Jump to content

edytzw

Forumist
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by edytzw

  1. Deci nu am jumper. Nu, cele 2 HDD-uri nu erau conectate knd am instalat sistemul de operare! De fapt nici unul din HDD-uri care aveau deja un sistem de operare nu era conectat, era conectat decat cel pe care vroiam sa instalez. Mai spun inca odata, cel pe ATA nu are nici o problema, el merge in oricare din conditiile pe care le-am spus in primul meu post!

  2. Ce fel de sisteme de operare ai pe harduri? Partitiile sunt toate NTFS?

    Ai setat bine jumperii de pe harduri?

    Pe o magistrala, va trebui sa ai hardul cu sitemul de operare pus pe Master iar al doilea hard pe Slave.

    Pe magistrala a doua va trebui sa ai CD ROM-ul pe Master si al 3-lea hard pe Slave.

    - Amandoua au Windows XP, unul dintre ele este last XP, pe cel de 1 TB, pe celalalt este windows XP Sp3

    - Toate partitiile sunt NTFS

    - Ce este un Jumper?

    - Al 3-lea HDD, cel de 120 GB este pe ATA, in rest asezarea este identica cu ce mi-ai spus tu!

  3. Probleme majore a 3 HDD-uri!

    Am si eu 3 HDD-uri, 2 pe S-ATA si unu pe ATA. Ceea ce vreau eu este sa am acces la toate 3, insa nu pot face asta! Am incercat toate combinarile de pe placa de baza si tot nu merge! Mai am un DVD-writer conectat tot pe S-ATA dar nu cred ca reprezinta o problema! Treaba sta in felul urmator, cele 2 HDD-uri pe S-ATA au fiecare cate un sistem de operare, in orice combinatie le-as pune pe placa de baza, mi-l arata pe cel mai mare, dar in orice combinatie le-as pune mi-l arata si pe cel pe ATA sau nu mi-l arata (in functie de conectare). Problema in sine este faptul ca nu vrea sa-mi citeasca 2 HDD-uri pe S-ATA in acelasi timp, adica nu-mi apare HDD-ul mai mic! HDD-urile nu sunt noi, dar sunt functionale. mi-am dat seama conectand un singur hdd dintre oricare cele 3 la placa de baza, si functioneaza perfect! HDD-ul pe ATA merge in orice combinatie, chiar daca hdd-ul mai mic pe S-ATA este recunoscut de pc sau nu! Care ar fi solutia sa pot sa am acces la toate hdd-urile in acelasi timp?

    Mentionez ca:

    - Sunt 3 HDD-uri, respectiv: 1 HDD S-ATA 1 TB, 1 HDD S-ATA 500 GB, un HDD ATA 120 GB

    - Nici unul din cele 3 HDD-uri nu sunt noi, adica cumparate curand

    - Nici unul din cele 3 HDD-uri nu are deteriorari, si nu da semne ca este obosit

    - Toate cele 3 HDD-uri sunt perfect in stare de functionare

    - Am o placa de baza mai veche (Asus P5PL2-e no update [momentan]) - are 4 conectori S-ATA, deci nu cred ca placa de baza ar avea vre-o vina

    - Un procesor la fel de vechi (intel Pentium 4 2,66) - Nu cred ca acest procesor ar fi cauza la problema mea actuala

    - 1,5 GB DDR 2 - nu cred ca are vre-o vina

    - In bios, daca cele 2 HDD-uri S-ATA sunt conectate, apare cel mare (1 TB)

    - HDD-ul de 500 GB pe S-ATA apare si in bios si in sistemul de operare, numai daca e conectat singur, eventual cu DvD-writerul mentionat mai sus

    - Nu am facut un update la bios, pentru ca nu ma pricep

    Va rog frumos sa ma ajutati, am nevoie urgent sa rezolv problema asta!

  4. Salutare! Ma intereseaza sa sar de la un PS2 slim la un Xbox! M-ar tenta versiunea Arcade. Insa sunt multe lucruri care nu le stiu! cum ar fi:

    1) Care dintre modele este mai buna, de ce?

    2) La ce foloseste acea memorie interna de la Arcade? Adik doar pentru salvari sau poti sa pui jocuri filme muzica (banuiesc ca iti trebuie un hdd)

    3) Credeti ca un stick de 16 Gb rezolva problema?

    4) Pe acel stick imi pot pune si jocuri? (speranta ca poate scap de facut DVD-uri)

    5) La arcade exista vre-o solutie sa o conectez la PC, sa nu mai am probleme cu memoria?

    6) Ce contine pachetul arcade? Presupun ca nu vine cu 2 controllere... Si cu ce fel de controller vine?

    7) Banuiesc ca nu vine cu cablul HDMI! Credeti ca un cablu HDMI rezolva problema, sau nu sunt compatibile decat daca il iei special pentru XBOX! Mi-e teama sa nu ma trezesc ca nu am sunet!

    8) Am vazut ca majoritatea vand pe net versiunea din 2009, care este cea mai noua versiune? As putea sa ii fac update?

    9) Ce inseamna RROD?

    Am gasit pe net consola noua Arcade modata si vine cu o garantie pe 2 si cu factura la 850 de lei! Zic ca e acceptabil, mai ales ca acum 6-7 luni ma duceam si intrebam cat costa, si aia imi spuneau ca costa doar 1700 de ron cu tot cu modare si cu al 2-lea controller!

  5. Deci, eu vreau sa fac un CD, cu mai multe programe, dar in loc sa folosesc acel CD ca pe un browser, as vrea sa fie un meniu, cum este de obicei la CD-urile cu drivere, sau acele CD-uri care vin cu revistele pentru PC!

    Am incercat installshield, pare interesant la prima vedere, dar o durere de cap pentru ora asta...

  6. Initial as vrea sa fac un CD/DVD cu un meniu de instalare, care sa cuprinda o multitudine de programe, gen CD/DVD-urilor care vin cu acele reviste despre IT!

    Am programele, autorun-ul stiu sa-l fac, dar nu stiu cum sa fac acel programel care imi prezinta lista ce programe, si pot bifa/debifa ce vreau si ce nu vreau sa instalez.

    Am nevoie destul de mult, de un program sa faca asta, nu vreau sa fie animat acel meniu, vreau pur si simplu sa arate ca o simpla lista cu optiunile de bifare!

    Daca ma poate ajuta cineva, ii voi fi recunoscator!

  7. Nu stiu de ce, si de unde dar stiam asta de dinainte! Trackerele nu sunt o forma de piraterie, si trackerul nu trebuie sa poarte numele link mania, sau ceva ce sa fie legat de asa ceva! Daca nu incurajeaza pirateria, atunci de ce se face reclama in diverse topic-uri despre trackere, schimburi de invitatii si aparenta trackerelor 0-day!

    Ma rog, am deja in alta discutie. Eu doar i-am invitat pe cei de pe link mania sa participe, nu i-am obligat. Dupa aia se auzeau vorbe ca am ceva impotriva adminilor de pe aici, si zic asta pentru ca e din propria experienta (nu aici).

    Si invitatiile sunt valabile si pentru restul userilor.

  8. Aici ar fi problema, nu pot sa realizez prooiectul daca nu am cu cine... Este destul de usor sa creezi asa ceva, dar destul de greu sa-l mentii si sa il faci popular.

    Ma gandeam ca cei de pe link mania nu au asa ceva... (cel putin nu am vazut/auzit), si ma gandeam ca vor un tracker care sa le poarte numele!

  9. Propriul nostru tracker!

    Sunt membru a peste 10 trackere romanesti si externe. Tooata activitatea care se desfasoara pe acel tracker sta in baza diverselor fisiere uploadate.

    In urma cu cateva zile ma gandeam, ca daca eu as incerca, nu m-ar costa nimic. Sunt destul de interesat sa am in posesie un tracker, insa e destul de greu sa fac asta de unul singur.

    Cei/Cele care vor sa asiste si sa participe alaturi de mine la crearea acestui tracker, este rugat sa posteze aici.

    Cerintele sunt minime:

    - sa ai cel putin 17 ani

    - sa fiti cunoscator (cat de cat) in acest domeniu (MySQL, PHP, HTML)

    - sa aveti bani sa faceti cinste cu bere (trebuie sa fie si putina distractie)

    - Preferabil sa fiti din Bucuresti

    - si nu in ulimul rand, sa ai ceva timp liber, 5-6 ore pe saptamana, ca mai mult nici eu nu pot!

    Astept raspunsurile voastre aici.

    Daca va intrebati ce primiti in schimbul muncii pe viitorul tracker, raspunsul e simplu: figuram cu nick-ul la admini!

    Astept raspunsuri...

    Imi cer scuze fata de adminii acestui forum, pentru ca nu stiu daca ei au un tracker, insa stiu ca au ceva servere in posesie. (GTA, CS). Ii invit si pe ei alaturi de noi in echipa.

  10. Am si eu o problema, mi-am bagat internet de la RDS, fiberlink, abonamentul cel mai mare...

    Nu stiu de ce viteza mea la download nu creste de 3mb/s, cand downloadez un torrent cu mai mult de 50 de seederi, si cu limitare la upload...

    Si cu upload am o problema, nu creste deloc de 1 mb/s...

    Zic asta cu dezamagire pentru ca am avut internet de la deck, care lua internet de la rds si merge download-ul cu peste 8 mb/s si upload-ul cu peste 3-4 chiar 5 mb/s...

    Am un router, pe care am 2 pc-uri... daca bag cablul de net direct in pc, problema este aceeasi. Conexiunea este facuta cu PPPoE.

    Nu-mi ramane decat sa sun la ei, desi o sa ma trezesc cu nici o explicatie.

    Si inca ceva, cand downloadezz nu-si mentine viteza, ea variaza intre 1 mb/s pana la 3 maxim, dar nu e statica si are scaderi si cresteri bruste, desi nu se schimba numarul de seederi.

  11. Am aceasta problema de vre-o trei saptamani, Nu imi da voie sa deschid Task Manager-ul, nu imi da voie sa instalez nimic. Nu Imi da voie sa intru in Safe Mode (nu stiu de ce, poate din cauza ca Windows-ul nu este activat?). Oricum, problemele celelalte apar si pe un Windows activat.

    Nu stiu ce sa-i mai fac, sunt disperat, imi vine sa-l arunc pe geam.

    Va rog frumos, ajutati-ma!

    Am incercat metodele prezentate aici,. Insa nimeni nu mi-a spus ce trebuie sa fac dupa ce incerc metodele astea, oricum, pana acum nu au avut nici un rezultat, cred eu.

    Am resetat bios-ul, am sters tot ce era pe hdd-uri... nu imi pot imagina de unde este problema.

  12. Salutare! Acum am internet de la DECK, a mers foarte bine o perioada destul de lunga dar acum au intervenit niste probleme...

    Vreau sa-mi schimb netul, si avand in vedere ca DECK-ul preia de la RDS TOT, nu ma pot baga la RDS! La UPC nici nu vreau sa ma gandesc sa ma intorc, deci o solutie ar fi ClickNet.

    Toata lumea stie ca viteza specificata in contract este latimea de banda. Insa vreau sa stiu si eu cate multumiri/nemultumiri aveti fata de ei si cam care sunt adevaratele valori ale vitezei pe care le aveti la abonamentul rumator.

    ClickNet 20 Mb/s

    Viteza maxima download - 20480 Kb/s (20 Mb/s)

    Viteza maxima upload - 1024 Kb/s (1 Mb/s)

    PS: - Nu ma astept sa fie la fel de bun la DECK/RDS!

    - Totusi, nu vi se pare viteza de Upload prea mica? Ma refer in comparatie cu viteza de download este de

    5%, ceea ce este mult prea mica.

  13. Salutare

    Am cautat un topic asemanator si nu am gasit! Asa ca ma scuzati ca am postat acest topic care pentru unii li se pare neinteresant, insa am nevoie de putin ajutor.

    Cum pot realiza niste efecte asemanatoare cu cele ale Winamp-ului de la Vizualizer? Ma refer la faptul ca am o fotografie si pornind de la acea fotografie sa fac efectele necesare.

  14. Un raspuns cat mai clar o sa afli pe tracker, scrie foarte bine acolo ce trebe sa faci daca ai router si etc.

    Este foarte adevarat ce zici, numai ca pe tracker este in limba engleza, eu vreau in limba romana instructiunile. daca te pricepi, ma poti ajuta?

  15. Salutare! Mai mult ca sigur se poate gasi aici ceea ce incerc eu sa obtin, dar eu unul n-am gasit!

    Problema sta in felul urmator:

    - Am un router SMC 7004 VBR

    - Am abonament de la RDS

    - Am conturi pe diferite trackere

    - Mi se cere sa fiu conectabil

    Cum pot realiza asta?

    Vreau un raspuns complex, cat mai clar, si in limba ROMANA!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...