Jump to content

ClaudeFTW

Inactive
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ClaudeFTW

  1. Mda astazi a anuntat fox grila de programe pt toamna si tscc nu e printre ele........ :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :comp2:

    L'as ca au avut grija sa reinoiasca scuza pt. parada in tinute sexy a Elizei Dushku.

    Au reinoit un serial care are cu mai mult de un milion de vieweri in minus decat TSCC.

    AAAARGH!

  2. deci exista ceva vesti despre viitorul serialului?

    Ausiello zice ca e posibil sa nu mai fie un al treilea sezon.

    Ashley Edward Miller(screenwriter) zice ca Ausiello e plin de BS.

    Brian Austin Green(Derek) spune: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=20811 (Deja au in cap cam ceea ce ar fi in sezonul 3).

    Aici este un poll care a salvat de doua ori One Tree Hill.

    http://ca.eonline.com/uberblog/watch_with_...ll_uword=sudden

    TSCC e undeva pe la 45%, poll-ul se inchide pe la sfarsitul lunii(parca).

    Daca stergeti cookies puteti vota din nou. De obicei butonul de vote are probleme, de asemenea, de obicei dupa ce inchideti si redeschideti browserul va merge.

  3. Nu cred ca am cuvinte sa exprim cat de mizerabil m-a facut sa ma simt episodul asta. Asta e arta. Nu am mai fost afectat psihic de un serial de televiziune ca si atunci cand am vazut episodul asta.

    Goodbye Sarah Connor Chronicles...welcome John Connor Chronicles.

    Sper sa se decida pro sezon 3, e o mina de aur serialul asta. Cea mai buna drama sci-fi, fara indoiala.

  4. Din sez 2.Decizia daca o sa reinoiasca pt sez 3 se va lua la sf lunii mai, dupa numerele finale de la vanzariile de dvd .

    Stiam si eu asta, insa pana nu vad vreun anunt oficial cum ca ar fi reinoint sau nu, nu ma alarmez. Am citit prea multe articole si bloguri care ziceau ca serialul ar fi deja finalizat si studiourile distruse, incat sa mai cred ceva ce nu e oficial. (Daca nu stii despre ce vorbesc, cauta pe google Lanie Grace si citeste-i bullshitu' pe care-l scrie pe-acolo, in special despre faptul ca a vazut ea ultimul episod(desi ce scria acolo era 90% attention whoring, nimic nu era adevarat). Si dupa ce Josh Friedman, Ashley Miller si chiar si cel care are grija de blogul serialului, Hadley, au infirmat zvonurile alea, tuta tot cauta atentie, in fine.). Ar fi o prostie sa nu-l reinoiasca, acum ca BSg s-a terminat, e cel mai bun show sci-fi de la TV, imo.

  5. Superb episodul, am ramas tamp cand am vazut scena cu Derek.

    Imi pare rau totusi ca mai este decat un episod si chiar nu vad cum ar putea inchide spe miile de capete de poveste intr-un singur episod.

    Tbh, pot spune ca mi-a placut mai mult decat Today is the Day pt. 2, care pana acum era al doilea in topul episoadelor mele preferate.

    Preview pt. saptamana viitoare: http://spoilertv.blogspot.com/2009/04/tscc...un-new-fox.html

    Poate o da domnu' si scena din clipul de la WonderCon nu este una deletata si o sa o vedem in episodul urmator(John stand desaupra lui Cameron pe un pat).

  6. Destul de ok episodul, nu ca cel de saptamana trecuta dar ok, insa foarte prost regizat.

    Episodul de saptamana viitoare este scris de Toni Graphia(The Demon Hand, Alison From Palmdale, Self Made Man si Ourselves Alone) deci teoretic ar trebui sa fie destul de ok dpdv al interactiunii dintre John si Cameron. Sper insa sa nu fie regizat de acelasi idiot ca episodul de ieri.

  7. Am revenit la zi cu serialul si pot zice ca in sfarsit si-a revenit si ca actiune dupa cateva episoade cam aiurea.

    Adevarul e ca episoadele alea cu Sarah au fost cam aiurea, prea multe episoade pt. un arc care putea fi pus intr-un singur episod. Ca sa nu mai zic ca si audienta a scazut cu vreo 500 de mii de persoane de cand a aparut The Good Wound pana la Some Must Sleep. Acum a mai crecut putin, cu vreo 300 de mii pe saptamana.

  8. Sunt sigur ca de fapt raspunsul la intrebarea lui Connor era "da". Sunt sigur ca exista o factiune separata de creatii ale lui Skynet care si-au dat seama ca in cazul in care ar distruge omenirea, nu ar avea nici un scop, Skynet i-ar dezactiva, sau mai rau, distruge. Eu am zis inca de cand am vazut cutia ca ar fi Weaver, si sunt mai mult ca sigur ca era Weaver. Cat despre T-1000, Skynet a creat decat 1000 de prototipuri, insa doar cateva au fost activate din cauza faptului ca nu au cip, intregul lor corp este format din celule care puse separat, nu sunt mare lucru, dar puse laolalta formeaza un T-1000, cel mai inteligent H-K creat de Skynet.

    Cat despre free-will, daca ai fi vazut T2 versiunea extinsa, ai fi vazut ca pe fiecare cip de Terminator exista un switch care daca este apasat schimba modul de operare al cipului, toti Terminatorii sunt din fabrica setati pe Read. In T2, John a schimbat switchul pe Read/Write, deaia la sfarsit cand s-a sacrificat i-a spus lui John ca "intelege de ce oamenii plang, dar acela este un lucru pe care nu-l v-a putea face niciodata."

    Cat despre Cameron, cred ca glitch-ul ei(cel cu mana) este din cauza ca atunci cand a explodat Jeep-ul, cipul a fost setat accidental pe Read/Write si neavand cine sa-i explice cum sta treaba cu senzatiile noi pe care le experimenteaza, a rezultat in actiunile din episodul 16.

    http://www.petitiononline.com/scc2009/petition.html

  9. In cazul in care nu ati citit:

    the final four (of season two).

    Posted on March 18th, 2009 by

    hadley

    Our lovely publicity team at FOX has released the official descriptions for the final four episodes of the season. Check them all out here.

    Today is the Day - Part 2: The exciting two-parter continues as Jesse?s submarine mission in the future takes a fatal turn that has unforeseen consequences for John, Sarah and Derek in the present. Sarah deals with Cameron, who has become a liability, and John steps up and makes a life-or-death choice. Airs Friday, March 20th.

    To the Lighthouse: Fearing for her life, Sarah stashes John in a safe house with the only person she believes she can rely on, Charley Dixon. Cameron and Derek struggle to work together after she reveals a big secret, and Weaver?s entire effort is at risk when John Henry is compromised ? but by whom? Airs Friday, March 27th.

    Adam Raised a Cain: When John attempts to rescue Skynet?s latest target he finds himself closing in on Weaver, but at what cost? Game plans change leading Sarah and Ellison to reunite, while Weaver learns Ellison?s secrets. Airs Friday, April 3rd.

    Born to Run: Fate is changed forever on the explosive season finale episode! The Connors come face-to-face with Weaver in a confrontation that shakes John to the core and changes his reality. Nothing will be the same. Airs Friday, April 10th.

    SPOILERS: Preview-ul canadian pt. episodul de Vineri noapte il arata pe John in camera lui Jesse tinand un pistol si o alta scena in care il intreaba pe Derek de viitorul lui(cel al lui Derek).

  10. tare episodul de azi :) , ce bine arata Jessi :wub: , si dupa ce s-a intamplat cu Riley mai mult ca sigur a facut intentionat sa intre intr-un conflict cu aia in bar sa aibe ce sa ii spuna lui Derek cu privire la ranile de pe fata

    N-o suport pe Jesse. Nu am nimic cu Stephanie, dar caracterul care-l joaca e incredibil de enervant. Si pe Derek il laudam dar mintea lui e ingropata undeva in lenjeria lui Jesse incat nu-si da seama dupa atata timp ca are un plan pe care nu-l divulga.

  11. Acum m'am intors de la el.

    Pf fara spoilere :-?

    Film de 2h30min fara generic :)) poate si ora la care l'am vazut a fost de vina dar parca trebuia mai multa actiune.

    Coloana sonora; eu personal ii dau 10/10 :D

    Efecte speciale, la inaltime ca in orice film sf din 2009

    +18 pe buna dreptate ;;)

    Rorschach mi s'a parut de departe cel mai miez erou din tot filmul :X Seamana destul de mult cu Question din Justice League

    Cred ca in mare i'as da un 9/10 dar l'as mai vedea inca odata doar de dragul lui Rorschach.

    Rorschach CHIAR este inspirat the The Question. Si tot Rorschach este personajul principal si probabil cel mai badass.

  12. Ok, 1 la mana, exista o petite online pentru a reinnoi serialul intr-un nou sezon. Aveti aici linkul, ar fi bine sa semnati, cine vrea, nu dureaza mai mult de 1 minut si nu stii niciodata, poate o sa fie acelasi noroc ca si atunci cand s-au comandat ultimele 9 episoade din S2(S2 ar fi trebuit sa aiba doar 13, printr-o petite online FOX a aprobat sezonul full).

    Linky: http://www.petitiononline.com/scc2009/petition.html

    http://www.gopetition.com/petitions/the-sa...chronicles.html

    Ok, cateva vesti bune acum, atentie, MAJOR spoilers ahead.

    La conventia WonderCon din San Francisco, CA. au participat Summer Glau(Cameron), Shirley Manson(Catherine Weaver/T-1001) si Josh Friedman(Producatorul serialului) si au fost dezvaluite cateva imagini din episoadele viitoare.

    Pt. cei care vor mai multa actiune in serial(myself included), Josh a spus ca s-ar putea ca cele 6 episoade care au ramas sa fie cele mai bune din toata seria, multa actiune, multe lucruri revin la cum erau in sezonul 1(fara Riley, clanu' Connor lucrand impreuna, that kind of stuff). Cele 3 episoade care au fost pana acum au fost o greseala nefericita si puse la punct din cauza faptului ca FOX inchisese studiourile dupa cel de-al 13-lea episod a fost terminat si scriitorii au fost trimisi acasa. Dupa vreo saptamana i-au chemat inapoi si au trebuit sa scrie repede ceva pt. ca productia incepea intr-o saptamana. Cele 6 episoade care urmeaza au fost selectate dintr-o lista lunga de idei, dintre care ele sunt cele mai bune. SPOILERS: Unul dintre clipurile de la WonderCon o aratau pe Cameron cu shotgunul din S2E8 intr-o casa, primind foarte multe gloante in piept si cu unul dintre obraji desfacut.

    Pt. cei care vor sa-i vada pe John si Cameron impreuna(hehe, cine nu vrea?) SPOILERS: In urmatorul episod, Cameron pateste ceva la mana stanga, John decide sa o ajute si la WonderCon a fost aratat un mic clip in care John ii repara mana lui Cam, iar degetele ei s-au impreunat cu ale lui, aratand cum se tin de mana. Un alt clip in care Sarah arata niste piese de Terminator pe care Cam le-a colectat cu timpul(tineti minte bara de Coltan din S1, chipul lui Vick, etc.) spunand ca este o mincinoasa si ca atuncic and i-a spus ca-l iubeste(in sezonul 2, primul episod, intre camioane) a fost doar o minciuna pt. a ramane in viata, moment in care John tranteste pumnul pe masa si spune ca nu e adevarat pt. ca, Cameron zice astfel. A mai fost un mic clip, de vreo 3-5 secunde in care John statea deasupra lui Cameron pe un pat si se uitau unul la altul intr-un mod foarte afectiv, pe punctul de a se saruta.

    Pt. cei care o urasc pe Riley: SPOILERS: O vede pe Cameron reparandu-si mana singura si Sarah vorbeste cu tatal ei adoptiv care-i spune despre faptul ca vorbea despre cranii peste tot, sfarsitul lumii, etc. Mai tarziu au aratat-o pe Cameron spunand-ui lui Riley ca nu mai poate fi prietena lui John pt. ca este o amenintare si nu mai poate sta pe la casa lor dar nici nu o poate lasa sa plece.

    Sambata dimineata apare episodul 17 din seria a doua, Ourselves Alone, primul din cele 6 despre care Josh a spus ca sunt foarte bune.

    Nu uitati sa semnati petitiile, ar fi pacat sa se piarda un serial atat de bun.

  13. Iubesc serialul asta dar daca vor continua episoadele sa fie la fel ca 15, s-ar putea ca optiunea de a fi reinoit nici sa nu fie luata in considerare. Nu a fost un episod rau, pentru fani. Pentru new-comeri s-ar putea sa fi fost cel mai plictisitor de pana acum. Macar John s-a schimbat si nu se mai poarta ca un copil caruia i-a fost furata bomboana, Sarah a dovedit ca nu e nebuna,m bin, poate putin, judecand dupa penultimul episod. Derek ar trebui sa apara mai mult pe ecran iar Cameron in sfarsit ia initiativa.

  14. Nu,nu am fost ala..dar stiu ca ala a patit-o si mai rau..si-a luat erase pe caracter sau cel putin asa s-a spus dupa,eu am intrebat ce este cu Shade si comportamentul lui,si pana aici mi-a fost...a aparut rasa aia interesanta de yesmani...stii tu.....unul chiar a afirmat ca il iubeste pe om, iar eu nu am facut decat sa intreb niste lucruri normale..de ce fraze de genul" va ia mama dracu" sau "aici eu sunt puterea si tu esti un lache" sunt folosite,iar eu,repet,nu admit sa mi se vorbeasca asa,poate pentru faptul ca am fost politicos si nici nu sunt unul dintre copii pe care-i pastoreste.

    Oricum...uitasem de incident si apoi m-a pus nevoia sa intru pe linkmania..si ghici de cine dau.

    Asa ca eu ca un user care nu si-a iesit din pepeni si nici macar nu am facut flame vreodata pe aici,am decis sa pun o intrebare in legatura cu acel incident, poate omul a gresit atunci,era nervos,multi useri,si s-a descarcat aiurea. P.S. Shade,si daca mi-ai da ban pe caracter eu nu as miorlai la poarta ta,ti-am zis,nu ma confunda cu vreun pustan din ala ahtiat dupa lineage,cat am jucat am jucat de placere si nu de dragul unei averi virtuale,ci doar de placerea de a retrai vremurile cand dex-ul era la inceput si eu invatam cu ce se mananca jocul asta. De atunci au trecut niste anisori si vremurile m-au mai schimbat,asa ca nu ma incadrez in descrierea folosita de tine.

    Te ajuta cu ceva manuscrisele astea? Nope. Enjoy your ban.

    *posting on the 666th page.

  15. lol ba, te credeam baiet destept, cum ai reusit performanta ?

    ps: i feel sorry for you ...

    Nush bre, m-am lasat prin septembrie, am intrat iar acu doua saptamani, mai eram decat in theca si CD.

    Ai dreacu, mai is si pretentiosi.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...