Jump to content

BorosCiprian

Forumist
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BorosCiprian

  1. “10 milioane de euro pentru Dacia Duster.”

    Renault ofera 10 milioanne de euro pentru productia de serie “Duster”,care ar putea fi primul SUV Dacia, lansarea prevista in 2012.Gama de motorizare cuprinde un 1,6 benzină 106 CP şi 1.5 dCi , dar există posibilitatea de a vedea introdus un 2.0 diesel 170 CP.Dacia Duster de serie nu va arata exact ca Conceptul prezentat la Geneva,ne asteptam insa la o masina care aduce la un 70% de Conceptul original.

    -----------------------------------------------------------------------

    Parerea mea este ... aceasta :

    Daca ar scoate aceasta masina pe piata , sincer va ridica foarte mult DACIA . Din cate stiti cand auziti de dacia va ganditi la o cutie de chibrituri sau .. la o masina PRAF , sincer daca ar scoate aceasta masina cum o sa ne gandim cand spunem DACIA ? Eu zic ca veti spune : O masina de lux . Se merita banii pentru aceasta masina . Acum sa speram ca o va scoate .Momentan ea este un concept

    Filme ->

    -> Stirile PRO TV

  2. baga capu in WC si trage apa

    ot mi se pare normal cum reactioneaza italienii pentru ca la fel am fi reactionat si noi daca in fiecare zi am fi vazut ca cetateni straini produc infractiuni pe teritoriul tarii noastra, dar pe alocuri se exagereaza foarte mult. sa nu uitam ca Italia are nevoie de emigranti ca de aer deoarece ei sustin intr-un procent destul de mare economia tarii.

    Ma uitate si tu la stiri . Luna trecuta am vazut asa :

    Un Italian Fura Din Buzunarele Romanilor in Mijlocul orasului

    Un Italian O Omoara Pe Prietena Lui Romanca Acasa La Aceasta

    Si nu mai contiunui

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...