Jump to content

BlooD_SworD

Inactive
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BlooD_SworD

  1. Alchemia asta , am avut xbow picat cu 30% phy si crit 4 (0) .Pus un stone ce phy so facut 61% phy .Am pus de critical o dat assimilation 100% physical , inca una de critical phy 32 :(.Eh... acu incerc so repar

    Esti foarte norocos :))

    P.S: L-am dat pe BlooD_SpeaR lumeee :D Pentru 20m+ Iteme in valoare de 30m :D...

  2. mdaaaaa deci nu numai blood sword si-a luat hack...warriorul meu e gol...sro is fcked up...si am folosit ca prog numai loaderu de la rumata...eh asta e...e doar un joc bag ceva in el ;) o sa imi cumpar gold si asta e...daca nu o sa am posibilitatea sau dispozitia buh bye sro...toate bune baieti...o seara placuta.

    Damn it... Firar ei sa fie baaa... :(( Oamenii fara suflet... eu si dak as stii ID si PW de la unu lvl 90 full sun +9 tot nu l-as hackui... Pt ca... am suflet... naiba...

  3. Care imi spune un build bun pt Pure Str Bower... Deja am ales 90 Pacheon si 90 Fire... Restul?

    PS: Nu faceti off topic cu ... " s-a mai discutat " nu vreau sa stau 3ore sa caut in urma... Avand in vedere ca am fost pure int for ever nu prea stiu :-S ! Ms anticipat!

  4. Mah....nu e de la lloader lam scanat acum pe virusttotal , si kitu si fisierele leam scanat nau nimic , poate lai luat tu din alta parte dekt de unde trebe.Vezi sar putea sa fie si de la botu tau :| ala stealthhex sau ma rog cum s-o numi.App sa iei in considerare ceo zis si Sn3p3r poate teo hackuit prietenu ala a tau.

    Ba esti nebun?? are cu un an mai mic varsta e cel mai bun prieten al meu si sta cu 2 etaje mai sus! si nu prea joaca silkroad... ma rog de el sa joace ;)!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...