Jump to content

Nalgaroth

Forumist
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nalgaroth

  1. Imediat dupa ce am achizionat un laptop, am incercat sa pun Windows 7 Ultimate x86, dar nu a mers, asa ca a trebuit sa rulez cu Vista Ultimate. Azi, am vrut sa incerc din nou sa pun Windows 7 Ultimate, dar aceeasi problema apare. Dupa cel de-al doilea restart, imediat inainte de finalizarea instalarii, se blocheaza la faza cu "Starting Windows" si tot ce ramane de facut este sa dau restart alt+ctrl+delete. Am incercat sa instalez si x86 si x64 dar fara reusita de pe mai multe dvd-uri.

    Astept sfaturi, multam fain !

    Configuratia ;

    Processor: Intel® Core2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz

    Memory: 3066MB RAM

    Hard Drive: 320 GB

    Video Card: NVIDIA GeForce G210M

  2. Rock-ul romanesc s-a dezvoltat mai mult pe folk, nu prea ne putem lauda cu foarte multe formatii care au cantat metal. In schimb, din anii 90' pana acum au mai aparut cateva care canta viking/black metal, ceea ce e binisor. Exemple formatii romanesti care imi plac : Negura Bunget ( cu tipii astia ne laudam noi prin occident ), Bucovina ( formatie Ieseana care mie sincer imi place ), Truda, Altar, Luna Amara, Trooper, Iris ( desigur ), Compact, Cargo, Harap-Alb ( aici canta Cristi Minculescu in tineretile sale ), Vama Veche, Agathodaimon ( formatie germana dar solistu fuse roman ), Vita de Vie.

    Acum mi-e rusine cu formatii gen Blaxy Bitches, unde abia au invatat sa tina chitara in mana si sa simuleze un solo pe 2 corzi si un fret. Sad but true.

  3. Nu stiu daca o sa fie genul tau, dar sa vedem. Iti zic de pe acum, sa nu te astepti sa te ocupi numai de hackuit'n'slashuit mobi, o sa fie si un fel de puzzle shit, ma trebuie sa gandesti.

    Baldur's Gate + toate expansionurile

    Icewind Dale + toate expansionurile

    Planescape : Torment

    Temple of elemental evil

    Cred ca o sa-ti mearga toate la pc-ul care-l ai.

  4. Torchlight e cel mai adevarat RPG care e pe piata .Poti sa zici ca e chiar diablo avand tehnologiile grafice/engine din ziua de azi

    Say what ? Daca tu consideri ca plimbandu-te intruna prin dungeon-uri, omorand mii de mobi si facand questuri care cer si ele sa omori mai multi mobi, daca tu consideri asta ca "cel mai adevarat RPG", I've got nothing more to say. Si inca ceva, sa nu indraznesti sa mai compari vreodata Diablo cu Torchlight, cel putin Diablo are un storyline decent pentru vremea lui.

    Ontopic :

    Diablo I , II (+ Lord of Destruction, The Fury Within )

    Titan Quest + Immortal Throne

    Dungeon Siege I (+ Legend of Aranna, Throne of Agony ) II (+ Broken World )

    Sacred I (+ Underworld ) II

    Fate

    Torchlight

    Mage Knight Apocalypse

  5. Adresez o intrebare care toti fanii jocului de strategie Stronghold Crusader.

    Care sunt cei mai buni AI ( artificial inteligence ) din joc ? Ma refer la faptul ca : sa nu stau 3 ore si sa vina cu o armata de 5, sa stie sa isi faca economie, sa fie ca un fel de player..adica sa reprezinte o amenintare pentru mine ca asa jocul e booring.

  6. Sacred Underworld mi se pare un joc foarte bunut, in care poti sa`ti pierzi timpul lejer, cu grafica care depaseste dupa parerea mea celelalte hack`n`slash`uri facute la vremea lui. Stiu, a aparut Sacred 2, dar mai fain e sa ne reamintim vremurile trecute.. a/w fanii jocului isi pot "impartasi" past-experience`urile, noob accomplishments, and others.

    Inca ceva, acum vreau sa ma reapuc de el, si daca vrea cineva, putem juca in MP ( more action, more excitement n.n ).

  7. Ieri am inceput sa joc si eu Titan Quest in Multiplayer -> LAN impreuna cu un prieten. Desi momentatn n`am realizat prea multe, sintem abia in Athen, jocul e foarte bune ( pot spune ca ar fi o copie fidela a lui diablo ).

    Ca majoritatea RPG`urilor din ziua de azi, grindingul domina ( bune erau vremurile cand Baldurs Gate si Icewind Dale dadeau definitia adevarata a unui RPG bun realizat ).

    A/W, ar fi fain daca am mai gasi 2-3 oameni sa ne acompanieze, sa avem un party fain cu tot ce trebuie.

  8. Una bucata intrebare am : Merita jucat SRO ? Am auzit niste chestii destul de aiurea despre el, ma refer la faptul ca : prinzi loc pe server, te descurci solo la level mic, iti da suficienti bani incat sa poti spune ca "bă uite că n`am stat 20 de level peste levelu` meu ca să îmi iau o armură de level 10, eu avînd 30".

  9. Mi`am instalat si eu aseara Rohan, dar am o mica mare, foarte mare problema. Joc cat joc, sa zicem juma` de ora, o ora dupa care se blocheaza PC`ul si isi da restart singur. Pana acum nu facea asa ceva, doar de aseara.

    Any help/suggestions ?! :s

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...