Jump to content

Menum35

Inactive
  • Posts

    962
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Menum35

  1. Nu vreau sa ma bag ca musca in lapte dar din cate stiu trebuie poza spot, poza in timpul pk-ului ca putea sa iti de-a pk pe alte coordonate si poza self defence. Din puncte de vedere regulamentar cam incorecta plangerea. O zi placuta ! Valentin mai bine cere scuze impacati-va si hai sa ne jucam frumos !

  2. VAND ZAHARD SET LK ADD28 HP REF +15

    PIERCING BLADE LK EDR SPEED +15

    PIERCING BLADE LK 2% SPEED +15

    OFERITI AICI WCOINS/WINGS SM/BK LVL3

  3. Alex ca sa se verifice un log ce trebuie sa faci sa ai pile la RDS ?  Ce anume nu intelegi, m-am cam saturat sa iti dau cu explicativul, nu am poza cand mi-a dat PK, de ce nu are el poze cu preluarea in cazul asta ? De ce nu se respecta regulamentul si sa se puna si poza cu C apasat, PM-ul nu iti este de ajuns ?

     Retrag reevaluarea inchideti topicul ma las de linkmania. Dintre totii moderatori fix pe tine nu te vroiam aici mai ales ca te-am postat pe la moderatori. 

  4. Referitor la acest verdict. Chiar suntem orbi si nu vedem discutia din poze. Chiar nu vede nimeni cum recunoaste ca mi-a dat pk si apoi ma ameninta ca el are poze. Chiar ducem jocul la nivelul asta intrucat ajutati prin regulament sa fim vanati pentru ca nu suntem pusi pe postat si nu facem poze la tot ce misca gen Nicx si "Denisa". @Lancelot te rog sa intervii si aici. Sunt persecutat din orice directie.

     

  5. Eu nu am fugit pe forum sa ma plang ca un BK full isi da arama prin Lorencia. Atata timp cat nu am jignit pe nimeni nu vad de ce incercati sa ma scoate-ti pe mine ca drept exemplu negativ.

    Nu am venit aici ca o victima sa ma plang ca am primit 2 zile de suspend, ci am venti sa intreb care este actualul motiv al banului.

    Atata timp cat nu am incalcat nici o regula nu vad de ce ar trebui sa am activ suspend-ul.

    2 hours ago, FLOW said:

    Din moment ce aveam un dialog, se presupune ca "fimi-ar scarba sa-mi fie " imi este adresata mie.

    In genere FLOW mie scarba de toate persoanele care la primul gest fug pe forum sa isi exprime frustarea. Nu esti demn de un GM si nici ca player nu esti un exemplu. Asa ca spovedeste-te in alta parte.

     

    Scrie undeva ca nu am voie sa vb in " limbaj de cartier "  ? 

    Kitte nu suntem la scoala aici. Nu prea ai cum sa imi impui sa iau cursuri de conduita. Ai putea in schimb sa ma avertizezi fiind prima data cand ajung pe forum cu Sauron. Mi se pare putin deplasata sanctioneaza asta doar pentru ca tie nu-ti place sa vb in "limbaj de cartier". 

     

    3 hours ago, Defiance said:

    Tu esti SaUr0nN?

    In principiu s-a dat SS pentru exprimarea plina de subinteles :

    limbaj de cartier " fimi-ar scarba sa-mi fie"

    Acum faptul ca ai fost provocat, nu este interzis pk in cerc lore si cine sta acolo poate face pk oricui fara nici o restrictie

    Acum ca te-ai enervat si l-ai insultat nu e vina nimanui decat a ta, nimeni nu este responsabil pentru actiuniile altcuiva...

    @Defiance nu observ jignirea.

  6. Pot sa vorbesc cum vreau atat timp cat nu aduc jigniri la adresa unei persoane. Nu este o insulta directa la adresa lui FLOW. Am fost provocat dupa cum se vede a zis ca si-a luat cerc in lore. Si daca el face pe sefu in cerc asta nu inseamna ca eu nu pot sa stationez in cerc. Vreau motiv plauzibil pentru ca acel ban sa il consider meritat. 

    Care este in fond problema ta a oricui altcuiva despre faptul ca am zis fimiar scarba. Da incepe sa imi fie lehamite de cum se modereaza pe linkmania e parerea mea personala si am motive "N" sa va desconsider. Intram acum intr-o alta polemica. In legatura cu reevaluarea mea nu mi se pare deloc un motiv plauzibil. Nu am adresat o jignire la adresa nimanui. 

    • Downvote 1
  7. Referitor la acest topic, serios acum. Cum adica 2 zile ss nu ptr nob. Un real motiv care ar fi, faptul ca FLOW da pk excesiv nu pateste nimic si eu ca am fost provocat de el iau 2 zile si motivul ar fi "ghici ghicitoare ce este". Serios, chiar m-ai luat de prost. Vreau si eu un raspuns ferm de ce am ban.

    • Downvote 1
  8. Poate ma lamuriti si pe mine de ce am 2 zile ban si de ce reevaluarea este ceruta de FLOW si nu este facuta de mine in persoana ca si Sauron.

    Imi explica si mie cineva ce se intampla aici ? De ce am 2 zile ban daca din moment ce pentru nob, nab etc nu se da ban de ce am luat 2 zile de suspend. Nu se vede clar ca mi-a dat PK exccesiv si am fost provocat ?

     

    Aici deja m-ati pierdut. Ai 2 zile ban dar nu ptr nob ? Deci motivul ar fi ? (nu iti place de fata mea) ?

    • Downvote 1
  9. Adaug

    Sacred Armor lk dd ref +15

    Sacred Boots lk dd ref +15

    Sacred Pants lk dd ref +11

    Thunder Armor lk dd ref +11

    Thunder Boots lk dd ref +11

     

  10. Required

     

    Vand urmatoarele:

    Piercing Blade Gloves lk add28 edr 2% +15

    Piercing Blade Gloves lk add28 2% + speed +15

    Storm Zahard Set lk add28 hp ref +15

    Capa Lvl3 +9 + hp recovery

     

    Caut Hades lk hp ref

    Wings SM lvl3

    Wcoins

     

    •  
  11. Pentru ca nu sunt de acord ca un moderator implicat intr-o plangere sa ia tot el hotararile intr-o cerere de reevaluare. Nu mi se pare deloc fair play. Cat despre Polestar (sa ma iertati nu am inteles ce-a vrut sa zica). Oick a fost clar, l-am inteles si totusi nu a inchis topicul si a lasat loc de discutii.

    Am vrut doar o reevaluare din partea altui moderator nu din partea aceluia care a acordat suspendul.

     

     

  12. Am depus o plangere de reevaluare si am cerut sa intervina un alt moderator.

    Ideea de reevaluare pentru mine inseamna posibilitatea unei analize facute de un alt moderator si nu mi se pare deloc corect ca moderatorul care a dat un verdict tot el sa incline si reevaluarea.

    Topicul cu pricina aici:

     

     

    • Upvote 1
  13. 59 minutes ago, Alex86 said:

    Toate parerile pe care le-ai primit aici au fost subiective si bazate pe argumente. Care este considerentul tau forte aici? Te legi de un nume care este vizibil (mai greu, dar este) sau de faptul ca ai raspuns, dar dupa preluare? Chiar nu e cazul sa discutam de o decizie pripita, ai primit deja 3 opinii.

    Concluzia este ca ai fost afk si ai dat pk neregulamentar,

    Nu inteleg eu duc acum o disputa cu tine ?

    Am avut doar rugamintea sa intervina un alt moderator. Nu te-am blamat ca mi-ai dat ban ci am balamat ca sa dat cu usurinta 30 zile desi nu mi sa parut o plangere si o postare atat de clara pe cat ti sa parut tie.

     

  14. Referitor la ultima poza cu F4. Asta nu este un argument ? Eu din propria mea constiinta stiu ca am raspuns mai devreme de 5 minute. Ca este poza facuta la ora respectiva, acea poza este facuta datorita PK-ului primit nu ca sa dovedesc ca am raspuns. (Ma repet asteptam dupa ce am raspuns sa plece). 

  15. In orice ipostaza trebuie sa fim subiectivi. Atata timp cat sunt lucruri care nu ma pot incrimina asupra unei fapte nu ma vad responsabil pentru ea. Alex86 NU iti contest modul de a rationa dar exista si posibilitatea de a lua o decizie pripita. 

  16. 1 hour ago, Polestar said:

    Ai avut-o si pe a mea in thread, postasem odata cu Alex.

    Pe ce-ti bazezi pseudo-reevaluarea?

    In primul rand la sfarsitul preluarii nu are o poza cu F4. In al 2 lea rand nu exista o consecventa intre pozele cu intrebarea, chestie pe care eu am urmarit-o sincer ma asteptam sa plece si sa realizeze singur ca nu are o preluare cum trebuie. Sa fim seriosi sunt foarte constient ca la 31 de rr si 2 sau 3 abateri de PK nu as fi riscat un PK pe spot. Rog totusi sa fie luat in considerare si faptul ca am raspuns la intrebare cu ceva timp inainte sa primesc PK-ul. Nu totii suntem vanatori si nu totii asteptam cu degetul pe print pentru a posta o plangere. (chiar consider ca sunt unul dintre singuri playeri care nu ai prea place sectiunea plangeri). As dorii totusi sa o reevaluare corecta 30 zile mi se pare destul de exagerat pentru o plangere in care am raspuns intrebari la preluare.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...