Jump to content

TheodorescuS

Inactive
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheodorescuS

  1. Uite, am luat in considerare si opinia ta si am modificat putin blog-ul. Ghidul ala l-am transcris in Pagini pentru a avea posibilitatea sa postez zi de zi in categorii fara sa afecteze articolele din ghid... o sa incerc sa cuprind cat mai multe despre adsense si cum facem bani din el...momentan blogu e doar schita.. adica nu e nimic definitiv.. parerea cititorului conteaza

  2. Se numeste Ghidul Incepatorului... adica sunt practic bazele in ceea ce inseamna sa faci bani cu adsense..

    Tot pe blog scrie Daca va avea succes printre utilizatori promit sa creez, tot aici, un alt ghid la un nivel mai profesional si cu sfaturi noi.

    Tot ceea ce ai specificat tu mai sus nu tine de un nivel de incepator, parerea mea.. si in fond blogul exprima parerea mea :D

  3. Dumnezeu sa-l ierte..

    Majoritatea dintre voi care doresc moartea celor de pe la televizor habar nu aveti pe ce lume traiti.. dar ziceti si voi ce auziti pe-acasa sau ce zice lumea peste tot.. fenomenul de turma.

    Aveti grija ce doriti, cui doriti.

  4. Din punctul meu de vedere este o strategie destul de buna amplasarea acestui scut antiracheta, deoarece in NATO sau fara NATO ne scuteste, nu zic total dar 90%, de a fi la cheful rachetelor rusesti.

    Pe de alta parte trebuie sa fiti constienti ca in caz de un conflict armat noi suntem prima tinta vizata, iar in afara de asta nici relatiile diplomatice intre Rusia - Romania nu cred ca vor fi foarte bune... dar niciodata nu cred ca au fost prea bune.

  5. Procentul ala de 51% este aruncat acolo mai mult ca sigur ca sa demonstreze cu alte cuvinte cat de mica este diferenta dintre credinta si cei necredinta... nu s-a realizat nici un sondaj pe tema asta parerea mea si daca intr-adevar s-ar fi realizat care erau sansele ca procentul sa fie fix 51%? Ganditi-va cati adepti are religia musulmana, crestina, budismul etc. si apoi faceti voi calculele sa vedeti daca toti astia laolalta insumeaza 51% la suta doar.

  6. Se stie de prea mult timp ca ce s-a intamplat in 2001 in state a fost un "inside job". Razboiul asta dus impotriva terorismului este un razboi cu un inamic inexistent din care nu poate iesi niciodata un invingator si asta este si scopul americanilor. Ei se bat cu un monstru invizibil, timp in care pun laba pe orientul mijlociu si petrolul lor... au nevoie de un motiv pentru ochii lumi.

  7. Mass-media si toate mijloacele de informare in masa sunt foarte avansate la ora actuala in sensul ca daca un taliban se caca mai zgomotos se aude pana la Washington, iar ca urmare toate atrocitatile care au loc sunt aduse publicului la cunostinta, public care se panicheaza.

    Aceleasi chestii, daca nu mai rau de atat, se intamplau si in trecut, iar singura diferenta este ca atunci nu existau stirile de la ora 5, internet, crimetime etc.

    Pe langa toate astea, un rol important il au cacati astia de jurnalisti avizi dupa bani care scormonesc cu batul prin toate gunoaiele sa gaseasca ceva gen : " SENZATIONAL! PASAREA CU PENE DE AUR TRANSVERSEAZA EUROPA. VINE SFARSITUL LUMII?" ca sa atraga cititorii sa manance si ei o paine.

    Eu nu ma uit la televizor de ani de zile si prefer sa-mi selectez stirile care ma intereseaza de pe internet. Sunt constient ca sunt la randul meu controlat si mi se baga in cap anumite idei prin diferite mecanisme asupra carora nu avem nici un control, dar de aici si pana la super-ultra-mega-asterozi de 6 ori mai mari ca soarele care vin cu 3 miliarde de km pe secunda spre Pamant e mult frate.

    Poate sunt ignorant si nu vad bine realitatea in care traim, dar asta e parerea mea in legatura cu apocalipse iminente, sfarsituri de lumi etc.

    Voi ce credeti?

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...