Jump to content

fallout_01

Inactive
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fallout_01

  1. mda... ia verifica tu daca placa ta de baza suporta oficial 4 giga de ram si care este fregventa maxima pe care o suporta la memorii. Uitate pe memorie ca trebuie sa scrie pe fiecare la ce fregvente sunt si vezi daca sunt suportate amandoua. revino cu informatii.

    ps: verifica daca au aceasi fregventa aman2 placile de ram.

  2. Nu mai faceti spam aiurea...

    @ Goku .... nimeni nu moare virgin... viata ne **** pe toti. Nu o sa gasesti nicaieri un loc mai bun.

    @ serious_mike ... + 1 , si mie imi placeau comentariile lui...desi la un moment dat ma contraziceam cu el din prostie

    @reality alex.... cat despre tine.... who cares?

    bft in continuare gokuu.. meriti ;)

    //edited... intradevar observ ca a plecat multa lume buna de pe aicea...

  3. placa aia duce usor crysis si assasins creed....am jucat call of duty world at war la detalii maxime pe ea la vecinu...deci e buna :)

  4. in cazul acesta as merge pe mana lui @stawte...adica sunt intelurile mai bune...dar per total sistemul lui @stawte este mai capabil ca unul pe intel, iar avand in vedere bugetul tau ..e cea mai buna solutie a momentului , insa as schimba procesorul cu asta.. http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/phen...t-am2-plus-box/ ca sa fie mai echilibrat cu placa video. Tare faza cu intelul ....dar din pacate pentru @crancenul nu tot ce zboara se mananca.

  5. pai...la un E8400 sa zicem il duci usor de la 3 ghz la 3,5 ghz cu cooler stock.... detiun un asemenea procesor si stiu din experiment. cu ala si cu un hd 4850 joci gta iv la medium-high. e mai scump...dar cand vine vorba de uz numa toarce:D

    decizia e a ta , dar daca vrei sa joci gta iv calumea ori iei macar un amd din seria black cum ti sa recomandat mai sus...ori iti iei un intel din seria E 8xxx. Si asa nu mai arunci bani pe cooler...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...