Jump to content

George_Copos

Forumist
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by George_Copos

  1. Paraseste definitiv televiziunea si viata publica ! Admiratori Mihaelei Radulescu au fost socati de anuntul pe care "diva"l-a facut ieri,la Antena1,in emisiunea transmisa live de la Studio Excelsior.Fara sa-si punain garda sefii,iubita lui Dani otil a luat prin surprindere pe absolut toata lumea:,,Multumesc conducerii Antenei 1 pentru ca mi-a inteles punctul de vedere,e o chestiune oficiala de acum".

    Ea a mai adaugat ca vrea sa fie aproape de baiatul ei.

    SURSA ...

  2. O furtuna violenta a provocat un accident teribil la antrenamentul echipei de fotbal american Dallas Cowboys.

    Prelata care acoperea terenul si stalpii de sustinere s-au prabusit peste jucatori din cauza vantului puternic. Printre cei 12 raniti se afla si unul dintre antrenori, care a suferit o lovitura severa la cap.

    In afara sportivilor, alti 40 de membri ai clubului si jurnalisti se aflau pe stadion la momentul incidentului. Cu totii au privit socati cum intreaga structura se prabuseste peste ei, inainte sa aiba timp sa fuga catre iesire.

    Cativa jucatori au ramas prinsi minute-n sir sub stalpii de metal al structurii.

    Sursa: Pro TV

    VIDEO incredibil dar adevarat

    Am modificat linkul. Sunt si alte cai pentru a-ti face trafic pe blog. Mai primesti 7 zile pauza, desi vad ca ultimele suspenduri nu ti-au fost de invatatura.

  3. Situatia se repeta in fiecare an, asta si pentru ca n-am auzit pana acum ca vreun patron de macelarie sa faca puscarie pentru ca a imbolnavit oameni.

    Asa ca joi, in Piata Obor, s-au consumat scene de o gravitate rara. Deranjata ca este prinsa cu mezeluri vechi, deci extrem de periculoase, o patroana i-a injurat pe cei care o filmau, i-a dat unui fotograf in cap cu o lada si a urlat cat a putut de tare, desi ea era de vina.

    Femeia in cauza are patru magazine in hala Obor. Vinde de toate - mezeluri, lactate, carne de pui si, in perioada asta, carne si organe de miel.

    In ciuda circului incredibil, inspectorii OPC spun ca au apucat sa verifice marfa. Patru tipuri dintre mezelurile expuse erau expirate, unele de aproape o luna de zile.

    In spatele usilor trantite in fata, autoritatile au apucat sa dea si cateva amenzi. Marfa expirata a fost retrasa.

    Totusi, inspectorii OPC nu au apucat nici pe departe sa verifice toata marfa din Piata Obor, asa cum au anuntat. Si-au propus sa inspecteze mai multe magazine, dar pentru ca vanzatorii si patronii au devenit agresivi s-au limitat la patru.

    Asa ca mare atentie ce cumparati in aceste zile, in care toata lumea e pe fuga si putini mai apuca sa citeasca pe ticheta termenul de valabilitate!

    Cel mai important, spun inspectorii, carnea si organele de miel sa nu fie vandute dupa ce sunt congelate si refrigerate. Atentie si la mezeluri, dar mai ales la ouale pe care le veti pune pe masa de sarbatori. Chiar daca sunt in termen, ar trebui pastrate la rece.

    Video si mai multe detalii

  4. http://img15.imageshack.us/my.php?image=becali.jpg

    Gigi Becali rămâne în arest încă 25 de zile, a decis luni Tribunalul Bucureşti, care a hotărât să respingă toate recursurile făcute de inculpaţi în dosarul sechestrării a trei persoane care i-au furat maşina finanţatorului Stelei.

    Procesul a durat aproape 10 ore. Judecarea recursului de luni a lui Gigi Becali a fost suspendată timp de aproximativ o oră, după ce avocaţii au cerut recuzarea judecătorilor, pe motiv că nu li s-a permis să vadă înregistrările de la barul din Pipera luate, duminică, din telefonul unui inculpat.

    Decizia este definitivă, astfel încât finanţatorul Stelei şi celelalte patru persoane care au mai primit mandat de la Judecătorie va petrece Paştele în arest.

    SURSA si mai multe detalii

  5. Dupa Iliescu,Constantinescu si Basescu,un nou ESCU intra in lupta pentru Cotroceni.

    Cunoscutul realizator de televiziune Dan Diaconescu,cel care a facut din OTV un fenomen national,a declarat ca intentioneaza sa se lanseze in politica in acest an,candidand ca independent pentru alegerile prezidentiale. " As candida sub sigla OTV,mai ales ca primesc mereu SMS-uri de la telespectatori cu indemnul de a candida la presedentie.Cred ca as avea sanse sa intru si in turul 2.Mi s-a spus ca as fi avut sanse si la Primaria Capitalei.OTV are audienta mai mare in provincie,unde se bate pe locul I cu TVR,si cum vor iesi putini la vot,circa 20%,in special din mediu rural,in turul doi va intra cineva cu 7-8% " ,este de parere Dan Diaconescu.

    ** eu cred k nu o sa aiba nici o sansa :))

    Sursa si nitel mai mult

  6. Primele imagini cu Gigi Becali la masă cu hoţii - VEZI VIDEO

    Au fost date publicităţii primele imagini cu Gigi Becali la masă cu cei care i-au furat maşina. În imaginile care durează 18 secunde se poate vedea că toţi stau în jurul unei mese şi discută, fără a se consuma acte de violenţă.

    Imaginile au fost obţinute de ziariştii de la Gardianul din surse apropiate anchetei. Imaginile sunt din seara în care hoţii au fost prinşi şi duşi la barul din Pipera unde s-au purtat discuţii. "Este clar, Becali şi toţi angajaţii discută cu hoţii destul de relaxat. Se vede că nu este nicio încrâncenare, niciun act de violenţă. Este o discuţie în care oamenii lui Becali şi Becali spun că nu e bine ce au facut.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...