Jump to content

m4R10

Inactive
  • Posts

    464
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by m4R10

  1. si cati ani vrei sa mai duca placa aia video? :)

    Ai facut cumva OC la placa video? Daca da , pune pe default. Sa stii cand mai faci OC , maresti frecventele dar il lasi 25-30min in FurMark sa vezi daca ai artefacte, dar pentru un OC mare iti trebuie si racire buna.

    mai spart ! Mai explica odata mai detaliat si pe inteles te rog :D

  2. Cand ti se intampla faza asta,incearca sa dai jocul pe bara de start(minimize) dupa reintra in el si vezi daca se fixeaza problema.Am si eu aceiasi problema cu un fx5500 si la mn functioneaza daca fac asa.

    Incearca sa faci si un test 3d la placa video cu un software si sa vezi rezultatele.

    Am incercat... am si reinstalat driveru, am si incercat pe toate rezolutiile, si tot asa ...

  3. Cea mai simpla solutie: ai incercat sa faci un update driverelor placi video? E posibil sa fie outdated.

    am luat toate driverele la rand, si pe cele noi aparute si pe cele vechi, am si reinstalat windowsu

  4. Nu stiu de ce dar in ultima vreme nu mai imi merg o gramada de jocuri deoarece arata asa (medal of honor) http://img703.imageshack.us/img703/920/48039563.jpg

    totosi GT 9500 512mb, 2gb ram, dual core 4200+ 2.2 ghz..... ar trebui sa imi mearga. Asa imi face si la alte jocuri cum ar fi Splinter Cell (toate partile). Daca m`ati putea ajuta as fi recunoscator.

  5. Nu stiu de ce dar in ultima vreme nu mai imi merg o gramada de jocuri deoarece arata asa (medal of honor) http://img703.imageshack.us/img703/920/48039563.jpg

    totosi GT 9500 512mb, 2gb ram, dual core 4200+ 2.2 ghz..... ar trebui sa imi mearga. Asa imi face si la alte jocuri cum ar fi Splinter Cell (toate partile). Daca m`ati putea ajuta as fi recunoscator.

  6. Salut la toti ! Ma chinui de 2 zile sa imi fac un cont si nu reusesc, chestia cu battle.net si wow association si chestiile astea, nu reusesc sa le fac. Acolo unde trebuie sa il asociez zice ca nu e bun acc si chesti de genul. Poate ma puteti ajuta.

    Mersi

  7. Va multumesc pentru sfaturi si pentru intentia de a ajuta. Dar prefer sa ma dezvolt de capul meu . Oricum, e clar ca o sa o dau in bara urat de tot, pentru ca sigur am apasat ceva butoane pe unde nu trebuia si asa mai departe

    Dar e frumos ca sunt questuri si alerg sa strang nustiucati saci din-aia, si patruzeci de ochi dinaia, ca fara ei nu poate Vrajitoarea Apusului sa imi faca nustiu ce vraja

    La lvl 16 schimb arma, nu? Yupeeeee

    Haideti mai povestiti-mi chestii despre silkroad. Ceva interesant. Trebuie sa aveti povestioare haioase din experienta "isro" (e bine asa? )

    Astept...

    ce frumos era cand jucam toti jocu asa cum il joci tu acuma =(( , pacat ca acum toti botam si cumparam gold, si nimic fun. Cel mai frumos era lvl mic :) era super tare, cand eram lvl mic si mergeam cu un party full de prieteni si vorbeam pe skype si faceam lvl si toate questurile, si adunam tot de pe jos , inclusiv sacii si potiunile, faceam schimb intre noi de echipamente, in caz ca lu unu ii pica ceva bun pt altu, era distractie. Acum ce facem ? facem un char il ducem la ong, facem 2m sp, dupaia il bagam in plvl pana la 80, dupaia sbot si premium plus. Sunt sigur ca si voua va e dor de acele timpuri :P.

    :)) vad ca esti entuziasmata de jocul asta:) . intrebare intrebatoare : kti anisori ai? silkroad= drumul matasei . un joc inspirat din fapte reale ,chiar orasele din joc sunt reale nu sunt fantezii:). silkul de care vorbesti se cumpara cu bani reali si de el poti sati iei lucruri de la item mall ,ptr logare din prima iti trebuie premium :)

    Knd ai intrat in joc dami pm AmoRellik :tiphat:

    e fata ? ? ? ? :cool2: ciudat, fete pe sro, nu sunt obisnuit.

  8. b-( #-o cum zicea nu stiu care de la televizor - of in puii mei la naiba...

    Pai pana strang bani sa ma teleportez inainte si-napoi cred ca ajung level destul de mare incat sa merg pe jos pana acolo.

    Chiar, cu cat cresc in nivel monstrii, cu atat mai multi bani imi dau. Pana unde se ajunge? Adica la level mare (30-40), cati bani iau/monstru?

    Mersi ;;)

    da :D, e o prostie, apropo daca esti pe serverele isro, incearca sa intri si tu pe un server unde e macar un player dp forumul asta, ca sa te ajute putin, macar cu 1m gold, ca doar nu ne e greu sa dam :D

  9. Multumesc. - tot eu am scris si postul de mai sus, dar sunt la un prieten in camin si probabil ca a ramas logat :( (el s-a jucat 2 zile si s-a lasat de sikroad b-( )

    In fine... referitor la teleport - si daca vreau sa ma teleportez in Sarkaman si apoi inapoi in Constantinopol, trebuie sa platesc de fiecare data 5 gold? (stiu ca nu e mult, mi se pare ca acum iau cam 200 gold/monstru) Adica daca ma teleportez 1 data inainte si inapoi dup-aia nu am ceva bilet de freepass sau ceva?

    Multumesc.

    la fiecar teleport 5k, adica 5.000 nu 5 :D 1k = o mie.

  10. dar tu? :) nu o sa faci niciodata ce am facut eu :P

    @dsk 130$

    hmm, ce ai ? ti-am zis ceva rau ? am vazut acum ceva pagini inainte, ca tot faceai schimburi de caractere, cumparati tot felu, si deaia m-am intrebat daca ai facut vreunu, sau ai cumparat tot..... si la chestia cel mai bun wizz, toti sunt la fel :)) depinde de echipament, din cate stiu tot sunt lvl 100 pure int..... Si te rog nu te agita asa ca am pus o intrebare legata de tine, documenteazate pe net ca statul mult in fata calculatorului afecteaza sistemul nervos. Nu te agita asa, si citeste de mai multe ori intrebarea ca sa o intelegi, nu sa o citesti asa in graba si sa intelegi cu totul altceva...

    dsk, am incercat sa ajung in samarkand dar m-au omorat monstrii pe drum :(

    Banuiesc ca trebuie sa mai cresc sa pot sa mai intalnesc si eu lume :(

    Multumesc oricum pentru informatie, esti dragut ca ma ajuti.

    O zi frumoasa la toata lumea.

    trebuie doar sa te teleportezi :D 5k gold = 1 teleport :)

  11. si mai important si mai tragica ,niciunul nu ii reuseste >.>

    -Drolletje chiar daca avea sun nu facea nimic cu el.ca la pvp si-o lua grav de la warriori

    -FeelMyDagger ,hmm...i-a fost lene sa il creasca

    -Mr_True e ok dar a cheltuit ff multi bani pt alchemy si nu seridica la nivelul investitiilor

    EDIT : a mai avut si alte charactere dar prefer sa nu le mai mentionez ^^

    si facut macar unul ? sau toate cumparate ? :crazy:

  12. hai gata... m-am lasat de sro... am dat plus la tot setu de la +5 spre +6 si tot a dat fail +destroy, a 2-a oara cand imi da un 2h fail la +8, a2-a oara destroy la +7 axe, 2h +9 fail la +10 , scut +7 fail la +8 TOATE ITEMELE din 12-13 iteme nici macar 1 nu a iesit... sa ma pis pe mortii lui de joc hai salut am schimbat pw in ceva de genu "sdfsdgasdg" bb

    a doua oara cand zici asta :D, oricum toti ne vom lasa odata si odata

  13. Salut, doar ce am intrat si eu pe csro, doarece mi-ar placea sa joc csro de mana in timp ce pe isro joaca botul :) pt ca acolo e plictiseala. L-am downloadat , l-am instalat, si totul e ok, dar cateodata cand vreau sa intru imi zice "ca deja sunt conectat si sa intru peste 5 minute" dar eu nu sunt, nu stiu de ce face asta. Poate reusesc sa aflu un raspuns sau o rezolvare aici :).

  14. Vezi tu vreun Ksro pe forum ?

    Are eroare la email sau la ce o avea ...cred ca e din cauza limbii ...poate cei de acolo l-ar putea ajuta.

    el se refera la ksro, si tu l-ai trimis pe csro, nu are nici o legatura

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...