Jump to content

HidaN

LinkManiac
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HidaN

  1. Insfarsit paragon 100.Hai ca dau de baut.Bagati HidaN#2372 ca mam plictisit atat timp solo exp farm.Noul patch pare bine pus la punct, faza cu bound items e bine macar asa se vor strica o mare parte din gold fara profit.Oricum la itemele alea tot timpu va fi loc de mai bine.Sper sa primeasca goldu umpic de valoare.

  2. Am un asus x5dab series de aproape 2 ani.Atunci cand il pornesc termperatura creste la 90 + fara sa intru in joc sau altceva, cand intru in joc si folosesc alte programe creste pana la 105 grade.Ventilatoru scoate aeru cald destul de des deci functioneaza bine.Mi-am luat si un cooler pad.Intrebarea mea este oare de ce e asa mare temperatura si cum de pana acuma niciodata nam simtit ca merge greu laptopu si niciodata nu sa sting, eu joc l2 si deschid 2 3 jocuri si merge incontinu ventilatoru dar nu simt ca se incetineste sau ca moare:).Dar ce pot sa fac sa reduc temperatura?Multumesc!

  3. Sa inteleg ca ai refacut contractul odata cu trecerea la optic, pentru o viteza mai mare, ori mergi in continuare pe contractul de la Cablelink?

    Mi-am refacut contractul acuma trebuie sa astept cateva zile.Ms

  4. Salut.Azi au venit cei de la rds si mi-au pus fibra iar la capat au pus un GPON.Pana azi am avut internet de la rds prin modem.Problema mea e ca viteza e la fel ca pe modem chiar daca abonamentul e cel mai mare pachet.e GPON-ul limitat la o anumita viteza,sau cei de la rds au limitat noua infrastructura? Multumesc anticipat

  5. e ipod nano de ala capsat deci habar nam cum sa il deschid , si garantia o trecut de la el oricum il las 1 zi daca nu mere cred ca e de aruncat.

  6. Nam stiut unde sa intreb asa ca am facut topic aici.Am scapat azi ipodu in apa lam scos repede lam sters si inca mergea nu avea nimica, dupa 10min sa oprit din senin ce pot sa fac? poate fi reparat sau nu mai e bun de nimic? daca stie cineva pls help:)

    ms

  7. orice profesie aduce ceva bun pt un hunter, jc e prima + una din alchemy/leatherworking/blacksmithing/engineering/enchanting depinde ce iti place si sa iasa si ceva profit :)

    Ms de tot morty acuma mam apucat sa cresc jc :P numa bafta sa ai :)

  8. nu are rost sa te bagi marks si sa incepi cu regem, trebuie sa ai cel putin 600-700 arp numai din gear dupa care poti da full arp regem + ca profesiile alea 2 nu te ajuta cu absolut nimic in raiding, scapa de trinketu cu hit, esti cu 154 peste hit cap, mai bun e ala de ilvl 200 din embleme cu crit/ap proc si pe viitor ca SV ignora socket bonusu de ap , gem full agility + nightmare tear si meta de 21agil/3% crit ;)

    Acuma vreau sa schimb trinketu ala cu darkmoon greatness, cat despte profesii nush joc numa de 2 luni.Zi 2 profesii bune pentru hunter pls;)

  9. MM e dependent de gear foarte mult insemnand ca iti trebuie o medie intre ToGC 25 > ICC 25 gear fiindca are foarte mult arp pe el, iar la un anumit nivel MM trece peste SV cu gems full arp, pe SV nu are rost sa dai gemming arp, agility all the way! :)

    Asta e gearu meu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&cn=Vigita mam gandit sa fac jwlcraftingu max si sa fac alea cu 34 arp tu ce zici sa mai astept sa ma girez sau sa ma schimb pe arp ca vreau si eu dps cat incape;))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...