Jump to content

DanyR8

LinkManiac
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DanyR8

  1. Nu am mai intrat prin samp de ceva vreme, am vrut sa intru sa imi salut prietenii dar nu imi mergea parola veche , dupaia am aflat ca sa dat wipe ,dar imi zice ca nickul DanyR8 e inregistrat , vreau sa stiu daca joaca cineva cu nickul meu si cum as putea rezolva problema .

  2. Nume in joc: DanyR8

    Level: 4

    De cat timp jucati pe server: Iulie 2008

    De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune independenta , retrasa, fara prea multe batai de cap , cu membri capabili

    Job-uri precedente: Car Jacker

    Job curent: Car Jacker

    Varsta(reala): 16 si ceva , aproape 17

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): DanyR8 s-a nascut in desertul nevada , la ferma snake de langa un aeroport . El ducea o viata linistita alaturi de mama si tatal sau , fara probleme , el nu stia ce inseamna scandal sau bataie , in fiecare zi mergea cu prieteni sai la un cimitir de avioane , unde isi pierdeau timpul mai toata ziua . Intro`o amiaza , senina , cand stateau la soare , au auzit un zgomot ciudat care nu sa mai auzit demult in acea zona , un avion ,andromada, a aterizat pe aeroportul parasit .Din el au coborat jos 4 oameni inarmati care s-au dus direct la ferma snake , ciuruind toate casutele iar la sfarsit au turnat benzina si i-au dat foc . Cei 4 mafioti s-au intors la avion , iar DanyR8,panicat si cu lacrimi in ochi, a fugit neobservat prin praful facut de avion in spatele sau reusind sa urce in el prin rampa deschisa care era in spate . In avion el a vazut diferite decorati pe pereti , iar mai in fata a vazut in suport o sabie de samurai.Cand avionul a aterizat iar 2 dintre mafioti se pregateau de coborare DanyR8 le-a vazut fetele si i-a auzit vorbind in chineza . El a fugit din avion si a ramas singur intr`un oras mare , san friero , gasit apoi de politie si dus la un camin . DanyR8 a implinit 16 ani , in acest timp el a mai invatat lucruri deale strazii de la vagabonti din camin . Acum el are 18 ani si are o slujba si o locuinta in san friero , aproape de cartierul chinezesc.Necunoscand orasul, in prima zi s-a dus la un restaurant chinezesc de unde a coborat un mafiot pe care sigur la recunoscut.Ramas incremenit el sa dus pe strada si de toti bani care ii avea si-a luat un mp5 si o vesta antiglont . Hotarat sa isi razbune familia ,s-a dus in restaurantul chinezesc , unde la etaj avea loc o sedinta intre sefi yakuzei.El ia omorat pe paznici de la usa , a intrat in camera si a tras in tot ce a putut pana nu a mai miscat nimic .Acum el este cautat de politie , fiind unul din suspecti principali dati in urmarile generala .De 6 ani DanyR8 se chinuie sa fuga de politie , traind mai mult un cosmar decat o viata . Acum pentru ca tot ce are i-a fost luat si nu mai are pentru ce trai el s-a dus la agentia hitman unde poate face ce stie mai bine ,sa omoare .

    Cate ore jucati pe zi: in jur de 3

    Poza cu stats: http://imageshack.us/f/171/samp392x.png/

  3. -Nick: .DanyR8

    -Level: 3

    -Factiune: civil

    -Job secundar: Car Jacker

    -Licenta pe care o solicitati: pescuit

    -Pretul licentei: 3.000$ + 1.000$ = 4.000$.

    -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui

  4. Nick: DanyR8

    Nume pe forum: DanyR8

    Level: 3

    Vârsta(reala ): 16 ,aproape 17

    Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS

    Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Ballas,Hitman,License,Lcn.

    Job-uri precedente(secundare): detectiv,car jacker

    Job-ul actual(secundar): none

    O scurta biografie a voastra pe server: : DanyR8 sa nascut in Ganton , un cartier sarac si periculos din los santos , unde strada insemna totul Intr`o seara cand avea 15 ani , un bogatan aflat in trecere si-a parcat masina in fata la o alimentara, indrand sa isi ia tigari.DanyR8 nu a stat prea mult pe ganduri , a urcat in masina , a pornit masina din fire si a luato pe autostrada , unde din neatentie si din lipsa de experienta a intrat cu ea intr`un parapet. Politia la scur timp la inconjurat pe DanyR8 si la arestat , oferindui 2 ani la inchisoarea pentru minori Los Santos . Nu trece mult timp si DanyR8 pare sa aiba niste abilitati , fiind un copil a strazi el gandeste ca si infractori , si ii ajuta pe politisti in multe cazuri importante .Dupa doar 3 luni de la incident este eliberat conditionat , si indrumat spre o institutie legala , unde isi poate folosi calitatile.

    O poza cu stats : http://imageshack.us/f/808/samp391i.png/

    Edit : am dat add reply inainte sa postezi , nu am vazut mesajul

  5. Informatii despre caracter :

    • Nick : DanyR8

    • Level : 3

    • Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/842/samp389k.png/

    • Factiunile + rank-urile precedente : none

    • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :

    • Link catre demisie :

    • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : pentru ca membri sunt mai descurcareti decat in celelalte factiuni

    • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : cu tot ce e ilegal si din ce iasa bani

    • Cum puteti ajuta factiunea : voi face tot ce mi se cere

    • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :nu

    • In ce interval orar jucati : dupa 14, cam 2 ore pe zi

    • Nick-uri anterioare :

    • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : DanyR8 s-a nascut in Ganton .El traia alaturi de mama sa la o casa de langa barul 10 green , unde dese ori intra in conflict cu ciorile din cauza culori . La un moment dat din cauza lipsei de bani DanyR8 a facut o prostie si a furat o masina de la un politist , pe care vroia sa o livreze in port la o firma ilegala care se ocupa cu masini furate . Nestiind ca masina era dotata cu GPS el sa trezit in spate cu 2 masini de politie , dupa o lunga urmarire accidentandu-se si distrugand masina politistului ,el a fost arestat . In drum spre sectie politisti s-au oprit la o benzinarie sa alimenteze si sa bea un suc , unde ei faceau misto de DanyR8 si il loveau cu bastonul . Acolo un om cu ochelari , la costum sa dat jos dintr`un elegant rosu , a scos un deagle si i-a impuscat in cap pe 2 dintre politisti , celalalt luand-o la fuga . Mafiotul la luat pe DanyR8 de catuse si la aruncat pe bancheta din spate a elegantului . Dupa un drum lung au ajuns in las venturas , si a oprit in fata la casinoul 4 dragons unde la lasat pe DanyR8 si i-a spus : Descurca`te !

    Informatii din viata reala :

    • Nume: Daniel R.

    • Varsta reala:16 jumate

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...