Jump to content

Cica-Laca

Forumist
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cica-Laca

  1. ma ce crucea masii (mai pe romaneste) emo sus , emo jos , emo dreapta , emo stanga , emo pe nu stiu mai unde ... lasati fratilor porcaria asta cu emo ... emo`istii sunt persoane cu probleme psihice si de adaptare in societate . cuvantul emo si "trend`ul" emo au fost lansate de o minte bolnava (luati exemplu de la americani cu sectele lor ;) )

    OT : reclama si`a atins un singur scop , de a irita lumea . ce e pacat ca majoritatea reclamelor de la noi , nu au ca obiectiv convingerea clientului sa le cumpere produsele ci de a ramane in mintea consumatorului , de a`i aduce aminte (mie unul nu imi atrage nici un interes , dimpotriva , repulsie) .

  2. Am avut un mp3 player Samsung iar de curand am cumparat un Sony Walkman(mp4) . Problema care e : (am achizitionat un calculator nou , pe cel vechi , si pe altele merge) pe calculatorul vechi cand bagam usb`ul in calculator imi aparea in My Computer o partitie pentru mp3 sau mp4 sau telefon ... chestia la pc nou este ca nu stiu cum sa pot sa fac la fel , pentru ca nu`mi apare nimic , nu pot transfera decat prin winamp si windows media player (iar transferurile sunt foarte limitate , pentru ca nu`mi permit multe fisiere) . nici macar pe soft`urile player`elor nu ma lasa sa le vad sau sa pot controla continutul playerelor cu ajutorul soft`urilor ... intr`un cuvant : CIUCIU ! ma poate ajuta cineva ? (daca se poate si cu un converter video pentru a putea converti fisiere de tip .avi sau orice alt tip in .m4v , din cate am inteles , e mai cu motz Sony Walkman , problema asta cu convertirea video`urilor e worldwide )

  3. nu trebuie sa arat ca sunt mai "tare in parcare" decat tine ci cat de dus esti si ca habar n`ai ce inseamna sa asculti muzica ;) muzica nu se simte ascultand`o excesiv ci din prima o melodie te cucereste si te duce in "acea lume" de care spui tu :)

    ps: inseamna ca esti greu de cap rau , de iti trebuie sa asculti on and on o melodie sau un anumit gen , incat sa simti ce transmite ;)

  4. se vede ca nu esti mai inteligent ca o meduza moarta amice ! ideea e nu CUM dansezi, PE CE dansezi ok ? fiecare om danseaza cum poate, poate unii danseaza frumos, altii penibil. Diferenta intre manelari / cocalari si tipu` asta, este muzica . Si ce daca danseaza asa ? asa ii pllace omului ? ce , tie ti-a zis cineva ceva cand dansai tinant mana stanga intinsa si cu dreapta o "taiai" .. get it ?

    si da , am zis de trance ca trebuie simtit pt ca eu sunt de parere ca trance-ul "exprima/elibereaza" cele mai multe sentimente dintre toate genurile de muzica...bai dobby

    oare ? ce te face sa crezi ca trance exprima cel mai mult ? (am dat exemplul de dans , ca tu cu "tastele" tale ai zis asta) . ascult si eu trance , dar de la o balada rock sau o piesa slow cantata cu feeling pana la trance ... cum ca trance exprima cel mai mult ... fratica , tu chiar esti dus .

    se vede ca nu esti mai inteligent ca o meduza moarta amice !

    cui crezi ca trebuie adresata asta ?

  5. Denga & Manus - Cenwen

    Sa nu-mi spuneti mie kebba, frankie, flyingdutchman sau ce alte pseudonime mai am, daca melodia asta nu va place ! :>

    ma uitam si imi aduceam aminte ... cum tu ziceai de manelari ca sunt cocalari , cu dansuri tampite ( ia uite trancerul , e mai rau ca un malahian , se freaca pana iese luciu

    ) sau cum ziceai ca trance tre sa`l simti ... muzica se simte ba cap de guma , nu "trance" ...
  6. Auziti, dar nimeni nu isi pune problema, daca nu vor putea controla la un moment dat ce ii acolo si o sa o ia razna totul??? :P

    de asta se teme lumea :) se teme din cauza efectului cauzat in urma unei explozii si anume cutremure mari si tzunami`uri (de aia au si primit amenintari de la anumite grupari , cu moartea)

  7. Nostradamus a zis ca va fi sfarsitul lumi cand si a trecut data aceia!

    iar la pro tv am auzit ca in tmp vor aparea gauri negre nu atuncea!!

    EDIT:uitativa la film:

    http://www.protv.ro/filme/sfarsitul-lumii-...ile=62074#62074

    si cititi si pe :

    http://www.protv.ro/stiri/social/sfarsitul...a-omenirii.html

    ceva tot e :-? intotdeauna am fost de parerea ca omul va muri de mana lui (ma refer la sfarsitul lumii) nu ca vine Arhanghelu` cu spear (edr + lvl) in dreapta si un toma in stanga si ne cioparteste pe toti (hai sa fim seriosi , astea`s basme de adormit copii -_- ) . omu` va muri ori de prostie , ori de setea asta de cunoastere:)

  8. Nu stiu daca este o problema de hardware sau de software , pentru ca virusat stiu ca sunt dar e totusi ciudat pentru ca nu imi booteaza cd`ul la inceput(nu stiu cate ati inteles din ce am zis) . Deci : am vazut cativa virusi care nu`mi permit mai multe lucruri + ca am instalat niste softuri aiurea care nu le pot reinstala si am ales ca solutie sa formatez pc`ul . Buuuun ... bag cd`ul cu windows (mie la inceput imi apare cand il pornesc 3 taste : F8 (Enable Sistem Configuration) , F9 (Ceva de booting , referitor la POST) si F1 pentru a rula sistemul normal . Dau F1 (pana acum pe pc`ul mai vechi imi aparea "boot from cd" apasam o tasta si incepea sa citeasca) . problema asta e , ca sistemul merge normal (ruleaza windows normal) si nu stiu cum pot face sa il formatez :| . ce maciuca lu` tanti Aglaia o avea nu stiu :-?? . E cineva care imi poate da un mic ajutor ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...