana in minutul 83, cand a fost inlocuit din cauza unor probleme musculare.

    Mediafax

  3. Ilie Dumitrescu da de pamant cu Banel

    Fostul fotbalist al Stelei, Ilie Dumitrescu, este de parere ca rezultatele slabe inregistrate de formatia din Ghencea se datoreaza in special lipsei de valoare a jucatorilor. Banel Nicolita este unul dintre principalii vinovati, conform spuselor lui Ilie Dumitrescu.

    "Sunt doi sau trei jucatori de baza la echipa. Ghionea, Goian si Ovidiu Petre, iar de aici incolo Steaua duce lipsa de jucatori de valoare. Steaua sufera foarte mult pe partile laterale. Nicolita imi aduce aminte de Angelo Di Livio. El alerga doua zile, dar nu aducea nimic echipei, nu facea diferenta. Banel nu are capacitatea sa dribleze, sa centreze", a spus Ilie Dumitrescu la Informatia.

    Ilie Dumitrescu a continuat sirul acuzelor si a trecut si la ceilalti jucatori din linia ofensiva. "Nici in stanga Szekely sau Semedo nu pot face diferenta- Kapetanos este un jucator bun de careu, el este un pivot excelent., dar el nu poate dribla sau aduce mingea in careu", a adaugat Dumitrescu.

    Referitor la o posibila venire a sa pe banca Stelei, Ilie Dumitrescu a explicat care ar fi conditiile in care aceasta s-ar produce.

    "Eu nu am fost niciodata o solutie pentru banca Stelei. Au fost mereu cate 5-6 nume inaintea mea. Nu trebuie sa iau un titlu in Grecia ca sa ajung in Ghencea. Au fost adusi antrenori care nu au luat un titlu nicaieri. Aici se pune problema daca Gigi Becali poate sa lucreze cu mine. Eu m-as duce la Steaua fara niciun fel de contract. I-as spune de la inceput: nu te baga la echipa 5-6 luni, iar cand cineva ar interveni cu declaratii de orice fel la adresa mea sau a jucatorilor, i-as strange mana si as pleca imediat. La Steaua nu exista locul 2. Eu asa am crescut de la juniori", sustine el.

    Onlinesport

  4. Deci sa inteleg ca tu nu sarbatoresti craciunul ? :rofl1: hai pastele ca pastele, sa zicem, dar craciunul ? anul nou ? eu nu pot sa cred asta, inseamna ca ceva nu e in regula cu tine... parerea mea.

    Ce ti se pare asa in neregula? :|

  5. cati copii fac romancele - UNU (dupa ce au facut in prealabil vreo 5 avorturi adica CRIME). La ce varsta il fac: la 25-30 (dupa ce-si fac o cariera, ). Cati copii fac tiganii ? vreo 7 ca medie. Pana la ce varsta ii fac ? pana pe la 30 de ani sunt facuti toti. Cine le cresc copii ? romanii, indirect prin taxe, DUPA CE PE AI LOR SI I-AU OMORAT CU AJUTORUL MEDICULUI.

    Rasa alba nu o sa dispara, si tot noi o sa fim majoritari in lume.

    E studiu ceva?Nu cred.

    Presupun ca e doar o parerea personala.

    hainuinimic :)

  6. Atunci fa bine si abtinete, nu ti-a cerut nimeni parerea , asta este votul meu si este o parere pur personala nu pe baza de prietenie.daca am pus"-" inseamna ca nu am pe cine alege sau nimeni nu face parte di acea categorie.Veziti de ale tale mai bine :bananadance2:

    Ar fii fost bine sa fie si argumentate alegerile.

    12. Cel mai suspendat jucator: -

    19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): -

    Inteleg ca la celelalte te puteai abtine,dar la astea puteai cauta pentru ca exista si ai si de unde alege :rofl2:

    k?

  7. Kool-Boy ft Ric-hard-If you ain't poplocking :mellow:

    ...straight outta Compton

    is a brotha that'll smother yo' mother

    and make ya sister think I love her

    Dangerous motherfucker raises hell

    And if I ever get caught I make bail

    See, I don't give a fuck, that's the problem

    I see a motherfuckin cop I don't dodge him

    But I'm smart, lay low, creep a while

    And when I see a punk pass, I smile

    To me it's kinda funny, the attitude showin a nigga drivin

    but don't know where the fuck he's going, just rollin

    lookin for the one they call Eazy

    But here's a flash, they never seize me

    Ruthless! Never seen like a shadow in the dark

    except when I unload, see I'll get over the hesitation

    and hear the scream of the one who got the last penetration

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...