Jump to content

mr_rares

Inactive
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mr_rares

  1. Acele temperaturi apar cand pur si simplu nu fac nimic complex.Am incercat si cu speedfan si sunt cam aceleasi rezultate: http://img218.imageshack.us/img218/4964/pc2r.png . Am o intrebare.Ce reprezinta temperatura 1,2 si 3?

  2. Cand intru in jocuri care solicita mai mult PC acesta se incalzeste si la un momentdat se inchide.Am folosit un soft pentru a masura temperatura si datele sunt urmatoarele:

    http://img193.imageshack.us/img193/7265/55859292.png

    Am fost cu calculatorul la garantie si am inlocuit sursa dar problema continua.Voi da mai multe detalii daca este nevoie.

  3. Din ce am vazut acum intr`un filmulet, virusul AH1N1 a fost sintetizat intr`un laborator :s`a extras material genetic de la un cadavru din 1918 cand au murit , de gripa spaniola cel putin 50 de milioane de oameni din intreaga lume.

    Virusul obtinut a fost combinat in mod artificial cu virusul comun H3N2 si o minora gena de lipitura din Eurasia -H5N1- tulpina gripei aviare.

    Efectele ale vaccinului:

    -autism, sindrom de atentie deficitara

    -scleroza multipla, deficiente de vorbire

    -paralizii

    -infertilitate

    Ambele au efecte secundare. De`a lungul timpului, milioane de oameni au murit de gripa (fie ea normala, fie de alt tip). Gripa porcina se trateaza la fel ca gripa normala.

    http://www.youtube.com/watch?v=NNVbjlvKMa8...feature=related Uitati ce efecte poate avea acest vaccin.

    Mi-am facut vaccinul acum 2 zile si.. Nu sunt autist nu am scleroza multipla, nu am deficiente de vorbire, nu sunt paralizat si nu sunt infertil si nu sunt controlat de vreun cip :crazy:

  4. Cateva inventii chinezesti:

    - Praful de pusca

    - Busola

    - Hartia

    - Roaba

    - Seismograful

    - Alcoolul

    - Zmeul

    - Planorul

    - Matasea.Chinezii vin cu idei noi.In ziua de azi majoritatea tarilor au Bombe Atomice asa ca nu mai e cazul de razboi.Se vor anihila reciproc 2 tari care intra in razboi si au bombe atomice.Acum sunt alte modalitati de a distruge o tara.Prin Economie, arme chimice si etc.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...