Jump to content

Cristinadiana

LinkManiac
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cristinadiana

  1. Destul de ok primul episod dar nu se compara cu originalul Melrose Place. Chiar anul trecut am vazut cateva episoade pe Euforia si tin minte ca Sidney a avut un accident, a lovit-o masina cand iesea din biserica si moare in serial, abracadabra hocus pocus ajunge in noul Melrose Place ca sa moara din nou

  2. nu m'am asteptat ca sezonul 6 sa aiba un happy ending, toata lumea e ok, Dan a primit ce a meritat, chiar daca cumva miraculos nu moare nici in sezonul 7 va deveni un personaj bun si atunci is curioasa cine va fi personajul negativ, caci daca nu va exista va fi extremely boring.

  3. In toate CSI'urile scenariul e clar si sigur: criminalul e prins pe baza dovezilor gasite la locul crimei, si ca sa nu fie atat de boring au implicat vietile personale ale personajelor principale. Criminal minds difera foarte mult de CSI, nu se opereaza pe acelasi principiu, ei lucreaza mai mult cu criminalii in serie, care de obicei sunt mult mai destepti decat cei care isi omoara in bataie vecinul pentru o bucata de pamant de exemplu.

  4. Criminal minds. La CSI Miami nu prea imi plac personajele, caracterele, pe cand la criminal minds personajele sunt complexe, ma distreaza Reid (geniul) cand incepe sa vorbeasca, mai ales despre statistici. Serialul e captivant chiar daca nu esti pasionat de psihologie. Am observat un "pattern" in aceste seriale: Criminal minds, CSI NY, NCIS si anume, in fiecare final de sezon cineva din echipa este amenintat cu moartea, asa ca suspansul e la maxim pana la inceperea noului sezon. recomand finalul d sezon la criminal minds si CSI NY.

  5. e super serialul pt cei care adora misterul. am vazut aseara pe AXN un episod special din Lost, prezenta un rezumat. ce nu am aflat si inca sunt curioasa: de ce femeile cara raman insarcinate pe insula mor in momentul in care nasc?

  6. Tenul este invelisul fetei, o parte din epiderma. Este sensibil si de aceea trebuie sa'l ingrijim. Tenurile pot fi: normale, grase, uscate, mixte. Daca nu stii ce fel de ten ai, iata ce trebuie sa faci: freaca de obraz o foita de tigara. Daca pe foita nu ramane nicio urma ai un ten normal. Daca ramane o pata de grasime tenul este gras, iar daca pe hartie apar scoame, tenul este uscat. Tenul mixt are portiuni de ten uscat, si altele de ten gras, in special pe nas, barbie, portiunea dintre ochi.

    Seara trebuie sa te demachiezi pentru a indeparta de pe piele praful depus in timpul zilei sau fardurile utilizate la machiaj. Dupa demachiere foloseste un gel de curatare a fetei, ideal ar fi sa il aplici cu o perie speciala pentru fata. Dupa ce ai limpezit cu apa fata, nu freca prosopul pe fata ci tamponeaza. Apoi aplica o crema masand usor cu palmele, cu varfurile degetelor de jos in sus. La gura maseaza cu degetele de la ambele maini. Obrajii ii masezi cu miscari circulare, nasul de la varf in sus, apoi foarte fin apasa in regiunea ochilor de la unghiul extern spre cel intern - circular. Ciupeste calota craniana, coboara spre ceafa, ciupeste bine pielea in dreptul coloanei, treci la gat si barbie cu intreaga palma de sus in jos si circular, astfel stimulezi si circulatia sangelui pentru o mai buna hranire a epidermei.

    Daca ai ten uscat foloseste mai mult sapun pe nas si barbie. Pentru un ten gras e indicat sa te speli cu sapun de sulf si sa folosesti lotiuni speciale.

    Pentru a-ti curata pielea de punctele negre prepara intr-un vas o infuzie fierbinte dintr'un amestec de plante ca: musetel, petale de trandafiri, salvie, menta si tine obrazul deasupra vaporilor, acopera capul cu un prosop gros timp de 10-15 minute. Respira cu gura deschisa ca sa nu te sufoci, astfel infuzia ajuta si gatului. Dupa ce ai stors cosurile dezinfecteaza locul cu spirt. Apoi poti aplica o masca, fie una din comert care nu sunt scumpe, fie una preparata in casa gen:

    Pentru tenul uscat: 1. un galbenus de ou, branza de vaca, ulei de floarea soarelui sau de masline.

    2. 1 lingurita de miere de albine se amesteca repede cu putina drojdie de bere (cat o nuca).

    Pentru un ten obosit: se prepara dintr'o laptuca oparita, frecata cu o lingura de lapte si o lingurita de ulei de masline. Se tine pe obraz 30 de minute, dupa care aplici comprese cu infuzie de musetel.

    Pentru ten gras si acneic: 1. Se aplica pe obraz o masca de tifon imbibata cu iaurt.

    2. Un morcov ras se amesteca cu o lingurita de zeama de lamaie, se aplica pe obraz si dupa 20 de minute se tamponeaza obrazul cu solutia: o lingura de cimbru se opareste cu 2 linguri de apa clocotita si se strecoara.

    3. Ridichi rase, se storc si cu zeama lor se spala obrazul, tinandu-se 10 minute nesters.

    4. Cateva bucati de praz se oparesc si se aplica caldute direct pe obraz. Deasupra se aseaza un tifon, ca o masca, spre a nu cadea prazul. Se tin 25 de minute, apoi se spala cu musetel. Prazul si ridichile contin sulf si combat cosurile.

    Masca pentru combaterea cosurilor: o ridiche neagra se rade si se stoarce printr'un tifon. Ceea ce ramane se incalzeste si se faramiteaza ca un piure. Se aplica caldut pe obraz, timp de 20 de minute. Se spala obrazul cu zeama de ridichi, timp de 10 minute tinand obrazul ud. Se spala cu apa in care s'a dizolvat o lingura de bicarbonat.

    Masca de fructe: se spala bine fructele (fragi, capsune, caise, pepene galben si verde, piersici, cirese, etc) se zdrobesc si se aplica direct pe obraz timp de 20 de minute. Se spala obrazul cu apa minerala.

    Pentru cearcane foarte proeminente incearca sa mananci cat mai sanatos si sa dormi noaptea cat mai multe ore. Alimentatia trebuie sa fie bogata in morcovi atat cruzi cat si fierti, suc de fructe natural, cruditati, branza de vaca, si seara inainte de culcare o cana de lapte. Cu aceste "medicamente naturale" se regenereaza celulele, tenul apare neted si proaspat, cearcanele apar mai palide, aproape invizibile.

  7. Sprancenele si formele lor

    Obrazul rotund va avea sprancene usor arcuite, fara a se lasa brusc cozile in jos.

    Obrazul oval va avea sprancenele paralele cu ochiul, cu cozile usor in sus.

    Obrazul triunghiular cere sprancene drepte.

    Obrazul lat la baza va avea sprancene drepte, iar cozile nu vor fi lungi.

    Cum ne machiem

    O prima conditie este ca machiajul sa para oarecum natural, obrazul nostru sa nu aiba aspectul unei masti colorate. Calitatea fardurilor trebuie sa fie maxima. Pudra sa fie fina, cu o nuanta mai colorata decat epiderma noastra. Rujul trebuie sa se asorteze cu nuanta tenului, o culoare deschisa mareste suprafata gurii, iar una inchisa o subtiaza.

    Machiajul poate fi: cosmetic, de zi, de seara si festiv. In machiajul de zi fardul este foarte redus cantitativ, bine intins, pentru a da aspectul naturalului.

    Lumina de dimineata are tonuri mai reci, apoi razele de soare dau tonuri calde care indulcesc obrazul si il lumineaza. Rosul, galbenul si oranjul sunt culorile calde ale zilei. Deci, fardurile pot fi: bej, auriu, roz, galben.

    Culorile mai reci sunt violetul si albastrul, cu tonurile lor spre roz si bleu.

    Culorile neutre sunt cele gri, bej si maro.

    Seara fardurile vor fi bogate in tonuri calde mai vii: bej auriu, maro roscat, etc.

    Te pudrezi dupa ce ai aplicat un strat de crema de zi pe care o masezi bine ca sa intre in piele. Astfel pudra se lipeste pe obraz exact cat este necesar. Ziua se recomanda pudra bej sau de culoarea piersicei, mai ales iarna, iar seara si pe timp de vara se recomanda o nuanta mai aprinsa spre caramiziu.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...