Jump to content

trAANCe~

Inactive
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trAANCe~

  1. Daca tu te uiti toata ziua la Taraf TV nici nu am la ce sa ma astept, defapt am vazut deja de mult la ce (nu-)ti duce capul; dar altii care mai au un strop de cultura generala sau ar vrea sa aiba si urmaresc acest program, cu siguranta stiu despre ce este vorba, e inevitabil sa nu dati de acea reclama, o baga la fiecare jumate de ora.

    nu inteleg de ce deschizi topic daca la urmatoru tau reply dai cu injectii in x,y. e parerea lui,respect-o sau, adu-i contra argumente or stfu.

  2. Sa se duca sa-i zica la profesor " dom' profesor eu sunt mai dobitoc si nu am inteles problema, ajutati-ma cumva sa inteleg, daca nu o sa postez pe linkmania sa-mi spuna cei de acolo cum sa-mi fac tema" =))

    :))))

  3. Andree@' date='Jan 20 2010, 16:07' post='4665478']

    Gresit !

    Cauzele producerii cutremurelor pot fi cauzate si din cauza noastra prin mijloacele de transport (acestea produc minicutremure) , producerea de explozii subterane sau din cauza unor mine abandonate .

    Tot ce se intampla , se intampla cu un scop .. care e ala ? O sa aflam mai devreme sau mai tarziu .. #-o

    epic fail, sau nu stii ce-s alea placi tectonice 1 din 2

  4. inca nu m am bagat pe net....de aia am intrebat pe aici sa vad. eu joc normal cu prieteni :P pont de 10ron, cine castiga ia tot :x

    asa si noi live

    pe net iti recomand circle-bet, dar trebuie sa cauti tu pe forumuri parole la turnee, turnee de 75-85-100 E la care se inscriu intre 50-100 insi

    de scos am scos pe circle, scandic in jur de 1k$ azi vara, desigur, pe fiecare am facut deposit in jur la 60 E.

    bft

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...