Jump to content

TrueZone

Inactive
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TrueZone

  1. http://www.linkmania...dpost&p=5380958

    E un blog unde prezint site-uri, nu e doar un site de ala unde te obliga X sa investesti o suma de bani ca sa iti dea nu stiu ce sfaturi pentru google adsense si peste noapte esti bogat..

    E aceeasi tema ca http://www.linkmania...howtopic=352787 asta de ce mai e deschis ?

    + http://www.linkmania...dpost&p=5378710 Am postat forumurile warez pe linkmania ? Am dat doar un link cu forumuri warez.. sunt o gramada de linkuri spre filelist, spre piratebay si alte porcarii pe aici pe forum :|

    A nu se face confuzia intre site-urile care posteaza continut ce apartine unor persoane si care isi asuma ceea ce uploadeaza si cele care promoveaza warez.

    Diferenta dintre forumul tau si trackere este una evidenta, in timp ce tu promovezi warez acele site-uri sunt de fapt filesharing, iar continutul nu este hostat acolo. Forumul tau are continut hostat in pagini.

    Ceea ce faci tu tine de penal.

  2. Hm... ciudat si mie mi se pare prea mult 30 de zile suspendul, judecand acum la rece. Insa in contextul a ceea ce a fost pe acel topic la un moment dat te-am judecat la gramada !

    Oricum glume de genul "ai grija o sa dea jos linkmania" nu le consider glume !

    Suspendul redus la 3 zile !

    P.S. Oricum, uneori atunci cand sunt probleme e bine sa nu va amestecati , aruncand cu glume care pot fi interpretate ca o sustinere a acelui user care "a gresit" ! E bine sa stai deoparte atunci cand e scandal ! Si in acea sectiune am parte de multe scandaluri !

  3. Incep acest post prin a atrage atentia ca deja aceasta discutie este OFFTOPIC iar personajul de mai sus, isi spala rufele murdare in public !

    Insa pentru a nu se intelege gresit anumite lucruri, ma simt nevoit sa ii dau replica.

    E GRAV daca ai inceput sa minti !!!!

    1. NU am vandut niciodata invitatii deci cauta bine mesajele acelea sau retrageti cuvintele deoarece pentru aceste acuzatii mincinoase vei avea de suportat consecinte.

    2. Ceea ce arati tu acolo sunt doar raspunsuri la agaricismele tale si a le lui samfroze unde dovediti inca odata ca suferiti de un complex de superioritate fata de useri ! Pur si simplu mi-am spus parerea despre echipa de pe acel tracker, fara sa aduc injurii , cu exceptia acelui "moderatorii de rahat" pentru care imi fac mea culpa, dar repet, este opinia mea fata de niste indivizi de pe un site altul decat linkmania.

    3. Nu a fost sters nici un post din sectiunea dedicata CZTeam, deci ce sustii tu este NEADEVARAT !!!! Din nou va trebui sa dai explicatii sau sa suporti consecintele !

    4. Din cate tin eu minte voi aveti un tracker romanesc, deci nu are nici o legatura faptul ca eu sunt Uploader pe trackere straine importante si nu pe cele romanesti medii asa cum este CZTeam, deci nu este nici un confict de interese !

    5. Pentru a te linistii iti readuc aminte ca intr-unul din PM-uri ti-am explicat care e pozitia mea fata de trackerul vostru si fata de unii membrii ai staff-ului !!! nu i-am bagat in aceeasi oala pe toti, faceam doar referire la anumite persoane si la modul lor de a se comporta cu userii, dar o faceam in acel post si nu am atacat niciodata nominal, a fost o referire la fapte si obiecte!

    6. Crede-ma, aici nu suntem pe forumul vostru deci nu incerca sa faci o coversatie din prisma unui membru a staff-ului vostru. Iar cand am spus ca ma voi gandi la statutul CZTeam pe acest forum , am facut-o foarte constient si inca voi cantarii daca CZT mai poate ramane ca subiect important. Probabil ca voi deschide un poll, dupa care vom trage concluziile. Sunt inca 3-4 trackere care, dupa opinia mea, sunt peste CZTeam !

    Deci stai linistit ca nu am indus pe nimeni in eroare asa cum incerci tu sa o faci. Si repet si iar repet, nu suntem pe czt, suntem pe forumul linkmania, iar orice referire la problemele existente sau trecute cu privire la alt site decat linkmania sunt irelevante si menite doar sa incerce discreditarea unei persoane !!! Consider ca numai pentru asta ar trebui sa iti dau un warn ! Insa te sfatuiesc sa iti vezi de treaba ta, sa intelegi ca nu sunteti "zei" si sa accepti sfaturi, ajutor sau dojana din partea celor pusi sa conduca forumul sau forumurile altele decat Czteam!

    In inchiere, vreau sa iti reamintesc ca ai dovedit inca odata prin raspunsul tau ca de fapt te deranjeaza prezenta mea acolo si nu suspendul care l-ai primit, avand in vedere, ca ai fost suspendat pentru altceva decat ceea ce incerci, rusinos, sa demonstrezi aici ! Dar crede-ma, CZteam este doar un tracker dintre multe altele, iar tu...tu esti dar un user dintre multi altii !

    Numai bine !

  4. Vreau sa fac in primul rand o sesizare cu privire la numirea lui TrueZone ca Moderator Trackere, avand in vedere ca a facut si/sau face parte din staff-ul cel putin unui tracker concurent, astfel obiectivitatea lui putand fi pusa sub semnul intrebarii. Nu cred ca ati avut timp sa urmariti multele discutii avute pe aici intre el (pana sa fie promovat moderator) si membrii altor trackere unde el a avut probleme.

    Nu pot vorbi in numele tuturor, dar o pot face in numele CZTeam, unde TrueZone (cu numele de cont "access") a primit acum ceva timp disable si ban IP pentru incalcarea regulilor trackerului (furt de torrente din RO si urcate la noi, apoi furt de la noi si urcate pe trackerul lui - uTorrent - de unde a fost si gonit intr-un final, nesimtire, etc).

    In concluzie, nu consider ca fiind oportuna moderarea acestei sectiuni de catre o persoana impartiala si de un caracter indoielnic. Mi s-ar parea firesc ca cel care se ocupa de noi (toti), sa nu aiba nicio legatura cu vreun tracker si mai ales, sa nu fi avut antecedente cu unele dintre ele.

    Nu cer demodarea sau sanctionarea lui, pentru ca ar insemna sa pun la indoiala decizia celui care l-a promovat (si nici modul in care s-a facut remarcat), ci doar sa nu mai modereze in topicul nostru sau unde se stie ca e "Persona non grata". Ne-am descurcat si fara el pana la promovare, in rest nu pot sa spun decat ca a alimentat eventualele discutii sau probleme aparute sporadic.

    Nu vrem decat sa ne vedem de treaba, sa oferim suport userilor nostri si invitatii celor doritori.

    Referitor la avertizare si suspend:

    As vrea o explicatie pentru "Atitudine aversiva repetata" sau pentru continutul ofensator al mesajului de suspend. Si eu sunt sau am fost admin/mod prin alte parti, dar am avut intotdeauna grija sa vorbesc civilizat cu cei avertizati, nu sa fac misto de ei sau sa-i iau de sus.

    Ce anume din textul de mai jos a constituit o repetare a "atitudinii aversive"? Faptul ca n-am tacut in fata ta, sau ca nu ti-am periat un pic orgoliul?

    "Nu am comentat asupra regulilor acestui forum, ci asupra felului in care se dau invitatiile noastre. E dreptul nostru sa alegem ce se intampla cu ele, mai ales in topicul destinat noua si tu unde teoretic nu ai avea ce sa cauti, avand in vedere istoria ta comuna si nefasta cu C-Zone care duce la o lipsa totala de obiectivitate.

    Voi face si o sesizare in acest sens."

    Si nici iritarea ta initiala nu a fost fondata, intrucat scrie clar in subtitlul topicului, "Discutii si cereri invitatii", nu trade-uri, pentru asta existand topic special. Si mi se pare normal ca staff-ul trackerului sa hotarasca destinul acelor invitatii, cel putin in acel topic, nu cineva din afara. Unde am incercat sa fac regulile forumului? M-am referit strict la invitatii si nimic mai mult. Nu am vazut undeva vreo regula speciala care sa reglementeze modul in care invitatiile sunt oferite in acel topic si pe care eu s-o fi incalcat sau sa fi incercat s-o schimb.

    Astept si un motiv plauzibil in afara de acela de a plati niste polite...

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...8324&st=225

    Multumesc,

    AngelHeart.

    Asa cum ti-am promis, voi raspunde sesizarii tale.

    In primul rand trebuie lamurite cateva lucruri:

    1. TrueZone nu mai face parte din nici un STAFF in momentul in care a devenit moderator pe linkmania la sectiunea trackere. El este doar unul din specialistii catorva trackere externe importante (Scenelife - ScL, IPTorrents - IpT, TorrentVibes - TvB), ceea ce inseamna ca actiunile mele au fost si sunt apreciate.

    2. Nu exista nici o polita de impartit intre TrueZone (access pe trackere si mIRC) si CZteam. Ceea ce s-a intamplat intre mine si trackerul vostru a fost de mult si ca dovada ca nu va port pica sunt cele cateva PM-uri prin care v-am ajutat atat pe tine cat si staff-ul de pe CZTeam sa identificati "traderii" "Scamerii" si cei care incalca regulamentul intern al acelui tracker (imi pare foarte rau ca nu mai am acele PM-uri, au fost sterse pentru ca la un moment dat nu mai aveam spatiu in mesagerie - insa s-ar putea ca tu sa le ai :) )

    3. Atitudinea aversiva repetata se refera la modul in care imi raspundeai in thread (acceptam daca o faceai in PM). Insa consider ca felul in care ai tratat discutia cu mine (foarte de sus, flegmatic sii cu aer de superioritate), a dat dovada de multa aversivitate in exprimare, tentativa de flame si comportament jignitor la adresa unui moderator. NU am cerut sa fiu periat, dar nici nu accept sa imi fie subminata autoritatea ca mai apoi sa dau apa la moara si altora

    4. Dovada atitudinii tale o faci si aici, prin faptul ca tu consideri ca eu am un "caracter indoielinic", de unde si pana unde ? E chiar penibil sa faci astfel de afirmatii, mai ales ca nu ne cunoastem. Si numai pentru aceasta afirmatie ai merita un suspend de 30 de zile !

    5. Legat de problema pe care tu o ridici vis-a-vis de moderarea separata a thread-ului dedicat trackerului vostru... Incep sa am indoieli eu asupra constiintei tale, mai ales ca tu si voi CZTeam va considerati deasupra tuturor, vreti autonomie... Incep sa cred ca trackerul vostru nu e demn de a ramane ca subiect important in acea sectiune, probabil sunt alte trackere mult mai importante care si-ar merita locul acolo ! (o sa ma mai gandesc la asta)

    Doresc sa se inteleaga bine ca nu am nimic personal cu acel user, i-am dat dreptate cand a avut, l-am ajutat cand a fost cazul, dar l-am si pedepsit cand a meritat.

    Consider, suspendul acordat, o modalitate de a inabusii in fasa orice flame, sau tentativa de flame. Dupa cum bine se poate vedea in sectiunea pe care o moderez, flame-ul si atmosfera tensionata aproape ca nu mai exista !

    In primul rand, LinkMania nu este un tracker deci nu poate fi vorba de concurenta.

    Din punctul meu de vedere suspendul este acordat eronat, dar nici tu nu esti usa de Biserica ("te bagi ca musca-n lapte"). De acum inainte te rog sa-ti expui problemele pe un alt ton daca e posibil, totusi TrueZone este moderator pe acea sectiune si are toate drepturile de moderare asupra ei. Chiar daca topicul este initiat de tine si este destinat discutiilor pe tema trackerului tau, nu uita faptul ca acesta se afla pe LinkMania.ro care are proprii moderatori, deci nu poti impune tu reguli de moderare. Intr-adevar, regulile si metodele sistemului de invitatii le stabilesti tu, dar nu si regulile forumului in care postezi.

    Asteptam sa vedem ce are de adaugat TrueZone.

    Evident, punctul tau de vedere il consider un sfat, insa asa cum scrie in regulament:

    Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate.

    Regulamentul forumului Linkmania

    Si evident m-am simiti jignit cu replica ta:

    Iar te bagi ca musca-n lapte ca de obicei... Din cate stiu eu, exista topic separat pentru trade-uri. In acest topic nu face nimeni trade, nu doar eu personal. Cine vrea invitatie, trebuie sa spuna pur si simplu, fara a i se cere ceva in schimb. La Giveaways, posteaza userii trackerului, staff-ul da aici invitatii cui e interesat si atat.

    Lipsa de respect prin atitudinea din postul de mai sus

    Nu am comentat asupra regulilor acestui forum, ci asupra felului in care se dau invitatiile noastre. E dreptul nostru sa alegem ce se intampla cu ele, mai ales in topicul destinat noua si tu unde teoretic nu ai avea ce sa cauti, avand in vedere istoria ta comuna si nefasta cu C-Zone care duce la o lipsa totala de obiectivitate.

    Voi face si o sesizare in acest sens.

    Din nou o atitudine aversiva fata de un moderator ! Cu alte cuvinte TU imi interzici mie sa moderez threadul care apartine trackerului pe care il reprezinti ?

    Prin urmare, se considera jignitoare aceste 2 interventii si macar prin intentia de subminare a autoritatii moderatorului, lucru care poate da nastere la un lant de evenimente asemanatoare, motivandu-se lipsa de reactie pe care am avut-o fata de posturile acestui utilizator.

    Am considerat ca este necesar sa opresc continuarea unui posibil dialog care ar fi putut degenera.

    Doar o mica completare la cele spuse de Iceman. Relatiile tensionate dintre tine si TrueZone "importate" din alta parte nu ne privesc. Desi inclin sa cred ca suspendul are legatura cu acest lucru, modul in care i te adresezi tot acolo isi are radacinile. Nu stim ce s-a intamplat inainte si in alta parte, sunt sigur ca fiecare dintre voi are o alta versiune, tocmai de aceea consider ca trebuie sa ne rezumam la ce se intampla pe acest forum. TrueZone spunea ca vine cu niste detalii in cazul in care reclami suspendul. Daca aceste detalii aduc ceva suplimentar care sa ne convinga de corectitudinea sanctiunii, ea va ramane. In caz contrar, se va scoate cu scuzele de rigoare. Sa speram ca toti vom trage concluziile corecte din acest incident.

    Au trecut doua zile si inca nu am vazut detaliile. Pana una alta, te rog sa accepti scuzele mele pentru suspendul primit.

    de la inceput imi cer scuze pentru ca nu am postat mai repede, dar am urmarit cateva zile si nu aparuse nimic, apoi am crezut ca nu va mai posta.

    Probabil ca mai sus am fost foarte clar si am punctat obiectiv ce am avut de spus.

    Repet, in sectiunea pe care o moderez, astfel de vocabular si atitudine mai ales fata de moderator nu accept !

    NU era necesar sa iti ceri scuze in numele meu sau al forumului, mai ales ca astfel de useri se cred superiori numai pentru ca au cu 1000 de posturi mai mult sau ca sunt cu 2 ani mai devreme inscrisi !

    Suspendul va expira, dar va primi pe o perioada si mai mare daca va continua pe acelasi ton !

    Numai bine !

    P.S.

    Evident in sectiunea pe care o moderez nu am apucat sa incropesc un regulament destinat acestei sectiuni, insa promit ca dupa ce ma intorc din vacanta, voi supune globailor un proiect de regulament, care sa fie clar, explicit, si obiectiv, pentru ca pe viitor sa nu mai pierdem timpul cu explicatii suplimentare userilor care nu inteleg sa respecte Regulamentul General Linkmania !

    ---------------------------

    L.E.: Pot sa aduc depozitia mai multor useri linkmania din sectiunea tracere in sprijinul afirmatiilor mele care sa confirme obiectivitatea mea si felul in care ii tratez pe toti ca Moderaor in Sectiunea de care raspund !

  5. In calitatea mea de Moderator in sectiunea Trackere si Publicitate, ma simt obligat sa dau o replica in cunostinta de cauza.

    A nu se confunda Trackerele cu furtul si pirateria. Trackerul este un site in care se creeaza o conexiune p2p intre 2 sau mai multi utilizatori. A downloada de pe internet (si implicit de pe un tracker sau un odc) un fisier este perfect legal. Legea spune foarte clar, poti descarca in pc orice fisier asupra caruia ai drepturi legale. In cazul in care nu ai, trebuie sa respecti disclaimer-ul proprietarului. Orice fisier de pe internet poate fi Freeware sau Shareware. In cazul celor freeware nu se cer drepturi legale si implicit nu se incalca nici o lege. In cazul celor shareware ai de obicei un termen pana la care il poti cumpara. In cazul in care nu-l cumperi dar continui sa il folosesti o faci pe raspunderea ta.

    Prin urmare se considera ilegal nu share-uit-ul pe internet, legaturile p2p, site-urile care permit acest lucru, ci folosirea fara drepturi a rezultatului share-uit. Aici toata raspunderea revine celui care detine obiectul share-uit in mod ilegal.

    Inca odata, sa nu confundam discutiile despre ODC, DC++ sau trackere cu warrez-ul, furtul sau hack-ul.

    So, nu discut motivul warn-ului ci doar am vrut sa fac precizarile necesare, pentru a nu se mai face confuzii !

    Numai bine

  6. Consider ca acest thread este depasit

    Motiv:

    Lipsa trackere romanesti din sondaj

    Explicatie:

    Printre cele enumerate in sondaj nu se regasesc trackere superior calitative comparative cu cele existente:

    SceneFz (fost Filezone) - SFZ

    BiTTorrents - BiTT

    ShareReactor - RSR

    uTorrents - uTs

    si imi cer scuze daca am omis si altele...

    Puteti veni cu completari !

  7. PERLE ELEVI:

    "Capitala SUA este Casa Alba."

    "Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis 'De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!' dovada ca azi cel mai intalnit nume este Popescu."

    "Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate."

    "Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889."

    "Imparatul avea o gradina si in fund un mar."

    "Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa."

    "In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si

    un cioban ce socheaza prin prostia lui."

    "Poemul Miorita circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice."

    "Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica."

    PERLE ALE PROFESORILOR:

    "Daca v-ati timpit, notati pe ceva, ca asa fac si eu!"

    "Voi sunteti 29 de cretini, eu sunt unul singur!"

    "V-am jignit eu vreodata, tampitilor!"

    "Cand vin, sa gasesc absentii pe catedra."

    Perle de la teza unica! Recolta la romana pe 2009

  8. Stargate Universe - un nou serial SF din 2009

    Daca Stargate SG-1 isi avea baza pe Pamant, iar Stargate Atlantis pe o planeta dintr-o alta galaxie, Stargate Universe va fi in continua miscare, deoarece actiunea se va desfasura pe o nava. Si aceasta nava va fi una construita candva foarte demult de Strabuni, le-a declarat Brad Wright (creatorul SG-1 si SGA) celor de la GateWorld. “Ideea de baza din Stargate Universe este cea a unui experiment pornit de Strabuni cu milioane de ani in urma, dar pe care nu au apucat sa-l duca la capat, asa ca vor incerca oamenii sa o faca.”

    Va fi vorba de fapt de doua nave, una fara echipaj care plaseaza automat Porti prin univers, si o a doua care o urmeaza si se ocupa de explorare. Aceasta din urma este nava pe care se vor imbarca oamenii. Asa cum in Atlantis s-a folosit al 8-lea chevron pentru a calatori intr-o alta galaxie, in Universe se va trece la cel de-al 9-lea, care exista special pentru a ajunge la nava pe care o construiau Strabunii.

    Fanii vor avea insa de asteptat pentru aceasta noua serie Stargate, efectele grevei isi spun cuvantul si aici. Desi echipa de scenaristi a seriilor Stargate e canadiana si greva nu i-a afectat si nu i-a facut sa se opreasca din lucru, SciFi Channel e in America si isi revine mai greu dupa greva. Wright e precaut si crede ca oricum cel mai bine pentru noul serial ar fi sa intre in productie dupa ce Atlantis se termina. Si, ca intotdeauna, exista si problema banilor. Desi cei de la SciFi sunt clar interesati de proiect, Wright stie ca va fi nevoie de multi bani pentru ca serialul sa iasa la nivelul pe care si-l doresc si ei si fanii, si a declarat ca nu va fi de acord sa faca rabat la calitate. Ori il face bine, ori deloc.

    Imagine IPB

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...