Jump to content

Alkanphel

Inactive
  • Posts

    509
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alkanphel

  1. Salut, recent am incercat sa updatez driverul placii video (nVidia gt 630) la cea mai nou versiune (331,81, parca, eu avand 314), dar in mijlocul setup-ului monitorul s-a innegrit, iar dupa ce am dat restart, dupa loading screen-ul windows-ului, nu-mi mai aparea desktopul, ca si cum monitorul s-ar defecta subit la faza asta. In fine, am reusit sa rezolv problema, iar acum, cand incerc sa updatez driver-ul atat la 331, cat si la versiuni mai vechi, cum ar fi 320 sau 327,inainte de a incepe setup-ul, imi apare aceeasi eroare: "invalid acces to memory location". Am incercat sa instalez soft-ul de pe site-ul celor de la geForce, GeForce Experience, si surpinzator, imi apare acelasi mesaj, chiar daca par a nu avea legatura.

    Acestea fiind zise, cum as putea rezolva problema? :-?

    Multumesc frumos, o zi buna! :)

  2. E clar că genul ăsta de muzică îi prosteşte pe cei care o ascultă, motiv pentru care confiscarea maşinii e cea mai bună soluţie în cazul lor.

    Sunt deja prosti, din moment ce asculta asa ceva. Un exemplu elocvent ar fi cel din quote-ul de mai jos, dar totusi sper ca micutul sa fi fost ironic. D:

     

    Doamneeeeeeee, cu ce ti-am gresit eeeeuuuuuu :(((((((((( =((((((.......nu se poate asa cevaaaaaaaaa :(((((((((. Spuneti-mi ca este o minciuna sau o glumaaaaaa  :((( :((((( =(((.

     

    OT: Mare pacat ca asa-zisa stire este doar un pamflet.

    • Upvote 2
  3. Salut, de curand am instalat Windows 7 si am avut ghinionul de a intampina urmatoarea problema: in orice joc as intra, cu toate ca rezolutia lui este setata in conformitate cu cea a desktop-ului, implicit a monitorului (1680x1050, 60 Hz refresh rate), jocul nu ruleaza in full screen, avand "marginile" de sus si de jos negre. Exemplu:

    1365163481_tmp_AC3SP_2013-4-5-14-52-36-1

     

    Mentionez ca driverul placii video (nVidia Geforce GT 630) este updatat la zi.

    Any suggestions? 

     

    Multumesc anticipat.

  4. DmC: Devil May Cry 5  este un joc de tip actiune fighting lansat de Capcom in data de 1/18/2013, disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3 si pentru PC.

    Asezat intr-un peisaj contemporan, DmC va prezenta o lume duplicitara in care nimic nu e ceea ce pare iar linia dintre bine si rau e stearsa frecvent. Aruncat in actiune de catre promisiunile cuiva de incredere, Dante explodeaza in aceasta lume cu gandul la razbunare. DmC va pastra elementul-cheie al seriei – un amestec de lupte cu sabii si arme de foc – dar va adauga arme noi, puteri noi si un sistem de gameplay revitalizat. Jucatorii vor intalni o varietate de inamici si vor naviga un mediu bogat si interactiv.

     

     

    L-am jucat 2 ore, se merita.

     

    Subscriu, jocul e pure epicness.

  5. am ajuns pana in actul 3 ... am un WItch de lvl 33 ... dar deja pt mine sa imputit treaba ca sunt glasscannon nu prea pot sa dau inainte fara ajutor iar sa te fereasca d-zeu sa faci cumva un party public ca numa de oameni batuti in cap dai.

     

    in caz ca se pune cineva serios pe jucat ...si vrea un partener competent PM me. btw sunt dispus sa incep alt hero daca voi o luati de la 0 ... doar ca, caut pe cineva activ.

    Eu joc destul de activ,sunt duelist lvl 35 tot act 3.Dar acum depinde ce intelegi tu prin activ

     

    Cam in cat timp ai facut lvl 35? :-? Jocul pare foarte interesant, asta din ce am vazut pana acum pe youtube. Si btw, clasa shadow poate purta,de exemplu, acelasi tip de armura ca si un marauder sau templar?

  6. Hmm, joc de ceva timp fifa 13 ,si am observat o diferenta majora la capitolul replays, fata de celelalte titluri din serie, si anume: in timpul unui meci apar mult mai putine reluari decat ar fi normal, pana si la ocazii majore de gol, aproape singurele faze la care apare replay-ul fiind cele de gol. :-?

    Any advices?

  7. E primul joc pe care mi l-am cuparat si nu regret deloc. Merita ce sa mai... Acum incerc sa corup si alti prietenii din categoria "nu dau yo bani pe jocuri dar asta m-as juca". Asa gandeam si yo dar cand te gandesti ca ce sa si faci cu 2 mil si cv... beri, cluburi vro 2,3 zile daca esti fooarte strict cu banii si gata :)) asa cu jocul asta... luni de distractie 8->

    Ma bucur ca viata ta a capatat un sens. :)

  8. Salut, astazi am vrut sa conectez un stick memory la PC (stick-ul l-am mai folosit ulterior de foarte multe ori, fara probleme) dar in fiecare slot USB in care bagam stick-ul imi aparea in dreapta jos "safely remove hardware", fara ca device-ul stick-ului sa apara in My Computer. Acelasi lucru s-a intamplat de fiecare data cand am schimbat slot-ul USB (unitatea mea are 6 slot-uri diferite). Vreo sugestie? :-?

    Merci !

  9. In urma cu cativa ani tin minte ca am jucat un racing game, dar putin mai aparte si foarte distractiv, fiind in genul curselor americane "demolition":

    Problema este ca nu-mi pot aminti de niciun fel numele jocului si oricat as incerca nu pot sa dau de el. Stie cineva ce joc ar putea fi? :-?

    Merci mult.

  10. A mai intampinat cineva pana acum probleme cu sonorul? Eu cand am intrat pentru prima data in joc, totul se auzea perfect, dar dupa ce am modificat niste optiuni din graphics (da, graphics, nu audio) si a trebuit sa repornesc jocul, se auzea un fel de bazait continuu, neavand cum sa disting nimic din muzica jocului sau orice altceva legat de partea audio. Vreo sugestie?

    Merci! :P

  11. Bineinteles ca pot :| . Oricine poate sa faca ce a facut el , doar sa cunoasca trucurile.

    AHAHAHAHAH, buna asta. =)) Pe tine si daca te-ar lovi instructiunile trucurilor in fata nu ai avea nici cea mai mica idee cum sa le pui in practica, sa nu mai vorbim si de prezentarea lor. Atuul lui Gog a fost inteligenta si capacitatea de a-si prezenta talentul intr-o maniera care sa-ti ia ochii, iar pentru asta, are respectul meu. Haters gonna hate.

  12. Dai click dreapta My Computer, Manage, Device Manager, Disk Drives, aici ar trebui sa vezi stickul tau, Click dreapta pe el, Properties, Policies, si selectezi Optimize for performance. Acum ar trebui sa il poti formata NTFS.

    Edit: Pentru a nu corupe datele tine minte sa nu extragi direct stickul din portul USB, ci foloseste Safely Remove Hardware de fiecare data.

    Am facut exact ce mi-ai zis, dupa care l-am formatat in NTSC si merge perfect, chiar acum se copiaza fisierul de care am nevoie. Iti multumesc mult atat tie, cat si lui 2dor. :tiphat:

  13. Eroarea a ramas aceiasi ?

    Da.

    L-ai formatat in FAT32? Incearca o formatare NTFS.

    L-ai formatat in FAT32? Incearca o formatare NTFS.

    Chiar intentionam sa il intreb daca e facut NTFS, dar se pare ca nu e : http://img193.imageshack.us/img193/9554/pic3cr.png

    Alkanphel - formateaza-l din nou in format NTFS. In mod normal pe sisteme FAT32 nu poti pune fisiere mai mari de 2,3 GB, dar ar fii trebuit sa iti apara genul acesta de eroare.

    Da, l-am formatat in FAT32. Acum am dat sa il formatez din nou, dar la file system apare doar FAT32 si exFAT, nici urma de NTFS. Ar trebui sa-l reformatez in exFAT ?

    Multumesc pentru ajutor. :)

  14. Da. Formateaza stick-ul.

    Tocmai ce l-am formatat, dar situatia nu s-a schimbat cu nimic, tot nu ma lasa sa copiez respectivul fisier sau un altul de marime apropiata. Am uitat sa mentionez de prima data, dar am incercat sa copiez un fisier mai mic, de 2,5 Gb pe stick si de data aceasta a mers. Alte sugestii ? :-?

    Merci.

    LE : stick-ul este in continuare gol, cei 8 Gb fiind neutilizati.

  15. Salut, am o problema un pic mai ciudata in legatura cu un stick memory, si anume : atunci cand incerc sa copiez un fisier de 4,7 Gb (un film, mai exact) pe stick, imi apare urmatoarea eroare :

    Ceea ce este ciudat este ca stick memory-ul este complet gol, neavand niciun fisier pe el (capacitatea lui este de 8Gb).

    Acestea fiind zise, ce as putea face pentru a rezolva problema?

    Multumesc anticipat. :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...