Jump to content

avenger

LinkManiac
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by avenger

  1. doresc sa imi iau internet pentru laptop de la orange fara abonament, si am vazut ca este posibila aceasta optiune

    partea proasta este ca nu am mai inteles nimic din ce au scris ei pe site-ul lor

    va rog sa imi spuneti ce trebuie achizitionat si pasii de activare a internetului

  2. Deci in primu post am gresit cu speed testu, deoarece l-am facut pe server de Romania, si mi-a aratat metropolitanu 100 Mbps. Externu era de 50 Mbps download si vreo 2 Mbps upload.

    Acum sunt deja la upc si am metropolitan si extern de 25 Mbps download / 4 Mbps upload. O viteza destul de buna, chiar daca e pe jumatate din ce aveam... imi ajunge ...mai stau 5 minute in plus sa se ia un filmu :)

    In rest totul merge bine, n-am avut probleme in aceste 2 saptamani.

  3. Am un laptop cu 4 GB RAM si am momentan un vista optimizat pentru speed, este un x86 si detecteaza vreo 3156 MB RAM din care 256 ii da la placa video, deci raman cu 2.9 GB RAM.

    Cand folosesc vista sp2 sau win7 (nemodificate) x64 am 4 GB RAM din care 256 ii da la placa video deci 3.8 GB RAM.

    Jocul testat este cs 1.6, la toate trei sisteme de operare se misca la fel, atat poate placa video. Ca e windows modificat dar cu putin ram nu mia adus nici o imbunatatire in domeniul jocurilor. Acum cum ramane in domeniul browsing internet, multimedia?

    Se merita sa sacrific aproximativ 1 GB RAM, gandidu-ma ca se revanseaza prin faptul ca instalat cu programe acest vista ocupa 8GB din HDD fata de vista normal care lua 18 GB din HDD si prin faptul ca ii sunt scoase multe componente (nefolositoare mie si altora) care ocupau memorie degeaba?

    • Upvote 1
  4. Salut !! Sunt abonat ilink in orasul Tulcea cu abonament de 40 ron/luna, sunt multumit de internet pentru ca nu mi-a picat niciodata in ultimii trei ani si am transfer torrent 8-9 MB/s. Ma gandeam zilele astea sa ma mut la upc pentru a mai salva ceva lei pe luna cu oferta lor de iarna 50% reducere pe 6 luni. Vreau sa stiu daca se merita transferul, daca e diferenta mare in internetul meu si cel de la upc tot cu 40 ron / luna deci 20 lei cu reducere, viteza download / upload torrent, ping jocuri etc..Am facut un speed test pe server de Bucuresti si am urmatorul rezultat

    1065465208.png

  5. e un shooter , omori zombie's tare rau , adrenalina chestii , si cel mai important team work fara el nu poti face nimic , produs de valve , un fel de counter , dar totodata nu are nici o legatura :)

    daca aveti acest joc pe steam lasa-ti un mesaj id ceva si sa ciuruim niste zombioni , prea greu sa gasesti romani la acest joc :beer:

    p.s. am si lfd2 dar ala imi merge mai greu ca am laptop

  6. Azi cand am vrut sa intru pe www.yahoo.com sau mail.yahoo.com imi dadea eroarea "Server not found

    Firefox can't find the server at mail.yahoo.com"

    Daca incerc cu un vpn cu ip de usa imi merge, la proxy tot server not found imi arata.

    Care sa fie problema? Cumva de la ips restrictie? Ban yahoo? :D

  7. ce pot eu sa-ti zic, asigura-te ca nu ai nici un driver instalat apoi fa o scanare de registri cu program ccleaner sau altele depinde ce detii tu sau de ce poti face rost si in final dupa un restart incearca din nou o instalare.

  8. Salut. Se poate discuta despre servere private? Daca da recomandati-mi unu cu Lick King ultimul patch fara lag si comunitate mare de romani daca exista! Momentan sunt pe un server dar e enervant ca trebuie sa stau 30 min in asteptare ca sa ma loghez.

  9. am luat si eu jocul si m-am bagat pe europe, am lvl 2 :))

    daca mai e cineva lvl mic , dati un mesaj aici sau in joc nick avengerss

    am ales prima regiune tianjin

    mentionez ca e prima data cand il joc

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...