Jump to content

Denzel_Lsd

LinkManiac
  • Posts

    2,794
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Denzel_Lsd

  1. Gresesti aici Juan, cineva trebuie sa plateasca pentru greselile astea mizerabile. Cei implicati au o meserie importanta in societate si pentru ei nu trebuie sa existe acest "probabil". Feher, Haldan, Foe, Vrabioru, au murit in aceleasi circumstante, diferenta dintre ei si Ekeng este ca la ei s-au folosit toate metodele de resuscitare posibile. Pietrele aruncate sunt necesare daca vrem sa schimbam ceva, si vinovatii sa se zvarcoleasca in pat ca a murit copilul asta. Nu vom stii niciodata daca putea sa fie salvat sau nu, dar conteaza ca nu au facut tot posibilul. Sper sa-i mustre constiinta toata viata lor de acum inainte cand isi privesc copii si apropiatii si sa nu mai doarma linistiti pana nu realizeaza ca au o meserie in care trebuie sa dai 100% din ce ai mai bun, indiferent de caz.

    In alte parti ale lumii sunt salvati oameni care zac cu intestinele imprastiate pe caldaram, pentru ca cei care sunt responsabili de viata lor dau 100% din ce au mai bun si-si fac meseria, chiar daca sunt inconjurati de o tona de praf si au la indemana o foarfeca 3 tampoane si un sul de pansament. Ai nostri nu au fost in stare sa foloseasca un defibrilator, erau in Bucuresti pe un stadion de fotbal, aveau doua ambulante si un spital la 500 de metri distanta. Bravo baieti, meritati zmeura de aur.

    • Upvote 1
  2. Toti cei care am vazut meciul am asistat la un spectacol medieval si rusinos. Suntem de rahat, suntem un popor fara coloana vertebrala, suntem niste ignoranti, niste protestanti ai scaunului, traim din faptele trecutului si ignoram intamplarile din prezent. Victima se pune pe targa cu targa lasata la pamant, nu il ridici ca pe sacu de cartofi. Suntem niste incopetenti, toti suntem vinovati de intamplarile astea si tragem concluzii doar pe moment dupa care trecem mai departe.

    Suntem in stare sa construim catedrale gigant dar nu suntem in stare sa dotam ambulantele care salveaza vieti cu adevarat, nu suntem in stare sa tinem in tara doctori pregatiti. Chiar daca nu putea fii salvat, cei implicati puteau sa doarma linistiti stiind ca au facut tot posibilul sa il ajute, dar cum sa il ajuti cand primesti o ambulanta total neadecvat dotata pentru caz. Cu spitalul la 500 de metri de stadion. Daca o luau la fuga cu targa pana la spital ajungeau inaintea ambulantei care a venit la stadion.

    Drak0 i-ai gresit numele in patru cuvinte. Daca tot postati, postati cu bun simt, treci de doua ori cu ochii peste post sa te asiguri ca e bine, macar ce e important. Si spuneti ce aveti voi de spus, lasati copy paste-ul pentru Ponta.

    La revedere Patrick Ekeng.

    • Upvote 4
  3. Ce bataie, ce scandal :)))

    Am votat da, vreau sa ma reapuc. Sa faceti totul, asa cum zic jucatorii !!

    Din pacate jucatorii dau o dovada extrema de lasitate si copilarism, si ca-n exemplul de mai sus, cineva a votat de mai multe ori...hai ma nene, nu esti in parlament.

    Hai sa ma bag si eu ca musca-n.... branza :)) hehe . Sunt jucatori de MU ONLINE aici mult mai bazati ca mine, eu sunt un caca-pis pe acoperis, deci luati aminte la ce zic ei, ca nu zic prost. Faceti servarul pe placul comunitatii, lucrati la el, fara graba. Comunitatea vine inapoi, asa suntem noi, venim unde e frumos si Linkmania e frumos. :P

    @Lucrati frate un pic la reguli, la modul de a sanctiona jucatorii. In orice competitie, tehnica prin care iti poti tachina adversarul este admisa, asta nu inseamna sa fii vulgar s-au sa-i spargi aluia dintii. Verbal, frumos, cu vorbe dulci. Daca imi iau ban sau avertisment pentru simplu fapt ca l-am facut raton pe un raton, pai voi vreti sa mai joc/jucam aici ? Nu tati. Jucam altceva. Nefondata tati pentru cine nu stie de gluma, am crescut mari acum ? Nu-i asa ? Avem o varsta ne comportam ca atare, nu ? Sper sa se simta baietii de la plangeri, aia mereu prezenti.

    Lance, what the fuck nigga, esti old school tati, poti sa repari cand vrei stricaciunea asta facuta de altii.

    Cu parere de rau, sfarsitul e trist aici, eu ca jucator "pasiv" dau vina pe comunitate ca m-am lasat. Sunteti ca niste copii care se bat pe masinute.V-ati comportat ca la 13 ani si asta a dus la faliment servarul asta. Prin comportamentul vostru misogin si copilaresc, va stiti voi care,  ati distrus ce a fost frumos. Macar sa va recunoasteti vina, si daca se da rr db sa nu mai faceti asa. Daca aveti tupeul.

    Sa nu uitati cand ati auzit ca se redeschide Linkmania cat de disperati am fost toti. Si ce pofta de MU am avut. TOTI. Respect baietilor care au vrut sa faca ceva., palaria jos.

    Se poate in continuare sa fie ceva frumos, doar cu voia comunitatii.

    Evita - Acvila - Peace and [Harmony] = 0 avertismente, 0 plangeri, 0 reclamatii = deci exist.

    Denzel_Lsd = 0 avertismente importante in multi ani de activitate = deci se poate ;)

    • Upvote 5
  4. Am jucat, m-am lasat, am incercat sa ma reapuc dar nu pot. Comunitatea veche isi dadea impresii ca atunci, acum multi ani, erau copii si acum s-au schimbat. Nu v-ati schimbat.

    Priviti topicul cu plangeri, sincer, la 30 de ani... stiti voi care, stati cu dex-ul langa voi ca sa giniti pe acolo prin farfurie o jignire. Ca pe spaghete, alea care-s cu branza si care nu. Pai unu care vine din exterior si citeste ce e acolo, vreti sa-si faca cont ??

    Servarul ideal de mu este egal cu : Ati crescut, purtati-va ca atare. Admini si jucatori.

    • Upvote 6
  5. Sunt multe lucruri pe care omul nu le vede, dar stim de existenta lor. Pana nu vad nu cred e o abureala pe care o folosesti cand nu ai un raspuns concret. Ganditi-va ca cel mai mic microorganism/bacterie etc. , este considerata o forma de viata si la cat de vast este universul e imposibil sa nu fie ceva pe acolo pe undeva la milioane de ani lumina distanta, sau chiar pe aici "prin apropiere".

    Nu, nu suntem singuri in univers. O forma de viata extraterestra nu este definita prin omuleti verzi, nave spatiale s.a.m.d, asa o percepem noi, o forma de viata este extraterestra este definita prin faptul ca ea exixta in afara planetei noastre Terra, o bacterie pe Marte= extraterestru. Capisici ? :)))

  6. On 11/29/2015, 5:35:04, Eve said:

    Îmi pare rău să aud că încă mor suflete :( sper din tot sufletul sa numai ia Dumnezeu copii nevinovati.Btw ,asta e pt tn special.Evee zâmbăreata.Ne e dor de tine și te așteptăm cu drag.

    IMG_20151129_153041.jpg

     

    IMI VINE SA O MANANC !!! :lm-love: E o superbitate !! little miss just made my day :sq-smug:

    • Upvote 2
  7. Traiesc Eve :sq-smug: , momentan sunt super ocupat, fac si munca si voluntariat, am decis cu personalul de aici ca in timpul liber sa mergem din spitale in spitale in sprijinul medicilor si asistentelor care sunt nedormiti si neodihniti de cand toata nebunia a inceput, sper c-am sa revin prin joc dupa ce moartea isi termina mascarada asta pe care o face cu oamenii astia frumosi si nevinovati.

    Va salut pe toti, sa fi-ti sanatosi si aveti grija de voi, sper sa nu se intample ceva cu srv pana am sa revin :))

    • Upvote 1
  8. Din nefericire criticile aduse jucatorilor si staff-ului sunt total corecte si bine argumentate prin jocul slab al echipei nationale. Nu au jucat bine cu Finlanda, fotbalul il jucam pe goluri nu pe sanse, si nu are nimeni dreptul sa dea vina pe ginion etc... nu.., pur si simplu nu au fost apti sa bage mingea in poarta. Inca-o data ne-am umflat muschiul inainte sa ajungem la mal, cum face romanul mai mereu, sa nu uitam ca acum doua luni eram siguri de calificare si vuia idiotenia prin emisiunile de sport.

    Sper sa castigam meciul asta, este necesar... pentru ca Ungaria sunt sigur ca o sa bata si ei in meciul cu Grecia.

  9. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce frumoasa e. Sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumoasa si desteapta si sa fie sanatoasa. Felicitari si milioane de pupiciiiii :lovebaloon::lovebaloon:

    Mi-ai facut dimineata cu frumusetea asta mica, :fo-welcome-neon: on za earth micuto Eve !! :)):fo-bouncing:

  10. Ne-au bagat la 24 de ore in weekend, 12 ore pe saptamana o zi cu o zi, foarte foarte obositor, ma pis pe sistemul nostru de sanatate, suntem sclavii sclavilor, ne-am pisat pe conceptul "sclava Izaura"... suntem cu 100 de nivele peste Izaura la sclavagism. In concluzie nu o sa mai intru in joc prea curand.

    Laur daca ma scoti din guild te omor :))

    Eve sa pui poza cu ficata cand nasti, daca nu iti sparg capul si iti dau si picior pe piept :this-is-sparta:=))))))

    Ne auzim aici pe forum. :respekt:

  11. Prea liniste aici. Vorbiti cu lumea sa nu mai iasa afara si sa stea acasa, poate nu mai raceste nimeni si poate POATE nu mai am dosare si sa pot sa ma jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc !!!!!

    eu la munca >>>>:jailed:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...