Jump to content

AndreyMH

Forumist
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AndreyMH

  1. Iertati-ma pentru double post, dar nu mergea edit. Daca cineva crede ca poate sa ma ajute sa ia id-ul meu de pe pagina mea de profil si sa vorbim pe mess/skype. Poate ma rezolva si pe mine cineva, cu teamviewer, nu conteaza cum.

    Ms frumos.

  2. Deci , baga microfonul in Front Panel , iar la setarile de la Realtek HD Audio in dreapta langa Analog ai o cheie , dai click pe ea debifeaza "Enables pop-up bla bla.." si bifeaza Disable Front Panel detection. O sa iti mearga asa.

    .... degeaba. se poate sa se fi dus ceva pe la placa de sunet care sa afecteze numai microfonul?

  3. Mi-am cumparat alt microfon si nu-mi merge nici cu acesta. Exact la fel mi se intampla. Toate sunetele mi se aud perfect, in toate boxele. Ma gandeam ca s-o fi dus mufa in care intra jack-ul microfonului, dar nu prea cred pentru ca imi apare acea fereastra cu "mic in" cand bag jack-ul. Nu stiu ce poate sa aiba. Alte idei?

  4. Salut. Am o problema cu placa de sunet, mai exact cu microfonul. (Folosesc windows sp3) Desi am instalat driverul audio corect, cred ca acesta este de vina. Acum 2-3 saptamani nu mi-a mai mers microfonul, daca intru pe skype/mess/teamspeak .. ceilalti aud doar un bazait puternic si pe mine nu ma pot auzi.

    Am intrat la control panel - sounds and audio devices - voice - voice recording dar butonul advanced e sters, nu poate fi apasat. Ma gandesc ca de acolo se trage problema.

    Poza:

    6zn52q.jpg

    Am o placa de sunet Realtek HD 5+1.

    Poza:

    2rnvvpf.jpg

    Momentan am instalat driverul cu numele: WDM_R255, inainte am avut WDM_R179. M-am gandit ca poate nu mai este bun microfonul, dar de ce nu-mi apare butonul cu advanced de la voice? I-am dat test hardware acolo in Sounds and Audio Devices----> Voice----> Test Hardware si am citit acea fraza, dupa care cand sa ascult... pur si simplu nu se auzea nimic decat un bazait.

    Astept niste sfaturi, pareri, sa-mi rezolv problema.

    Multumesc.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...