Jump to content

Nach3

LinkManiac
  • Posts

    1,062
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nach3

  1. Salutare, nu stiu daca postez chiar bine dar imi incerc norocul :) . Mi-am reinstalat windows-ul 7 pe laptop si stiu din start ca noile lp-uri au ceva probleme cu windows-urile mai vechi mai ales la drivere nu prea le mai gasesti sau nu sunt compatibile, in fine nu asta e marea problema. Am instalat driver-ul placii video si am intampinat aceasta problema cred eu. 

     

    De ce la device manager imi gaseste placa video iar la "dxdiag" nu o vede ? Iar cand dau click dreapta pe desktop ar trebuie sa-mi apara nvidia graphic... dar imi apare Intel Graphic Options adica placa integrata nu-mi vede placa video. 

  2. Anunt important!

     

    Incepand de astazi astept PM-urile voastre cu poze ce pot deveni "faza zilei", dupa ce analizez toate pozele voi anunta un castigator. Premiul pentru cea mai frumoasa faza a zilei este de 50.000$ bani in game, acest premiu se va acorda doar celui care face poza, dar vor fi si poze in care astept o faza a zilei formata din X participanti, iar atunci premiul o sa fie pe persoana, dar o sa anunt de fiecare data ce aveti de facut. O sa analizez pozele undeva dupa ora 22:00 iar castigatorul va fi anuntat ori in aceasi zi ori a doua zi, depinde si de timpul pe care-l am. 

    Eu sper sa primesc cat mai multe poze si sa fie un topic placut. Va urez bafta multa! O sa inchid topicul o sa postez doar eu castigatorul si alte detalii pentru fiecare faza a zilei.

    • Upvote 2
  3. Am reușit cumva să setez rezoluția să se vadă și binișor și să pot face și screens. E păcătos rău wind 8 la rezoluții.

    Îmi face print cu f8, așa:

     

    attachicon.gifsa-mp-012.png

     

    Mai bine de atât nu cred că se poate.

    Deci sa inteleg ca ai rezolvat ?

     

    :closed:

  4.  

    Ba, ma faci rahat si te astepti sa iti raspund "scuze prietene iartama o sa ies de pe server?" Nu te-am injurat direct pentru ca stiu ce caracter rahatic ai. Atat am avut de spus asteptam decizia, chiar daca ti-a fost explicat mai sus. Cer sa fie sanctionat pentru vanatoare.

    De unde sa stii tu ce caracter am eu cand nici macar nu te bag in seama pe server ? :)) 

     

    Retrag postu , pentru un mute nu merita , bine ca stiu pe viitor ca-i pot injura de mama si iau doar un mute . Dai TC

     

    De ce nu vrei sa intelegi de vorba buna? Nu este o insulta asa de mare, sau depinde din ce punct de vedere o privesti dar daca nu erati amandoi de vina il sanctionam cum trebuie, dar ti-am zis si repet atata timp cat tu-l jignesti primul fara ca el sa te bage-n seama tu ai pornit totul din vina ta, gandeste-te putin daca tu nu-i ziceai asa avea motiv sa te jigneasca inapoi ?

     

    micul_mic - te voi ierta de data aceasta pentru ca amandoi sunteti de vina! Dar la urmatoarea abatere o sa va luati pedeapsa pe care o meritati!

    • Upvote 1
  5. Am luat o mica parte din regulament si il voi pune aici, eu consider ca este o insulta si nu o injuratura asa ca va las sa decideti. De ce zic ca va las sa decideti deoarece, tu recunosti ca l-ai insultat primul, deci l-ai provocat (si dupa mine este putina vanatoare aici, dar nu vreau sa vorbim despre lucrul acesta). Ori primiti amandoi aceasi pedeapsa ori va impacati si luati o decizie. Si inca ceva Sinned sa-ti mai spun atata timp cat faci o afirmatie in cazul de fata ca are aim te rog sa aduci si dovezi si fara sa jignesti.


     

     Insultele pot fi reclamate doar de către persoană insultata!
     • Înjurăturile, semnele obscene și limbajul vulgar/obscen se penalizează astfel:

     - Prima abatere: warn + mute minim 3 ore(in functie de gravitate se poate acorda si ban)

     

     

    • Upvote 1
  6. ErroR404 - Tu faci reclamatie pentru non-fp ? Unde este non-fp-ul ? Eu zic ca mai bine faci o reclamatie la factiunea din care face paul parte, daca tu consideri ca nu a aplicat regulamentul intern al factiunii corespunzator. Cat despre limbajul tau de pe /d ti-ai primit pedeapsa asa ca doar o sa-ti atrag atentia ca pe viitor sa folosesti un limbaj mai decent. Las topicul deschis pana maine, daca mai ai ceva de zi de adaugat, o seara faina sa ai.

    • Upvote 2
  7. Cl2udiu. - vei primii prison pentru kill in spawn, se vede foarte clar ca tu l-ai omorat ce daca ai rifle sau orice alta arma nu ai voie sa omori in spawn asta arata ca vrei sa "fentezi" regulamentul. Iar daca ai poze cum el fuge in spawn atunci te rog sa-i faci plangere. O seara placuta.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...