Jump to content

DizzzY

Inactive
  • Posts

    268
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DizzzY

  1. 33 minutes ago, spyhunter said:

    prietenul tau garonel s-a desteptat, nu a mai suportat umilinta si s-a retras in liniste. ia vezi ce mai face.

    hahaha exact spy, asta e exact ca acum 6-7 ani cand cu garrone si jwls dupe :)))

     

    3 minutes ago, AvengerBK said:

    Ești prea prost,  toate char ale lui Sadi au 90% din timp crescute pe bali,  vorbești și tu sa fi în plus,  ca de obicei 

     

     

    Haifisch ești doar un jeg,  nu înțeleg cum are un tehnic acordul managerilor sa facă ce vrea cu playerii 

    Si tu cine mai esti ma ? te pomenesti ca sta Linkmania in tine si satra ta... mars back in grota din care-ai venit. Ne auzim db-ul viitor ;) 

    • Upvote 7
    • Downvote 3
  2. Postez in numele lui RedutzJr, deoarece contul lui are suspend.

    "Încep prin a spune un proverb care vi se potrivește de minune " HOTUL STRIGA HOTUL . În primul rand rog tot personalul care se ocupa de linkmania sa ma verifice și la final o sa fie un sigur verdict " RedutzJr nevinovat " deoarece nu am folosit și nu voi folosi nimic interzis pe linkmania . În al doilea rand ai rostit o fraza destul de importanta și anume părerea lui " Polestar despre frații Redutz, bless și compania " , te rog personal sa postezi acele discuții ca sa vedem și noi cine e defapt acest " personaj " Polestar și cate manevre mai poate face cu aceea " funcție fictiva " pe care o are .

    Așadar aștept toate dovezile și sper ca acuzațiile " nefondate " care s-au adus la suprafață sa fie pedepsite deoarece nu permit sa fiu iarăși tarat în " mocirla " de niște aghiotanti care s-au ocupat de prostii de când e linkmania și dovezile sunt foarte multe( hack, program anti-afk, speed, elite ) .

    Aștept frazele și discuțiile pe care le-ai avut cu acel individ despre mine și compania. Eu înțeleg ca odată ce ești admin trebuie sa fii imparțial dar ce ai făcut " este nesimțire pe fata " .

    P.S : aștept discuțiile !

    Cu stima și respecta// RedutzJr , deoarece am ban pe forum pentru spam"

     

    Mersi @Polestar pentru warm btw :) esti un dulce. Te pup, dar invata sa citesti next time ! Postez in numele altcuiva deoarece i-ati oprimat dreptul de a posta, deci nu se poate apara. Sunteti putin patetici sincer.

    Valentin

    • Upvote 3
  3. Ma man.., ok, poate ca nu ai avut intentii rele, si poate ca vorbesc si eu aiurea..., dar retrage saitul ala de plangere.., ca nu-si are rostu. Daca chiar ai folosit ceva, sau nu, decizia adminilor, sau cumva consecinta este inevitabila, nu are rost tot circul asta.... parerea mea.

  4. 1 minute ago, Xplode said:

    la 10 minute dupa ce i am dat spotu vindea spot 3k wc ....

    pentru ca nu vrea sa joace..., este plictisit de moarte si satul de satra asta de tigani... hai sa fim sincer, cam cu totii suntem :) 

    o face doar pentru razbunare / vanatoare , Dumnezeu sincer stie de ce...

    • Downvote 1
  5. 1 hour ago, SadiBK said:
      Reveal hidden contents

    Screen(01_17-08_09)-0017.jpgScreen(01_17-08_10)-0019.jpg

    E pe fenrir , se vad clar es in jur !

    Cu riscul de a-mi lua warn..., dar ... esti cumva penibil man. 

    Ieri erai tovaras si te dadeai prieten cu noi toti in SCREAM si acum ti-o arzi in take-uri, ks, nu retragi, si negociezi totul doar cu adminii (pretenasii) 

    Noi amandoi stiam de la bun inceput ce intentii aveai, dar mi se pare urat tare gestu sa ti-o arzi asa cu noi si dupa pe la spate sa cauti sa ne tai. Lasand deoparte programelele anti-afk folosite si altele... ; se pare ca adminii abea acum le descopera, noi tipam de multa vreme.

     

    Oricum dispari din joc, asta stim deja. Fa un pustiu de bine si dispari cu capu sus. Macar atata demnitate sa ai.

     

    Valentin

    • Downvote 2
  6. 4 minutes ago, alabala said:

    Angrenat? Serios? Stii macar ce inseamna?

    Am zis sa te mai duci la scoala pentru ca folosesti cuvinte care nu stii ce inseamna si pe langa asta esti agramat. ( Lesinatu-le) :))

    Stau si ma gandesc daca are rost oare sa te umilesc si mai tare? sau chiar imi bat gura de pomana cu tine...

    Uite cum facem..., hai sa lasam adminii sa decida nu vrei? Pregateste-ti chilotii aia buni pentru stat pe tusa btw.

    (NEFONDATA)

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. 3 minutes ago, alabala said:

    Vai de tine :)) Te rog nu ma mai jigni, eu cred ca ti-am vorbit frumos si pe forum si in joc.

    In primul rand nu l-am trimis eu pe Notorious sa iti dea tie pk, eu eram pe forum.

    In al doilea la rand, ba da, este pk intentionat. Ai inceput a doua oara sa imi dai pk cand eram in tarcul meu ( vezi poze mai sus) si nu o data.

    Iar in al treilea rand, tu nici regulamentul serverului nu il stii. Erai phono prietene, poate sa iti dea pk pana maine. Cine te pune sa stai phono ? Macar atata lucru sa fi stiut. Dar daca tu nu stii sa zici o propozitie fara sa o fie un cuvant jignitor, ce rost are sa iti explic :)

     

    Pai dupa cum am mentionat, era phono pentru ca v-am angrenat pe voi. Tu si caracterele tale si pe Notorious :) Ghici ce, nu e chiar asa de strong pe cat ati crezut? Ne-a pupat picioarele pe aici prin tark... 

    1 minute ago, alabala said:

    Mai du-te la scoala, te rog :) 

    De ce? vrei sa ne iei tarkul? si nu reusesti este? :D 

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  8. Aha... deaia l-ai chemat pe Notorious sa vina sa-mi dea pk, ca sa fuga cu coada-ntre picioare... bai lesinatilor, toti cu toata guilda voastra..., macar stati naibii linistiti in banca voastra ca va faceti de ras ... si la nivel foarte mare....

     

    A meu nu era pk intentionat..., pentru ca n-am venit peste spotu tau doar ca sa-ti dau eu tie pk...., dar Notorious a venit foarte intentionat sa imi dea pk, pana cand a fugit ca o scolarita.

    Rog un admin sa analizeze daca Notorious merita suspend pentru PK excesiv , foarte voit si foarte fair play.

    Multumesc

    Screen(01_11-13_38)-0005.jpg

    Screen(01_11-13_49)-0006.jpg

     

    L.E. Mentionez ca eram deja phono pentru ca a trebuit sa dau cu Notorious de pamant de cateva ori.

  9. Just now, alabala said:

    Chiar vreau sa se verifice logs:) nu cred ca am venit mai mult de doua ori astazi. Ce nesuferiti sunt oamenii care exagereaza, gen tu . Nu ma interseaza ce poze ai avut tu , cu nu stiu cine. Asta e lipsa fair play. Eu nu iau lumea la pk care vin si intreaba de afk :) Tu esti mai de la tara, pare mi se.

    Pai cum ma saracie, acum nu te mai intereseaza pozele??? 

    Esti tu asa de sigur ca ai venit doar de 2 ori? Vi next time si primesti acelasi lucru, next time sa sti :) 

    Ce fair play vrei tu?? Sa sti ca la noi la tara se zice buna ziua inainte de orice, sau salut daca te doare gura. Ti-as recomanda sa te dai jos din copac sincer... aici sunt oameni civilizati.

     

    Am incheiat subiectul asta. Cer nefondata pentru SnakeSM.

     

    Multumesc

    Valentin

  10. mda..., chiar are rost sa pun si eu pozele cu nenumarate-le tale incercari de a ne lua tarku? De ce esti ofticat si postezi aiurea? 

     

    Cer nefondata pentru SnakeSM si restu caracterelor cu care vine sa ne dea take la fiecare 5 minute. Daca se pot verifica log-urile as fi foarte multumitor @Kitte

     

    P.S. O sa continui sa iti dau pk pana iti revii. Vezi ca am si eu poze exact la fel cu Notorious care-mi dadea PK excesiv; exact exact la fel :) Intreaba-ti aliatii cum se procedeaza inainte sa te faci de ras pe aici.

  11. KS...? esti tu asa de sigur ca am si dat in monstrul tau? 

    Eu din cate vad am stationat langa golden-ul tau. Dupa cum iti ziceam si aseara .., dar tu esti prea disperat ca sa intelegi cum te cheama... Ma intorceam pe spot, nu aveam nici-o treaba cu invazia ta de 2 lei... cand mi s-a blocat jocul.., pentru ca de... , atat de bun este :) 

     

    Eu zic ca asta este o incercare foarte ieftina de a vana un jucator...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...