Jump to content

Andrei_mistake

Inactive
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andrei_mistake

  1. serios nu mai stiti ce sa scoateti de copii ce sunteti :banghead: incepe linkmania sa vb despre machiaj=)) crezi ca ma intereseaza ca este pt fete am vazut si baieti de 9 ani care se cred fete pe net

    warn up, te pune cineva sa citesti sau sa raspunzi ?

  2. doamne sa moara contesa daca am inteles ceva..

    iti explic pe scurt:

    Te trezesti dimineata la 11 sau mai devreme sau mai tarziu ..te speli pe dinti..cine stie poate mai faci si tema.. se face 12 si apuci sa te joci pe calc nui asa ca ai vrea sa stai toata ziua la calc ca iti trezeste interesul?

  3. Deci acum cateodata ne mai trezim si noi pe la 11 si mai avem chef sa dormim mai ales ca din cauza scolii nu prea avem timp de calc:)Asa ca ne trezeste intereserul sa mai stam la calc sa fim raciti:) voi ce parere aveti despre asta?eu sunt sigur ca nu e chiulire pt ca dak esti racit nu te duci la sc si iti trezeste interesul sa te joci pe calc mai ales ca nu e vacanta

  4. Asa.. cred ca ai pus prea tarziu antivirusul si trojan horse a infectat tot sistemul de operare..Ce iti mai ramane este sa schimbi windowsul prin curatare(sa iti iei alt windows + sa fie curatat)

  5. Deci am un trojan,Conficker.AA si Conficker.B in calculator + fisiere infectate de alti virusi mai mici.

    Antivirusul e Nod32 ultima versiune mai schimbata produs Avira nu consuma mult si e bun etc.

    In trecut la fiecare 5 minute imi apareau pe ecran virusi (antivirusul scana ii baga in cuarantina) Exact la 5 min aceeasi virusi ii baga in cuarantina..acum apare un virus (scan) prin calculator o data la o saptamana si acela e Conficker.AA .Cei in cuarantina sunt trojanii (toti care sau scanat) Conficker AA si Conficker B dar nush poate sa dubleaza si imi dau dureri de cap..De ceva timp Conficker AA sau conficker B imi dezinstala placa audio dupa fiecare restart..O vreme nu mise mai dezinstala asta si acum apare eroarea de Win32.

    Cum fac sa nu mai apara eroarea Win32 + sa scap pe veci de virusii conficker?

  6. Asta si ziceam, asteptam sa apara MP pentru GTA IV, pana atunci oricum nu se poate face server.

    Legat de samp, servere erau defapt mult inainte de 2008, ca am facut eu in 2008 primul server de samp din Romania si au mai aparut dupa altii care au vazut ca e "cool" si m-au copiat, aia e partea a 2-a.

    Parerea mea e ca nu o sa dureze prea mult pana se lanseaza un multiplayer, posibilitatea de a tine un server si mod-uri pentru el.

    sper sa ai dreptate si mai e o chestie ca am jocul dar nam chestiile necesare deci eu sper sa vina putin mai tarziu

  7. am jucat pe Xbox gta 4 multiplayer ce sa zic.. nu e tare mai ales ca nu o sa existe RP sunt sigur.

    Deci dak sa-mp sa infiintat in 2008 imaginativa ca gta san andreas sa infiintat in 2004-2005.

    Eu zic sa ramanem la sa-mp pana se termina de lucrat la Gta IV MP.Pana o sa inceapa modul multiplayer o sa treaca mult timp cu toate problemele..

  8. ciudat...de ce nu urci imaginile pe ****.us....

    cat despre chestia ca nu vrei sa spui ce antivir ai...si mai ales cu add pe yahoo...eu cred ca tu vrei sa raspandesti virusu asta....

    nul raspandesc si antivirusul meu e Nod32 ultima versiune

    si **** numi mai merge cik pop-up

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...