Jump to content

pizza200

Inactive
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pizza200

  1. 1. Nu cred ca mai rezistam atatia ani, cu atatea razboaie si ura.

    2. Alte tari da, probabil vor avansa.

    3. Sa speram ca in cativa ani o sa avem si noi, romanii, autostrada aia terminata, care o tot construim de vreo 1238071 de ani.

    Cred ca tu ai fi murit de inima daca ai fi apucat al 2-lea razboi mondial sau pe primul,draq aia de pe atunci nu ziceau ca lumea se va sfarsi si noi astia ne speriem ca sa incaiera 2 aborigeni prin irak care au niste ak-uri ruginite

    ON:Mai bn sa traim in prezent nu in viitor sau trecut,aia care fac preziceri de genu asta mananca %#@

  2. Cred ca ma duc la profesor dupa sarbatori ,daca tot vreau sa fac chitara macar sa fac calumea

    Vreau sa incep cu chitara acustica pt ca e mai iefitina si sunt modeste fondurile :D

    App:voi de cat timp faceti ,va place?

  3. Salut am 17 ani si vreu sa ma apuc de cursuri de chitara.Nu am nici chitara si vreau sa stiu daca e greu si daca iti trb ureche muzicala.

    Cati dintre voi de p'aici siti sa cantati la chitara si de cat timp cantati ?

    A,si cum e mai bn sa invat la profesor sau online si ce chitara mi-ati recomanda(cei care stiti sa cantati)

  4. Ahile' date='14 September 2010 - 19:31' timestamp='1284481917' post='5358156']

    ~White nu neaparat de indoctrinarea religioasa ci totul ca un intreg :)

    Prigoana am vazut ceva video'uri recunoscand ca este mason, ma gandeam eu, ce'i cu incurajarea lui fata de ascultarea telefoanelor si implantarea de microchipuri RFID.

    Lucian sabia lui damocles mi se pare insignificant in comparatie cu restul simbolurilor din video:

    o altfel de abordare...si mi se pare mie sau in piesa la 1:15 zice Hail Satan?

    m'am uitat si de versuri ar trebui sa zica

    And then they (Go)

    And then they

    And then they (Go)

    And then they (21st century schizoid man)

    Nu mi se pare zicand deloc asta.

    si ce e rau in a fi satanist?

    esti o oaie si si robot,crezi ce iti spun altii?,nu ai gandire proprie?

    crestinii sunt cei ipocriti

  5. Doi asteroizi de mici dimensiuni, descoperiti cu doar cateva zile in urma, vor trece astazi pe langa Pamant, la mica distanta, fara a exista vreun pericol de ciocnire cu Terra. Cele doua corpuri ceresti au fost identificate de savantii NASA de la observatorul din Arizona, anunta cotidianul britanic DailyMail.

    Primul asteroid, botezat 2010RX30, cu un diametru de aproximativ 20 de metri a trecut deja pe langa Terra in jurul orei 11:00. Cel de al doilea, 2010 RF12, va trece la o distanta de circa 78.000 de kilometri de Pamant peste aproximativ 11 ore, mai precis la ora 22:00. Conform masuratorilor NASA, 2010 RF12 are un diametru de 14 metri si va fi monitorizat atent de catre oamenii de stiinta americani.

    "Astfel de evenimente se petrec zilnic, doar ca nu avem tehnologia necesara pentru a le observa indeaproape. De abia recent am inceput sa descoperim cat de multi asteroizi trec razant pe langa Pamant, pericolul de a ne ciocni cu unul dintre ei fiind maxim. Sunt convins ca Mama Natura le-a atras atentia astronomilor asupra multimii de lucruri pe care le au inca de facut si de descoperit", a declarat Donald Yeomans, unul dintre oamenii de stiinta care au descoperit cei doi asteorizi.

    Sursa: descopera.ro

    ce pacat ca nu vor intra direct in el

  6. Asocierea dintre dereglarile psihotice si viata din zonele urbane pare a fi o repercursiune a crescutei fragmentari sociale tipice oraselor: aceasta este concluzia unui studiu publicat de cercetatorii britanici in revista “Archives of General Psychiatry”.

    "Dupa cum se stie, exista o substantiala variabilitate la nivel mondial in ceea ce priveste incidenta schizofreniei la nivelul populatiei generale. Tendinta geografica cea mai evidenta este cresterea incidentei acestei boli in orase, in raport cu zonele rurale", a comentat Stanley Zammit de la Universitatea Cardiff, din Galles.

    Studii epidemiologice precedente au identificat o legatura intre un risc crescut de a dezvolta dereglari psihotice si caracteristiciie mediului in care traiesc subiectii afectati, precum densitatea populatiei, nivelul economic scazut, gradul scazut de coeziune sociala. Pentru a examina in ce mod caracteristicile individuale, educative si cele ale mediului de viata pot fi corelate aparitiei psihozelor, Zammit si colegii sai au studiat un total de 203.829 subiecti care traiesc in Suedia, confruntandu-i pe cei din mediul urban cu cei care traiesc in zone rurale.

    Potrivit rezultatelor, riscul de psihoza non-afectiva este mai ridicat in zonele urbane decat la tara: 328 subiecti (0.16 % din total) au fost diagnosticati cu schizofrenie, 741 (0.36 %) cu o forma de psihoza non-afectiva, 355 (0.17 %) cu psihoza afectiva si 953 (0,47 %) cu alte tipuri de psihoze.

    Sursa: descopera.ro

    dap mai linistit traiesc intr-un oras mai mic la munte sau in o casuta langa padure( parerea mea nu vb si pt altii :D )

  7. Sa spunem DA, moravurilor usoare. Parlamentarii au initiat o lege prin care cer ca prostitutia sa fie acceptata oficial. Daca documentul are si succes, pe viitor, doamnele de companie ar putea oferi placeri carnale pe chitanta in case de toleranta sau la domiciliu.

    Cu sprijinul lui Silviu Prigoana, vestita casa de toleranta "Crucea de Piatra" atat de prezenta in carti si in filme, si-ar putea deschide dupa zeci de ani portile.

    Politicianul nu glumeste si a definit prostitutia in documentul sau drept o "activitate cu caracter sexual autorizata".

    Silviu Prigoana, deputat PD-L: "Fenomenul exista, traim cu el pe langa noi, pe centura, prin parcari prin receptii de hoteluri si nu vrem sa recunoastem..."

    In ideea in care colegii parlamentari ar sustine proiectul, fetele interesate de cea mai veche dintre meserii ar putea intra in campul muncii dupa varsta de 20 de ani.

    Potrivit lui Prigoana, domnisoarele trebuie sa obtina autorizatie de la consiliile locale si ca orice om care vinde ceva sa isi ia un chitantier. Romanii vad diferit initiativa.

    Barbatii mai copti pactizeaza tacit cu Silviu Prigoana si inevitabil isi amintesc de ''Crucea de Piatra'' unde printre clienti au fost multi oameni subtiri.

    Constantin Baleceanu Stolnici: "La intrare era o cruce brancoveneasca care apoi a fost distrusa si unde intradevar erau mai multe cladiri care erau destinate prostitutiei controlate"

    Pe vremuri la intrarea in casele de toleranta era agatat un felinar rosu care "avertiza" asupra activitatilor din interior. In Bucuresti ultimele bordeluri au fost inchise in 1949 chiar de ziua tatucului Stalin.

    Sursa: CrimeTime

    Video

    legalizata sau nu ea tot va exista,mai bn legalizata

  8. O metoda blanda, neinvaziva, de a repara micile degradari ale suprafetei dintilor ar putea fi disponibila in 3-5 ani, afirma un grup de cercetatori francezi de la Institutul pentru Sanatate si Cercetari Medicale din Paris.

    dinti.jpg

    Ei au realizat, recent, o serie de experimente cu hormonul stimulator al melanocitelor (MSH), pe care l-au amestecat cu acid poli-L- glutamic, creand un gel pe care l-au testat, deocamdata, in vitro si pe animale de laborator.

    Aplicand gelul pe celule extrase din dintii umani, cercetatorii au constatat ca substanta stimuleaza proliferararea celulara, iar dupa aplicarea pe suprafata dintilor la soareci de laborator, dintii usor degradati au revenit la starea normala in mai putin de o luna.

    Actiunea gelului urmeaza sa fie evaluata prin teste clinice, iar produsul ar putea fi disponibil in cabinetele stomatologice peste cativa ani; medicii specialisti estimeaza, insa, ca el va putea fi folosit numai in cazul unor degradari mici ale suprafetei dintilor.

    sursa: descopera

    ce pacat ca nu va aparea pana marti :((

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...