Jump to content

GTRF

Inactive
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GTRF

  1. Apropiati ai sotilor Popescu sustin ca, in realitate, Sandra s-ar fi intors in Romania din cauza ca nu mai suporta gandul ca sotul ar insela-o! "Este foarte geloasa. Cand era in America ii reprosa mereu ca umbla cu femei, iar la un moment dat a pus-o chiar pe mama ei sa-l dea afara din casa pe Sorin. Practic, soacra i-a pus sarmanului barbat un sac de haine la poarta si l-a lasat pe drumuri. Au vrut sa divorteze, dar s-au razgandit", mai sustin sursele noastre.

    O vreme, sotul actritei porno a locuit la hotel in Timisoara, dar, dupa ce s-a impacat cu Sandra, ea l-a reprimit in casa. Acum par sa se iubeasca enorm.

    Cine pe cine insela ? :)) sotul sau sotia ? cand sotia era toata ziua la "munca" era normal ca barbatul sa mai "evadeze" din cand in cand , sotia venea acasa obosita , oare mai putea ? :))

    "Stiu ca au chemat un batran, care le-a zis sa mearga noaptea la Catedrala si sa se roage. Spuneau despre Maria (n.n. - Sandra Romain) ca ar fi intrat Satana in ea si ca nu scapa decat daca aprind lumanari la o granita de judete. Asa au facut!", a mai declarat o localnica din Vermes

    Asta nu inseamna nici pe departe "a te pocai" faptul ca te duci intr-o biserica si aprzinzi niste lumanari .

  2. Acest laptop , daca pot sai zic asa , mi se pare fenomenal prin modul cum arata , cum se deschide , cum se pliaza , mai ales daca se poate folosi si pe post de TV . Presupun ca si pretul o sa fie pe masura .

  3. Cam asa ceva mi-a iesit mie... "Wednesday, March 14, 2063" :) .

    Acest "Ceas al Mortii" daca pot sa-i zic asa , mi se pare mai mult o cacealma , pt a atrage atentia utilizatorilor de internet . Adica "navigheaza" omul linistit pe net , si deodata da peste site-ul respectiv , unde ii spune ca ii va calcula data la care va muri . Sa fim seriosi , soarta nu ti-o poate decide niste afirmatii .

  4. mai bine lasa-ne , mie nu imi plac , am tot dreptul de a imi da cu parerea ..so , dute cu homoxexuali tai cu tot , si nu le mai lua apararea...

    Am zis eu ca nu ai voie sa-ti dai cu parerea ? cred ca nu , ci doar ca in unele parti ai scris niste aberatii . Nu le iau deloc apararea , ci doar spun ce vad , pt ce ii consideri "anormali si bolnavi " au maini rupte , picioare , in fine .

    ca pe viitor nu ai vrea sa auzi de la fito , ca e gay ...ca asa ii place si nu face nimic interzis...ok ??

    Hmm... nu "fimo" este subiectul discutiei , si nu cred ca te-ar interesa ce-ar face el , dar totusi iti raspund , el nu va lua drept exemplu ce va vedea afara (pe strazi ) ci ce va vedea in casa , si diferenta dintre o casa (o familie ) si strazile,cartierele din Romania pline de golanime sunt enorme .

  5. Marele Papa este un calugar care a vb sa se afle in treaba , in loc el sa arate lumii ca trebuie sa existe egalitate intre sexe , din contra , nu , face exact pe dos , salvarea padurilor nu are nici o legatura cu mariajul dintre 2 pers de acelasi sex . Daca 2 pers de acelasi sex se inteleg si se iubesc , nu vad dc nu si-ar putea intemeia o familie nepunand la cont un copil . Eu personal nu am nimic cu homosexuali , lesbienele , transexuali , travestiti , sunt si ei oameni ca si noi care probabil nu se simteau asa de bn cum erau ( in pielea lor ) si de aceea au fost sa caute o consolare in alta pare si de acolo aceasta schimbare , pe care voi o asociati cu fel si fel de extremitati si diferente .

    Papa :right:

    sunt total impotriva homosexualitati si homosexualilor , trans..etc , nu e nimic normal din tot ceea ce fac ei , de aceea ii consider anormali si "bolnavi" nu dau un scuipat pe un gay , i-as interzice cum interzic astia drogurile :)

    Omule , fac ceva interzis ? :) fura , dau in cap , omoara , etc . sunt oameni ca si noi .

    Iti spun ca am cunoscut pers de acest tip , si am si prieteni , si sunt mult mai curati ca majoritatea , deci mai bn nu mai scrie idiotenii .

  6. Hmm...nu cred ca , pustiul o fi furat cheile de la masina asa pur si simplu , i-o fi facut ceva profesoara incat el sa reactioneze asa de violent , adica , i-o fi dat vreo nota proasta pustiului pe nedreptate , ceea ce la determinat pe baiat sa procedeze asa . Dar asta nu o stim noi , ci doar cei care au participat la acel incident .

  7. gtrf nu e musai sa umbli atata,iti iei unul la "negru"

    Stiu , dar daca te prin gaborii vezi atunci ce-o mai iei la goana daca te-ntreaba de unde ai tu o astfel de arma , fara permis , fara nimic . Mai bn esti "curat" , decat sa fugi mereu cand vezi cate-un politist :) .

  8. Pentru cei care spun ca si-ar lua arme de foc sau aer comprimat , nu mai visati , ca nu este asa de uosr de obtinut o astfel de arma . In primul rand trebuie sa ai cel putin 18 ani , si sa se duca la politie un dosar in care contine cazierul judiciar al pers respective , certificatul psihologic si certificatul medical in care este declarata apta pers pentru detinerea si folosirea unei arme .

    Referitor la intrebarea din topic , daca mi-as cumpara un pistol cu aer comprimat , as ajunge in situatia aceasta , numai in situatia in care nu gasesc o alta "scapare" . Ceea mai eficienta solutie ( dupa parerea mea ) , este si usor de purtat , un spray tranchilizant sau un aparat cu electrosocuri .

  9. mai bine sa moara acum decat sa se chinuiasca toata viata ...

    @kiar dak reuseste operatia astia nu or sa fie intregi :D

    Daca operatia se face in Romania sunt sanse mici sa supravietuiasca , dar niciodata nu se stie cum le este calauzit viitorul .

    Daca operatia va reusi , fii fara griji ca medici nu o sa-si ia ochii de pe ei , "cu una cu doua" . Si-o sa faca tot ce le sta in puteri sa-i faca "cat de cat" normali .

  10. cred ca in urma unei asemenea operatii ar trebui sa isi schimbe si numele acea persoana.... ;)

    Si ma rog dc spui ca in urma unei operatii ( transplant de fata ) ar trebui sa-ti schimbi si numele ? s-o luam pe rand , ai fost desfigurat si fata iti este complet distrusa , familia iti este alaturi de tine , iti faci o operatie , si sa zicem ca fata iti 75% refacuta . Ce motiv ai avea sa-ti schimbi numele ? crezi ca dupa operatie vei fii vreun "star" , ca sa poti sa-ti schimbi asa de usor trecutul . Si-n plus nu se schimba asa de usor un nume , iti trebuie fel si fel de documente,chestionare , care sa arate pe ce baza iti schimbi tu acel nume , nu ca ai fost desfigurat si nu-ti mai place cum arati .

  11. suntem in Romania #-o :>

    Asa si daca suntem in Romania cu ce suntem mai diferiti de ceilalti ? ca ni se intampla noua o barbaritate sau o tampenie ca in cazul de fata . Ba cand va aud ca ziceti ca traim in Romania si asa trebuie sa se intample , putea sa se iveasca in orice alt colt al lumii , dar "norocul" l-am avut noi .

    “Am atipit vreo 15 minute si atunci s-a întâmplat totul. Copila a gasit pe masa o sticla de horinca, a crezut ca e suc si a baut.

    Precis mama fetei "atipise" de la bautura si de , isi uitase sticla pe masa , fata a crezut ca este "cico" si a inceput sa dea pe gat , off...

    Sau...fata a vazut de la mama tabieturile ei , si ce-o fi zis , cand se culca batrana :) , ia sa dau si eu o "dusca" pe gat :) .

  12. bafta lui. sa mai incerce odata sa vada daca ii mai iese #-o

    Ce-ai zice daca ai sta tu in locul lui o zii intreaga , si pe neasteptate ti-ar cadea o bucata de munte de 10 ori mai mare decat tine si de 1000 kg mai grea decat corpul tau , ca sa vezi si tu cum este , altadata sa nu mai scrii aiureli .

    Un excavatorist a scăpat cu viaţă după ce un versant de peste 20 de tone s-a prăvălit peste cabina utilajului în care lucra.

    Acel muncitor a avut zile , de nu a murit strivit .

  13. Sunt de parere ca aceasta operatie ( separare ) nu ar trebui sa se faca in Romania . Nu zic ca Romania nu are medici in stare sa efectueze o operatie , sau echipamente necesare pt o astfel de operatiune , din contra , Romania a avansat mult . Dar totusi este de preferat ca siamezii sa fie operati in afara , acolo se stie ca exista aparatura mult mai avansata , medici specialisti , care sunt cu ochii pe tine 24 din 24/h . Oricum , oriunde se va face operatia ( separarea ) sper sa iasa cu bn .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...