Jump to content

Catarau

LinkManiac
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Catarau

  1. Acum 1 minut, tecty a spus:

    Voua? Ca tu nu joci, ahhh sa faca altii tot si tu sa o freci si in plus de asta si atitudine de cacat si raspunsuri cata dreptate ai .. :))) la -> nu stiu, pe beta ati stat la facut level in loc sa verificati si asta, asteapta sa treaca perioada si vedeti dupa, deci razi de cei care au testat dar n-au apucat sa verifice ceva, cand tu o arzi cu vrajeli ca nu vrei sa ajuti, pai dute tati si arunca noroi in alta parte, nu m-ar mira sa stai pe ajutor de stat, hai salut ca-mi pierd vremea.

    joc, dar mi-au disparut si mie cateva iteme + aripi, si un raspuns Frumos din partea lu Merida, m-a facut sa imi pierd interesu de a face ceva bun pe acest server..

  2. Acum 1 minut, somalia a spus:

    N-am facut acest topic sa va plangeti 

    Vedem atunci daca merge dupa cs .  Nu ma deranjeaza ca acest db sa fie tot beta . macar sa rezolvam problemele si in 2 luni sa putem juca fara buguri . Dar pentru asta ar trebui sa lasati comentariile de cacat si atacurile la cei care se ocupa de server si sa incercati sa veniti cu un mic ajutor ...Daca fiecare om care ar juca acum pe server ar venii cu cate un bug . le-am stii pe toate .

    Atunci nu mai intra deloc . Nici pe forum sa provoci certuri . Dute si gaseste-ti alt serv .

    pe mine ma intereseaza doar PVP, sa va rup capu ala de soareci:)

    • Downvote 1
  3. Acum 1 minut, tecty a spus:

    Nu-mi aduc aminte sa te fi vazut pe Beta, poate recent de cand a venit Damian, si nu vad nici un post cu cele gasite de dumneata pe forum sa vada persoanele care se ocupa? Aha..

    eu nu intru sa va gasesc voua erorile la joc, am stiut de la inceput ca este o pierdere de timp cu serverul.. nu  o sa mai fie niciodata ce a fost " linkmania"

    • Sad 1
  4. Acum 1 minut, tecty a spus:

    Daca tot va place sa comentati, voi de ce n-ati fost pe beta, mari jucatori? Nu au facut ally pentru lumea testa drop, spoturile, eventurile, nu a fost cs din ce stiu eu perioada in care am facut beta cand era Haros, va place sa comentati dar sa nu faceti. 

     

    PS: Cine se astepta sa nu mearga o chestie asa simpla ca ally @Damian ? Lasa ca ti-au zis si se stia de multe si tot nasol a iesit.

    am fost pe beta, am vazut ca pvp este praf, si in cleon  nu cad toate itemele soketate la seturi, si m-am lasat pagubas.. tu ce ai testat ma soarece? ca stai numa la lvl.. si la ful te bate un MG si te plangi..:))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...