Jump to content

Random Hero

Inactive
  • Posts

    7,939
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Random Hero

  1. Salut,

     

    Din ce știu, questul se leagă de They Went That A-way. Încearcă să mergi până la una din porțile care ajung în Freeside și dacă nu se actualizează nici acolo, fă rost de pașaport și intră în The Strip, unde va trebui să îl găsești pe Benny, în cazinoul The Tops. În Boulder City, ai vorbit cu Jessup, liderul Great Khans și cu locotenentul NCR de afară? 

  2. Am auzit ca se incearca un proiect si vor sa grabeasca data de lansare pentru a-l lansa la pachet cu PS4. That would be awesome!

    GTA V se va lansa cu ceva luni înainte de consolele next-gen. Totodată, va fi disponibil pentru cele din generația curentă, astfel mărindu-le durata de viață/ popularitate. 

    • Upvote 1
  3. Salutare,

     

    În prezent am un S5570 și vreau să fac un mic upgrade către I9000. Bugetul e undeva la 700 de lei, cam cât valorează acum un telefon second-hand, iar utilizările lui ar fi gaming-ul (nu hardcore, detaliez imediat) și alte câteva aplicații ce țin de Internet. 

     

    Nu sunt neapărat interesat să joc jocuri cu cerințe care cred că sunt mari (ca GTA 3), ci vreau o rezoluție bună, comparativ cu ce am acum. Sunt destule jocuri care nu îmi cer mult nici pe S5570 dar are rezoluția prea slabă și nu pot înțelege textul. Mă pot limita în ce poate telefonul - pe YouTube văd că cei 512MB RAM sunt suficienți chiar și pentru GTA 3.

     

    Vreau să știu care este ultima versiune oficială de Android ce poate fi instalată prin Kies și care e alternativa unui custom ROM (am citit câte ceva despre Jelly Bean pe S1, dar nu m-am afundat prea mult în detalii), referitor la versiune?

     

    E suficient telefonul petnru cerințele mele? 

  4.  

    Si la PC in tot-deauna vor exista unele probleme , pe cand la console nu

    Foarte bună gluma asta. Consolele vin cu mai multe probleme decât jocuri. :))

    Vai. .serios ? Am un prieten cu un Ps 3 , nu a avut nici o problema orice joc aparea ii mergea perfect .

       Pe cand la mine pe pc , am schimbat placa video , ramii , multe chestii , de exepmplu , ca sa mearga nush ce joc si ai windows xp nu merge .. etc..

    Deci reiau : Eu vreau consola strict pentru jocuri si online . Cred ca imi iau un Xbox 360 , dar totusi o sa intreb si pe vanzatorul de unde o sa cumpar ce imi recomanda :)

    N-ai știut ce să schimbi, dacă te duci în magazine și ceri aia și aia nu vei primi ce e bun, vei primi ce atârnă mai mult la buzunar. La fel și dacă îl întrebi pe vânzătorul ăla despre consolă, o să pleci din magazin cu Xbox-ul, cu 15 jocuri, cu 4 controllere și cu alte lucruri interesante pentru el. Normal că jocurile nu mai merg pe Windows XP, s-a terminat cu el, a apărut deja 8, jocurile nu mai sunt făcute să meargă pe XP.

     

    PS3-ul nu are probleme cu jocurile pentru că tot ce se produce este făcut strict pentru cerințele consolei, care sunt standard. PC-urile sunt nenumărate, iar jocurile pentru platforma asta aleg o oarecare marjă în care se încadrează.

  5. Practic te obliga sa-ti dai aproape si datele din buletin maine-poimaine. 

     

    Si cine te pune sa-ti dai datele tale? Ei oricum nu au ce sa faca cu ele, sau nu va dati seama ca toate autoritatile lumii sunt cu ochii pe ei asteptand sa faca o greseala?

     

    Sunt total de acord cu ceea ce vor sa faca, asa multi utilizatori din Romania vor merge la orele de romana ca sa stie cum se scrie numele lor corect.

    Sau cu toții sunt în cârdășie, la asta nu te-ai gândit?

  6. Într-adevăr, ai nevoie și de un TV pe măsură și dacă ești cu dare de mână, îți iei și un sistem audio ca să fie treaba treabă. Dar astea deja ridică totalul cu mult și parcă devine prea costisitor față de un PC (pentru gameri nu e nevoie de i7 și plăci video de 3000 de lei, vorbesc doar de ceva decent care să țină câțiva ani).

     

    Între console și PC, aleg clar PC-ul. Pot să îi pun un controller (ceea ce și fac ocazional) și să mă joc. În plus, nu m-am mai jucat un joc piratat de nu-știu-când și nu pot să spun că jocurile de pe Steam sunt scumpe - chiar și așa tot simt că e mai bine decât cu o consolă, dar aici deja aduc în discuție DRM-ul care vine și el cu propriile avantaje și dezavantaje și o dăm în alte alea. 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...