Jump to content

turbomaxim

Inactive
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by turbomaxim

  1. deci eugen in primu rand vorbesti fara sa stii...primarul asta a facut multe pentru Craiova.

    in al doilea rand te-aifacut de rahat pe forumul asta

    in al 3lea rand...:

    ce ma intereseaza pe mine ca e tigan ?

    ce ma intereseaza pe mine ca nu stie a conjuga verbul a fi?

    ce ma intereseaza pe mine ca i-a dat un pumn unui copil ?

    sau cacaturi dastea.

    deci astea sunt niste prostii,in loc sa faca cv pt romania asta..ei isi arunca vorbe grele si umbla cu rahaturi gen astea de mai sus..

    frate ce conteaza cum e ?!

    really,conteaza ca poate face cv pentru stat,pentru zona pe care o conduce..

    #prostii :-j

    Ce a facut ma pentru oras? Niste fantani si atat. Nici nu poti sta in centrul orasului vara. Te bate soarle in cap si scaunele sunt incinse.Te oparesti la cur. :( Tu habar nu ai cat de mult sponsorizeaza asta mafia tiganeasca din Craiova. A gonit si echipa afara din Oras si trebuie sa joace la Severin. Probabil 2 strazi cu asfalt reprezinta ceva fantastic pentru tine.Mai e si o curva. Schimba partidele ca pe sosete.In loc sa ramana sa sustina pdl la greu el se muta la psd. Cand psd a fost la greu, a trecut la pdl.RUSINE!

    Vorbesti aiurea aici.Tu te-ai facut de ras prin postu asta idiot.

  2. Bah desteptule de ce nu spui lumii ca si tu esti din Craiova?

    Ca ai fost terorizat cand ai fost mic de tiganii din Piata Chiriac. Probabil ei te`au si dezvirginat :-<.

    Te`a durut? :crybaby:

    .

    Vai, esti cumva spion? Ai spart cumva bazele de date ale Romaniei si ai aflat ca sunt din Craiova? hmmm

    In al doilea rand!!! Tiganii aia de care zici tu erau niste cioflengari.De smecheri ce erau bateau elevii din clasele mici pe la Scoala Triscu :)) Puteau urat si erau jegosi.. Si acum ma apuca sila cand ma gandesc

    In universitatile din Craiova sunt doar olteni si moldoveni. Ardeleni NU SUNT!Probabil nu sti asa ceva pentru ca ai doar 8 clase

  3. Mai sus sunt prezentate doua monumente de prostie .....

    Deci,in primul rand....Cel mai puternic supravietuieste mereu. Leul omoara caprioara etc etc. Albii sunt superiori si exploateaza ce se poate pentru binele populatiei superioare.Ce vrei acum?Sa ne cacam intr-o gaura in pamant ca sa nu exploatam niste mutanti care nu fac altceva de cat sa se inmulteasca ca niste jegosi? NU!!!!! Legea junglei amigo

  4. "Bai nene" invata sa`i respecti pe "aia".

    Tiganul ala "borat" cum il numesti tu, ne`a aranjat orasul si arata foarte bine!

    :))) E un fel de New York al Romaniei

    Cioroiu asta de Solomon a mai fost psd si a schimbat tabara cand a castigat Base.Ce de fantani arteziene ar mai rasari pe cuprinsul Craiovei, de 100 milioane de euro :)) S-ar putea sa ramana independent dupa alegerile astea =))

    Sper sa scape Craiova de interlopul asta borat.

  5. Canada este o forta economica pentru ca nu primeste toti sobolanii din lumea a 3 a. Sunt foarte isteti acesti cetateni canadieni. Vine cioroiu, sta 3-4-5 luni, toti canadienii albi il discrimineaza si cioroiu pleaca in USA. CANADA THE BEST

  6. Hitler of corse mi se pare creca cel mai pacatos om

    din punctu meu de vedere

    Creca el are un loc special in iad :-s

    Sunt sigur ca e in iad impreuna cu 12 virigine, asa cum debiteaza sobolanii musulmani. Din pacate,si eu gandeam la fel acum 6-7 ani cand puneam botul la ce mi se spunea la scoala. Pana ajunge un sobolan musulman sa iti fure jobul doar pentru simplul fapt ca e un rugator la ora fixa. Tu inveti nopti intregi pentru a intra LA ORICE FACULTATE DIN LUME si vine un pzidos de african nespalat si este admis fara test pentru ca e un mutant negru.Poata daca era mai bine organizat, ne scapa Hitler de un cancer.Nu ne mai polua nimeni cu manele, mai nou hip hop .Sunt multe de spus despre acesti sobolani mutilati din lumea a 3 a. La fel si despre organizatiile antirasism care fura bani cu galeata (de la omul alb) si te executa pe banii tau cand indemni un musulman la munca.

  7. Basescu este un fost informator al securitatii si un comunist ordinar. Ca sa reprezinti Romania la Anvers (intr-o structura militara - marina militara si comerciala) - trebuia sa fi un activist al tenebrelor comuniste si securiste. Din 1992 este in conducerea acestei tari - ministru, primar, presedinte. A stat in umbra lui Iliescu, Roman, Stolojan. imi vine sa bo.sc cand il aud.

    @SilentR

    Ia-ti Rudotelul si treci la somn ca te faci de ras. Prefer sa vina PSD-ul si sa vanda fabricile pe butuci decat sa cotizez la impozite si taxe care sa se duca in buzunarele flamanzilor lui Basescu. Fa si tu comparatia intre PDL si PCR. zi-mi diferentele. Sau intre Basescu si Ceausescu. Nu ai diferente! asta e comunismul de care trebuie sa ne fie frica!

  8. Mare pacat ca presa alimenteaza acest razboi care nu ar trebui sa existe.Suntem invidati zilnic de straini imputit si inferiori care provin din lumea a 3.O sa ajungem, curand, ca americanii, care sunt satui de hip hop, asa cum si noi suntem satui de manele. Islamul o sa acapareze toata europa, negrii cer drepturi, pakistanezii cer libertate religioasa,indienii cer ajutoare sociale. Toata europa este invadata de acesti inamici. Ungurii si romanii nu inteleg care este adevarata problema. E aproape normal ca unii sa isi doreasca independenta, sunt si romani care doresc independenta anumitor regiuni, ce sa te mai astepti de la unguri...

    Cand vom supera aceste conflicte, probabil la alimentara ne vor servi chinezii, tinerii vor cumpara senzatii tari de la arabi, vom observa femei acoperite pe fata de voalul negru si in transportul in comun ne vom intalni cu africani urat mirositori. O sa fie prea tarziu...vom duce dorul acestor vremuri, ne vom simti straini de locurile noastre. La plaja, la munte, unde obisnuiam sa mergem ne vom intalni cu straini ce calca in picioare traditiile locale, impunand obiceiurile lor agresive protejate de politicieni supusi noului ordin mondial, iar noi nu vom avea puterea de a ne revolta.

    Sa revenim insa la problema noastra reala, ungurii.

    Adevaru e ca sunt multi idioti care nu o sa intelegea ce ai scris mai sus. Eu nu imi mai bat capul cu ei.O sa inceapa sa aiuereze, sa te injure, sa mai dea copy paste de pe net etc etc. Nu ai sa scoti nici un argument de la ei. Asa se intampla si in societatea romaneasca. Neam de paraziti ,idioti,spagari,tigani,jegosi care voteaza basescu si psd.Abia astept sa ajunga tiganii majoritari ii starpeasca sarbii si ungurii de pe harta. Astia de pe forum doar critica,la asta se pricep. E in zadar sa iti bati capul cu ei. Numai bine!!!

  9. Traiasca scumpa noastra patrie, Republica Democratoliberala Basesciana in frunte cu conducatorul nostru iubit, tovarasul Traian Basescu, carmaciul neobosit al destinelor natiunii interlopilor si duducilor.

    Asta este o noua strategie a lui Basescu. PSD, PNL si UDMR nu vor fi de acord. Se trage de timp in scopul de a mentine actualul Guvern pana la alegeri. Sa zicem ca il valideaza, dar daca il dau din nou jos dupa alegeri alt presedinte decat Basescu, PDL si Basescu din opozitie vor spune ca astia distrug tara. Inca o manevra bolnava a unui presedinte care a turbat tara asta 5 ani. CADEEEEEE!

  10. Acest monument comemorativ al ”holocaustului” din Romania este chiar in parcul izvor din Bucuresti ,iar acest monument impreuna cu platoul de beton din jurul lui se afla in locul in care candva au fost o multime de copaci cu verdeata ?acum din pacate, cu ajutorul lingailor de politicieni romani, acel loc s-a transformat intr-un teren plat de beton in mijlocul caruia se afla monumentul pwulii.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...