Jump to content

orezExpandat

Inactive
  • Posts

    331
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by orezExpandat

  1. Salut,am gasit un server privat de SRO care are cap 140, primesti silk in functie de cate ore stai ON cu characterul, se fac multe eventuri si cel mai important : sunt multi playeri.

    Nu stiu daca am voie sa pun aici link cu serverul, daca nu cumva incalca regulamentul formului. Daca aflu ca se poate o sa revin cu un edit, pana atunci cine vrea link sa imi trimita un mesaj.

     

    Serverul este online 24/7, de 2 saptamani de cand ma joc nu a fost off decat la update 1 data. 

  2. Am o intrebare : am cumparat in luna 7 2011 1 account. Nu am jucat pe el din anumite motive. Saptamana trecuta persoana respectiva a incercat sa modifice parola dar am fost atentionat pe hotmail si am reusit sa pastrez siguranta accountului. El acuma ma ameninta ca va da chargeback si ca o sa fiu banat. Se mai poate da chargeback daca ultima data cand a bagat a fost sa zicem luna 7 2011 si acuma e luna 4 2012. deci o diferenta de 9 luni ? Va rog daca se poate sa imi spuneti cat mai repede. A cumparat silkul prin paypal ( daca ajuta la ceva ) .

    Va multumesc.

  3. La patch-ul de astazi,mie mi se tot blocheaza la 27 %. Imi apare sa dau repair,dau si tot blocat ramane.Ce este interesant e ca mi se blocheaza tot calculatorul,de ex nu pot inchide google chrome sau sa deschid un notepad.

    Intrebarea mea este a patit careva la fel ? Sau macar a auzit de acest bug ? Macar sa stiu daca e de la mine sau de la ei.

  4. Am intrat pe g2play si abia la sfarsitul zilei or avut pe stock niste copii digitale.Am zis perfect,pac am cumparat,doar ca cu paypalul unui prieten.Primesc de la ei un email in care sa le trimit buletinul/permisul meu,dovada ca am platit ( de la paypal) si numarul tranzactiei.

    Am trimis toate aceste date.Apoi primesc un email in care ma roaga sa le trimit o copie dupa buletinul baiatului cu paypal.Am trimis si aceasta copie.

    Am asteptat sa primesc acel cod de activare,normal,doar ca retardatul acela care se ocupa de tranzactia mea tot ma punea sa trimit aceste informatii.Odata imi cerea buletinul meu,in alt email numarul tranzactiei sa vada ce si cum,iar in alt email buletinul prietenului meu.Dar asta s-a intamplat de 3 ori, tot ciclul asta.Obosit m-am culcat ca era totusi ora 4 dimineata.

    Azi cand m-am trezit am dat un email ca ce se intampla totusi, am trimis tot ce mi-au cerut ei.Ce au raspuns ei : ne pare rau dar nu avem pe stock acuma,va rugam sa incercati mai tarziu,dar fara sa platiti inca odata.

    Tare imi este ca iara o sa faca ca ieri sa imi ceara iara toate info, eu sa le dau, si prostu sa faca pe prostu. In fine,macar sa imi zica daca e teapa ca imi cumpar de pe alt site.

  5. Forbidden,am cateva intrebari: o sa te apuci de joc ?Ti-ai facut precomanda sau iti cumperi din magazin?Pe ce fel de server vei juca?(pvp sau pve).

    Adica intrebarile sunt pentru toti care vor sa se apuce sa vedem ce si cum.

    Eu am facut precomanda la gameshop in vara si maine ar trebui sa apara.Dar nu am primit nici un telefon de la ei... ciudat.

  6. kidu, degeaba ne chemi tu pe 5, cand incepe scoala, pupi si tu comp 3-4 ore pe zi :)) si mai ales ca mihai, inclusiv eu, suntem a 12-a, cel mai futut an dintre toti

    @amo : mie niciodata nu imi merge pagina de sbot,de pe orice motor de cautare,trebe sa dau search pe g*ogle si de acolo sa intru pe site,dar daca scriu situ sa intru nu merge.Nush dc .

    @n3vermore: clasa a 12 a cel mai futut an? fi sigur ca este cel mai fain, iti zic eu :P

    EDIT: scuze amo,eu am citit ca zici dc nu merge situ la sbot,acuma am vaz ca ziceai de parola.

  7. Auziti,am prins pe un char urmatorul bug : am luat dc si a incercat sa se conecteze in urmatorul minut si zice ca e deja conectat si sa incerc in 5 minute.Tot incearca ala saracu de 1h sa intre,nu stiti cum as putea rezolva?sau trebe sa astept pana marti la inspectie cand probabil da disconnect la toata lumea,si chiar la charu meu "deja logat" ?

  8. Precum spuneam ...Failmax ... plin de buguri . Am intrat in templu iar un membru din pt nu era de gasit... am mai incercat de 3 x si la fel. Am mai intrat si singur cu ltp iar acolo mi-a dat mobi de pt. Iteme drop nik. Alchemia ... numai stonuri si atat. Au pus npc de pots si atat , nu trebuie sa ne reparam nu avem nevoie de speed pots... Are si niste parti bune dar mai au de lucru. Faina treaba cu questurile 2% pe quest... la lvl-ul asta ...

    de unde se pot incepe questurile pt 12D? sau tre sa ai lv 111? pt ca eu sunt lv 110 :D

    Cred ca trebe sa ai lvl 111.Pentru ca cu nukeru de111 am putut sa iau questuri,dar cu boweru de 110 nu am putut ! :)

  9. Eu cu un prieten ne-am facut deja preorder la gameshop.ro ,costa 2 mils :) si cica iti vine fix in ziua cand apare.Ar fi frumos !

    si eu l-as cumpara, dar uite.. eu iubesc seria star wars, insa esti sigur ca jocul merita? sincer n-as vrea sa dau 200ron degeaba.. e totusi o suma

    apoi stiti cat o sa fie "monthly fee"?

    multumesc in avans! :tiphat:

    Pai nu stiu daca merita,dar din gameplay mie imi place.Monthly fee nush cat o sa fie,probabil pana in 30-40 lei,nu sunt sigur,ca nu am jucat niciodata un joc cu monthly fee.

  10. eu o sa ma joc star wars si o sa fiu tipul care o sa omoare toti noobi care au o sabie lightsaber.

    vad ca au dat drumu la pre'order dar nu vad Romania pe lista

    Eu cu un prieten ne-am facut deja preorder la gameshop.ro ,costa 2 mils :) si cica iti vine fix in ziua cand apare.Ar fi frumos !

  11. Am o intrebare pentru aia care folosesc sbo*t.De exemplu am 2 charactere cu care butez si o pagina de google chrome deschisa, si cateodata cand isi da teleport un character,mi se blocheaza ecranu pe acel character,si nu mai merge sa dau de exemplu alt tab sa ma uit pe pagina de google chrome.Trebe sa ies cu characteru ala si sa intru din nou...si e deja enervant.Nu exista ceva solutie,sau la voi nu vi se intampla asta?

  12. Orez dar tu nu ai b*t? :-?

    Off dau 2 inv pe flielist free (datimi email doar de gmail ) pe privat pm.

    Ba da am,dar nush unde sa ii pun sa bata,sau daca merita sa ii pun...is 110 si sp'uri am destule.Astept sa bage marti update si atunci ii pun la bataie. :)

  13. @orezExpandat: Eu sunt curios din fire cum sa ai un caracter de sro si sa nu stii cum sa iti faci item'ul sun pe care il ai deja :| !

    Pai am cumparat alea 2 charactere,si unu avea arma d12 weapon si unu nu avea, si am vrut sa aflu cum pot sa fac rost si la celalalt de d12 weapon. Nejucand silkroad de ceva vreme... nu am avut de unde sa stiu... Intelegi, sau iti fac un desen in paint curiosule?

  14. Am si eu o intrebare: Care este faza cu D12 weapon? Mi-a zis unul pe server sa fac arma D11 SON + 7 si dupa cu un stone pot sa o fac D12. Si is mai multe tipuri de D12 weapon?

    Ai un cont de 110 cu son si altu cu SUN !

    Oare sunt ale tale ?

    Da , ultimul update , item normal+7 iti da sos +0 , son +7 iti da som , immortal set /egy weapons grade a+7 iti dau sun +0

    Weapon grade b iti da direct +3 si orice item peste+7 iti da sox de 12 deg si plusul peste +7 !{ ex : ai un son bow +10 iti va da 12 deg +3 }

    Da sunt ale mele,mersi ca te preocupa faptul asta,dar si pentru ca mi-ai raspuns la intrebare.

  15. Am un cleric lvl 91 si am intrat intr-un party la mobs 101 wenegs, alaturi de 3 wizi lvl 110 turci de origine, si vroiam sa zic ca niciodata nu am crez ca o sa pot face 10% exp pe ora in silkroad . - cand am avut 10,51% au dat si un pandora pe spot aici,mai maniaci ei.

    Ati vazut ca in consigment acela scrie Clearic rod,in loc de Cleric rod.Ciudat.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...