Jump to content

mAr1uS

Inactive
  • Posts

    1,169
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by mAr1uS

  1. Forumul cred că se adaptează în funcție de display și client. Pe telefon intră automat tema de "mobil", ca atare lipsesc și câteva funcționalități ale forumului (editor de text ciopârțit, din ce îmi dau seama trebuie o anumită lățime la display pentru a intra în modul complet și nu doar cel simplu, cu doar prima coloană de funcții pentru editare a textului). În legătură cu celelalte probleme, eu pot să dau copy/paste destul de ușor, pot să trec la o linie nouă iar textul se apare pe forum destul de repede. Ce browser folosești?

    Firefox

  2. Exista vreo sansa sa avem o versiune de mobil a forumului?

    Versiunea pt desktop merge execrabil de pe mobil, stau 5 ani sa imi apara textul dupa ce il scriu, nu pot da enter pentru a scrie o noua propozitie, nu pot da "copy-paste".

    Practic pot doar sa vizitez si sa dau un reply de 3 cuvinte si sa ma rog ca il trimite cand dau submit.

  3. Aveam si eu problemele astea, iar intr-un final mi-a cedat sursa (s-a ars). Pana sa cedeze se bloca in timp ce eram in GTA V (nu am alte jocuri in PC :)) ), foloseam ultra settings, deci duceam placa video (Asus R9 290 oc) in high usage si avea nevoie de curent, iar sursa nu facea fata. Deasemenea, procesorul statea extrem de cald. 45 in idle, ca la tine, iar in GTA V am ajuns si la 80... Cand a cedat sursa, am bagat un Sirtec de 750W, si am schimbat racirea stoc a procesorului cu o racire pe lichid. Nu mai am probleme deloc, procesorul sta idel 28 grade, iar in GTA abea ajunge pe la 50.

    Sfatul meu aste sa pui o sursa mai potenta si sa vezi ce se intampla, cere una de la un prieten ptr ca e posibil sa nu fie asta buba. Schimba si coolerul procesorului, neaparat.

    Asta am facut...am luat o sursa de 600 w, am mai pus si 4gb ram, merge perfect nu mai am probleme.

    Ms de ajutor :)

    • Upvote 1
  4. Salut.

     

    Recent am facut un upgrade la al doilea pc al meu si am niste probleme de functionare.

     

    Configuratia e urmatoarea:

     

    Procesor: AMD FX X8 8350, 4000MHz, 16MB

    Placa de baza: Asus M5A97 Plus

    Placa video: NVIDIA GeForce GTX 750 OC, PCI-E, 2048MB GDDR5, 128bit

    Ram : 4gb ddr 3

    Hdd 500 gb

    Sursa 500 W

     

    Problemele sunt urmatoarele:

     

    Are un cooler topit care face enorm de mult zgomot si pe care o sa il schimb curand (chiar mi-a recomandat ala cand am luat procesorul sa ii schimb coolerul) dar nu e asta problema, iar in aida cand dau sa ma uit la componente nu`mi poate da detalii despre placa de baza, zice ca e necunoscuta (#unknown)

     

    Procesorul in idle sta in 45 de grade, iar in windows de fiecare data cand rulez aplicatii mai mari (gen un gta v, un cs go, pana si un kkt de film hd) mi se blocheaza si trebuie sa ii dau restart sa isi revina. Dupa restart aceleasi probleme, practic nu`l pot folosi deloc, pot doar sa navighez pe internet. Ultima data s-a blocat si cand i`am setat fusul orar :|

     

    Am avut windows 7, windows 8.1 (ambele clean fara niciun fel de adaos sau imbunatatire), am toate programele updatate la zi, am instalat si kkturile alea de pe cd-ul care a venit cu placa de baza si tot nu o vede aida.

     

    Pana acum mi s-au propus urmatoarele solutii: alta sursa, update bios, reinstalare windows.

     

    Inainte sa fac toate astea, are cineva vreo idee stralucita sau s-a mai confruntat cu asemenea probleme?

     

    help!? :bye:

     

     

     

  5. Ce ma amuza pe mine astia care il compara pe messi cu ronaldo :)))) sunt atat de diferiti si ambii deja niste legende atat de mari...pacat ca unii prefera sa'i compare in loc sa se bucure de spectacol si de faptul ca sunt contemporani cu ei.

    Personal sunt fan real si sunt sper ca o vor elimima pe juve iar in finala vom vedea din nou 2 echipe din spania ca si anul trecut.

    Si stai calm amice, ronaldinho este cu mult peste amandoi la un loc ;)

  6. Mi-am postat civilizat parerea, eu m`am luat de ideile voastre cu calificarea si ce alte aiureli ati mai zis?

    Am raspuns strict la cerintele din primul post...

    ...incalcand Regulamentul general al sectiunii Sport.

     

    http://www.linkmania.ro/forum-161/announcement-19-regulament-forum-sectiunea-sport/

    N`am incalcat nimic.. Nu am jignit pe nimeni, nu am facut pe nimeni oier cum sustii tu, ma refeream strict la becali iar el nu e fan steaua care sa fie utilizator al forumului.

    Despre scris nu e precizat nicaieri ca n`am voie sa alternez sau sa grupez cum am eu chef majusculele in cuvinte.

    Greselile le vezi doar tu pentru ca nu esti de acord cu faptul ca nu`ti sustin echipa de suflet.

    Faci pe fata diferente intre utilizatori si insisti ca ai actionat corect in ceea ce ma priveste.

    Am impresia ca vrei sa ma provoci sa te caracterizez intr-un fel nefericit de sustii aiurelile astea intruna.

    • Upvote 1
  7. Mi-am postat civilizat parerea, eu m`am luat de ideile voastre cu calificarea si ce alte aiureli ati mai zis?

    Am raspuns strict la cerintele din primul post...

     

    poftim draga legiuitorule :

    Atac la persoana si tu dai edit si ii zici sa posteze on-topic.. e clara treaba ca ai ceva special cu mine si cu ceilalti 2-3 care au zis ca nu se califica steaua

    • Upvote 1
  8. Scrii atatea ineptii incat mi-e greu sa stau sa citesc, din ce pare ai dat copy-paste din partea cealalta deci e egal cu 0. Decizia ta nu e luata obiectiv deoarece esti fan declarat in nenumarate randuri.

    E parerea mea si s-a adeverit, au luat bataie cu 3-1 si s-a calificat chelsea.

     

    Fii atent :

    OIÉR, oieri, s. m. 1. Crescător, proprietar sau negustor de oi; p. ext. păstor, cioban. = adica meseria lui becali nu m-am referit la niciun "fan"

     

    Scriu cum vreau bucuresti, scriu si bUcUrEsTi daca am chef, nu scrie nicaieri ca trebuie sa urmez un anumit tipar in privinta marimii literelor cand scriu pe forum. Iar felul in care am scris bucuresti denota mai mult o lipsa de respect fata de echipele din bucuresti nu fata de utilizatorii forumului..

    Adica imi zici ca daca eu zic aici ca nu sustin echipele din bucuresti cand joaca in europa inseamna ca instig utilizatorii unui forum romanesc la violenta? Te uiti prea mult la stiri..

    • Upvote 1
  9. Mi`am exprimat parerea intr-un mod civilizat si realist totodata, respectand cerintele impuse de juan in primul post.

    Nu am jignit pe nimeni, comparatia facuta reflecta realitatea dintre steaua si chelsea (adica uita-te ce palmares are chelsea si ce palmares are steaua)

    Juan e stelist, a declarat`o si el prin nenumarate posturi... deci nu cred ca trebuie sa mai ofer alte detalii referitoare la cat de obiectiv a gandit el cand mi`a dat warn pentru ca l`am caracterizat pe becali ca fiind oier (lucru care si este, doar e cioban :| )

    Imi da warn si pt ca am zis anti-buCUResti (o expresie care inseamna ca sunt impotriva bucurestiului) si imi zice ca nu am voie cu strigate de galerie.. fara sa par ironic dar am scris-o 1 singura data, nu am strigat nimic :| daca voiam sa fac pe huliganul o repetam si ma asiguram sa fie intonata corect...

     

     

    # Cine nu isi argumenteaza pronosticul, primeste warn, regula intra in vigoare de acum.

    care a postat off-topic a primit avertisment verbal pentru ca se leaga de postul meu, eu primesc warn pt ca nu tin cu steaua si respect cerinta din primul post..

     

     

     

     

    • Upvote 2
  10. Nu pot sa`mi fac un cont, tot da eroare la campul ala antirobot :|

    edit: s-a schimbat eroarea, zice ca nu e nr de factura corect, ce naiba ma, crede ca nu sunt in stare sa copiez 8 cifre corect?

    • Upvote 1
  11. Crysis 3 beta pe Origin!
     
     
    Dati like si introduceti codurile in ordinea asta:
     
    1220001518
     
    6408125
     
    1110078
     
     
     
    La sfarsit punteti  0 (Zero)
     
    Apoi puneti emailul si gata, veti primi pe mail CD-keyul. Enjoy!

     

    Nu merge, zice ca cd-keyul pe care mi l`a dat e invalid..

    Sau nu se activeaza pe steam?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...