Jump to content

R3vOlutiOn

Forumist
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by R3vOlutiOn

  1. In filmuletele astea a aratat ca e mult mai om decat majoritatea care isi bat joc de el. Nu e vina lui ca e asa. Cel putin pe mine , in partea a 2-a de la 1:20 pana la 1:30 m-a dat gata.E un om simplu , muncitor...In loc sa isi bata joc toate televiziunile de el mai bine lar ajuta , macar acum in preajma sarbatorilor.

  2. Hmm alta emisiune falsa=).Am vazut pe prima tv o emisiune , numita "imblanzirea scorpiei".Era vb de un tip , care avea probleme cu nevasta ( ma rog asta nu e important).Acel tip avea un frate.Si aici partea interesanta....Am dat aseara pe kanal d si am vazut ca era emisiunea asta "faci fata faci bani".Si ce sa vezi? Fratele acelui tip era in prim plan :) Desigur cu un alt nume , alta sotie etc.

  3. Hmm joc si eu pe venus , am lvl 61 warrior :) ( prin aceasta cale as vrea sa ii multumesc si userului "PistolCuApa")

    @Quad_Kill

    daca mai este un loc liber la farm , as vrea sa ma alatur si eu ( bineinteles daca se poate..) Nu am nevoie de gold sau alt ceva.Daca mai este vrun loc , imi poti da pm cu id de mess :D

  4. Nu mai folositi Butterfly... eu tocmai mi-am luat ban pe wizzu de 73 si boweru de 61 http://img683.imageshack.us/gal.php?g=sro2010052422352740.jpg :comp1:

    pff imi pare rau de tine iuli :P eu am inceput farmul pe ocean ( cu lalala), daca vrei haide si tu.Dupa ce terminam farmu te ajut cu gold si power lvl pana la 52 :)

  5. Amice se vede ca esti roman.Dute frate la colt de strada in Hotan si cerseste acolo lasa-ne pe noi "nu ma supar daca imi fac plvl" ba voi atat stit,furati..stati in taxi cu orele si cand aveti lvl habar nu aveti sa jucati ..mergeti la unici muriti ca eroii sau la pvp zici ca bat aia in jaloane(aici ma refer la cei care cersesc)

    Plvl sa traisca ca-i capu la tara noastra!

    Do'h viva la romania :hair:

    Crezi ca numai romanii stau la taxi? Vorbesti de parca nu ai fi roman #-o Cand va aud cu toate fazele astea...Parca in strainatate ar fi cine stie ce ;) Te-ai nascut roman , fii mandru de asta!! Nu multe tari sunt asa frumoase ca Romania ;) Si sa nu incep acu , sa iti spun toate personalitatiile romane , importante pentru intregul glob :dooh: Ai auzit de Heri Coanda? Nicolae Paulescu?Mai iesi din vizuina si revino la realitate!!

    Nu am treaba cu acest topic , nu joc csro , dar ciar nu m-am putut abtine.Cat despre pamfy , gandeste de 2 ori inainte sa spui ceva.

    P.s cat despre afirmatia: "Amince se vede ca esti roman".Tu esti englez , spaniol , francez s.a.m.d de vorbesti asa?

    Imi cer scuze pentru off topic.

  6. ' date='Mar 28 2010, 10:25' post='4919393']

    dc radeti de el?...voi vati nascut invatati?

    ati stiut voi ce e ala ciclu la 14 ani?

    NU CRED..

    dar totusi :)) e tare faza :))

    Nu fii atat de sigur :)

    Hmmm..I lol`d.Oricum mai mult ca sigur e fake -_-

  7. vezi pe pag 62 sunt acolo niste linkuri .. sau http://www.c-sro.eu/down.php ..

    mah eu aveam trb cu black k il cunosc .. si nu iam citit semnatura .. si teai bagat tu k flegma .. poate nai ziso in rautate .. da mai lasa din impresii .. si k face ala spamm nui trb mea .. oricum cred k sio rezolvat problema .. asa k shhtt ..

    2: si poate ii observam semnatura pana sa te bagi tu .. nu mai trebuia sa te strofoci ..

    Nu o spun cu rautate , dar te rog sa te straduiesti sa scrii fara "K".Nu suntem pe messanger , suntem pe un forum si trb sa inteleaga lumea ce vrei sa spui :P Va rog nu sariti pe capul meu , pentru ca sunt off topic!!!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...