Jump to content

alecs_

Inactive
  • Posts

    465
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by alecs_

  1. Am pus ultimul update ,1.3.1,si parca se misca mult mai greu volanul,iar cand vreau sa trec din marsalier in viteza(din R in D1 de ex),schimba foarte greu,adica tb apasat de mai multe ori pe frana si sageata inainte...in rest ,au adaugat pe GPS niste iconite noi despre benzina/dormit...

  2. Salut,am o problema cu GTA IV.

    Am instalat GTA IV,si am pus patchul 1.0.7.0.Nu stiu ce are,dar cand e noapte,am cam 36-45 fps,merge super,iar ziua merge tot asa,dar doar cand sunt intr-o cladire,cand ies din cladire,de ex. merg cu masina,scade fps-ul la 18-20.Asta cu acest patch,daca-l scot,sta la 28-30 fps.Precizez ca il joc pe High la toate,dar daca-l dau pe Low aceeasi treaba.

  3. Cam astea se zvoneste ca o sa fie cerintele minime:

     

    Minimum System Requirements
    OS: Windows XP/Vista/WIn7
    Processor: Intel Core 2 QUAD @ 2.4 GHz/AMD Phenom X3 @ 2.1 GHz
    Memory: 2 GB RAM for XP, 3 GB for Vista and Win7
    Graphics: 512 MB (nVidia GeForce 8600/ATI 3870)
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX 10
    Keyboard
    Mouse

     

    Din cate inteleg aici,minim procesor i5 trebuie sa aveti..pe i3 nu merge.

  4. Salut,am o problema.Am instalat jocul World Racing 2,si mi-am pus niste harti prin World Racing Manager.Cand intru in joc,la freeride,aleg una din hartile noi,si zice "Load Operation Failed",dar numai la hartile noi,la cele default merge sa joc...care ar putea fi problema?de instalat,le-am instalat bine.

    • Upvote 1
  5. Dupa vreo 4 zile de email-uri trimise la EA si cearta am primit in locul la 5500SB 2 iteme cu care pot sa imi cumpar orice din joc printre care si orice masina vreau cu tot cu alea care sunt pe speed boost.

    Majoritatea care au multe masini fac plangeri la greu pe suport,adica cum am facut si eu.

    Situatia sta cam asa,le-am trimis pm ca am trimis 20$ de pe telefon pentru 5500SB dar in schimb n-am primit nimic,imi trimit email inapoi ca sa completez un formular cu datele contului etc.Apoi dupa 2 zile am primit un cod unic cu 2 iteme cu care pot sa imi cumpar orice.

    Model de completat :

    Hello George,

    Thank you for writing to Electronic Arts customer support.

    In order to assist you with this issue, I will need some information. Please provide us the following information: -

    Account name:

    E-mail address as listed on the account:-

    Date of Birth:

    Name of the Item:

    Purchase Date:

    Invoice No/Order Number:

    How much boost point, you have used to purchase the car:

    Once I get the information from you, I’ll do everything in my capacity to resolve the issue.

    I look forward to your reply.

    Regards,

    Kaushal

    Electronic Arts – World Wide Customer Experience

    Raspuns 1

    Hello George,

    Thank you for writing to Electronic Arts customer support.

    I would like to inform you that there is no any boost pack data updated on your account. I apologize for such kind of inconvenience.

    I know this is annoying/ disturbing. I know nothing can really measure upto what you feel, but please allow me to offer you the code that will be used for next two free item purchase. This is a token of gratitude of being our valued customer and co-operating with us. Here is the code- ' '.

    I look forward to your reply.

    Regards,

    Kaushal

    Electronic Arts – World Wide Customer Experience

    Raspuns 2

    Hello George,

    Thank you for writing to Electronic Arts customer support.

    I would like to inform you that you can purchase cars and bonus cars as well parts both using that code. This code can be used for next two free purchase.

    I look forward to your reply.

    Regards,

    Kaushal

    Electronic Arts – World Wide Customer Experience

    Ma gandesc sa trimit si de pe alt email tot pentru contul asta dar prin alta metoda.Eu nici nu am trimis 20$,nici prost sa fiu n-as da banii pe un joc care ar trebui sa fie gratis.

    lol,adica tu nici nu ai incercat sa trimiti 20$ ?ajuta-ma si pe mine sa fac la fel =))

  6. M-am reapucat si eu din de el insa de data asta cu trainer ;x

    Am facut 10k din 3-4 curse :))

    Pe langa banii care ii faci in cursa e si car spawner eu mi-am ales R8 5.2,care sta foarte bine in viraje la viteza mare si in top speed.

    A da,mai are masinile bonus care au fost introduse aseara la ultimul update,in cursele cu gabori se poate scoate politia mai este inca o optiunea sa adaugi bounty mai mult de 4 milioane n-am incercat ca imi e teama sa nu pierd contul + multe alte facilitati.

    trainer?adica cheats?

  7. Eveniment :Primul pe muntele Chiliad

    In ziua de 07 Septembrie 2011,a fost organizat un eveniment de catre TheOne,liderul factiunii Licenses,care a constat intr-o cursa,de la fosta baza LCN,pana pe muntele Chiliad.Participantii au fost in jur de 22,au avut voie cu orice masina,si nu au avut voie cu Nitro.Cursa a fost stransa,mai ales la baza muntelui,unde,Madalin,Razzor_Lucy,Ionut,si inca 2 participanti necunoscuti,s-a intrecut bara la bara.Deoarece,s-au premiat primele 3 locuri,si au ajuns pe munte cam in acelasi timp vreo 5 participanti,participantii au fost clasificati in felul urmator: Loc 1: Razzor_Lucy ( 100.000$ )

    Loc 2: Madalin ( 80.000$ )

    Loc 3: Ionut (50.000$ )

    Am reusit sa-i luam un cadru lui Madalin,cel ce a luat locul 2,alaturi de masina s-a norocoasa,Banshee,restul nu au putut fi contactati.

    11b0n5j.png

    wtggeq.png

  8. Star Tower

    Star Tower,cea mai cunoscuta cladire din Los Santos,dispune de 310,3 metri inaltime,si este situata in centrul orasului Los Santos,din statul San Andreas,chiar langa autostrada ce face legatura intre Las Venturas si Los Santos..A fost construita incepand din anul 1987,si terminata in anul 1989,lucrandu-se foarte repede.Ea este folosita adesea pentru diferite concursuri,de la Dice,saritul cu motocicleta pe o anumita cladire,pana la saritul cu parasuta,o distractie accesibila tuturor.Ea dispune de un HeliPad,unde poate ateriza orice elicopter.

    23kq39t.png

    1znbcyu.png

  9. Politia Statului San Andreas

    Sectia de Politie Los Santos.

    Esti nou in statul San Andreas,nu stii unde e sectia de politie,si ti-a fost furata masina,ai fost atacata sau multe alte motive?Se rezolva,sectia de politie situata in cartierul Pershing Square,dotata cu masini ultradotate cu echipamente pentru interceptarea si prinderea hotilor,si angajati comptenti pentru a-i prinde.Aceasta este cea mai importanta sectie din Statul San Andreas,aici fiind adusi cei mai mari infractori din orasul San Fierro si Las Venturas.Are un garaj super spatios,dotat cu aproximativ 15 masini de politie,2 Ranchere,si 2 Enforcer.De asemenea pe acoperisul spatios exista si un elicopter modern,gata sa urmareasca hotii.

    2ujqwzo.png

    Sectia de Politie San Fierro.

    Daca ai probleme,sau orice alta treaba ce poate fi rezolvata la sectia de Politie,esti binevenit la sectia de politie din San Fierro,unde vei fi bine primit de angajatii Politiei al orasului San Fierro,de competenta lor,si sigur n-o sa regreti.Sectia de Politie din San Fierro este binecunoscuta in toata tara datorita constructiei sale sub un pod foarte important,cel mai important din Statul San Andreas.De asemenea sectia este dotata cu ~15 masini,dotate cu toata aparatura necesara prinderii hotilor.

    16hvxuv.png

  10. Hmm...pai am ajuns sa joc pe Linkmania de prin August 2008, din cauza lui paladin (cehy),fiind vecin cu mine mi-a spus de server,am instalat clientul,si am intrat sa vad cum e.Bineinteles ca nu stiam nimic,nici sa ma loghez :)),dar totusi am reusit.Am reusit sa fac cu nerabdare level 5,deoarece imi doream mult sa intru in LCN ( atunci era billo si mili lider),eu habar nu aveam sa fac cerere pe forum,asa ca mi-a facut paladin cerere,iar billo m-a acceptat.In LCN mi-am facut prieteni cum ar fi; talentatul27,Emporio(el era boss,avea rank 5,putea lua elicopterul :) ),FTR,si mai multi care numai joaca sau nu imi mai amintesc.Eu eram cam praf la dueluri cu deagle,si cum eram mari rivali cu yakuza,mereu cand ma vedea unul eram mort,tin minte ca aveam boala pe Keltzy care ma cauta prin oras ca sa ma omoare,cand il vedeam fugeam :)) .Dupa ceva timp am iesit din LCN,si am intrat in Medics,unde era Melvin lider.Am mai stat ceva timp si acolo apoi am intrat in taxi,si am ajuns lider alaturi de Scb,invatam pe cei din taxi cum sa se apare :)) le dadeam deagle,deoarece yakuza ne cerea taxa de protectie,si noi ii omoram,ne distram pe cinste atunci in taxi.Apoi dupa un timp am renuntat la lider...apoi s-a inchis GF-ul si s-a anuntat mult asteptatul RolePlay,a durat ceva pana s-a deschis intradevar serverul de RolePlay.Ne inghesuiam sa dam testul pentru permis,si se dadea GMR foarte des,s-a rezolvat...si de atunci joc pe RP.Apoi s-a hotarat deschiderea GF-ului in paralel cu RP-ul(multi se lasasera odata cu inchiderea GF-ului),iar eu am ramas pe RP.Dupa ceva vreme s-a inchis si RP,si am intrat pe GF in yakuza...atunci toti am observat ca numai e atmosfera care era inainte...apoi s-au bagat gangurile grove ballas...s-a deschis si RP-ul si de atunci joc pe RP.Acum din nou RP-ul inchis si joc pe GF.

  11. Nick: Alex

    Nume pe forum: alecs_

    Level: 12

    Vârsta(reala): 14

    Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS

    Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Smurd,UST

    Job-uri precedente(secundare): car jacker,detective

    Job-ul actual(secundar):Nici unul.

    O scurta biografie a voastra pe server:Alex s-a nascut intr-o zi de primavara insorita,la spitalul Mercy din Los Santos.Dupa 2 zile de la nastere,el a fost abandonat in gara Unity Station din Los Santos,de catre mama lui,din motive necunoscute de el.Alex a fost dus la un centru pentru copiii abandonati din San Fierro,unde a si fost adoptat de o familie cu conditii materiale foarte bune.De la varsta de 10 ani ,a luat start visul sau de a fi medic,si nu a renuntat la acest vis pana nu l-a realizat,asa ca,la varsta de 19 ani,dupa terminarea liceului Mihail Sadoveanu din San Fierro,a decis sa intre la Facultatea de Medicina San Fierro.Singura fiind,si o groaza de oameni aplicand la ea,totusi Alex a intrat cu brio.Dupa terminarea celor 6 ani de facultate,s-a angajat ca medic pe ambulanta in orasul Los Antos,unde si-a facut o familie frumoasa,avand 2 copii.Din pacate,sotia si cei doi copii au suferit un accident,in care au murit.Alex a ramas cu imensa casa a lor,care a vandut-o ,cumparandu-si alta foarte mica,in San Fierro,si bineinteles atata de suparat fiind si-a dat si demisia de la postul sau de medic pe ambulanta.In San Fierro nu putea trai din nimic,asa ca a decis sa faca o scoala de mecanica,la care a absolvit in 2 ani,urmand sa aplice pentru a se angaja intr-o firma serioasa de mecanici,care se ocupa si de curse legale.Alex a reusit sa se angajeze la o firma de tuning,si mecanica din San Fierro,dar a trebuit sa plece de la acea firma din motive de personale ce tin de familia lui,si a trebuit sa se intoarca in Los Santos,Deoarece in Los Santos nu era nici o firma cu specialitatea lui,s-a hotarat sa se faca instructor la o firma foarte serioasa.A facut scoala necesara,a depus CV-ul si asteapta raspunsul care ii va sorti si restul vietii sale.

    O poza cu stats: http://area52.linkmania.ro/upload/index.php/sa-mp-003

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...