Jump to content

ArthoN

Inactive
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ArthoN

  1. Bilet de azi:

    Fotbal:

    Sahtior - Dinamo Kiev 1

    Hamburg - Werder X

    Sparta Praga - Teplice 1

    Goteborg - Gefle 1

    Tenis:

    L. Hewitt - T. De Bakker 1

    D. Safina - M. J. Martinez 1

    I. Karlovic - B. Dabul 1

    Miza 3 ron, castig maxim 76.5 ron.

    In acest moment, mai trebuie sa faca egal Hamburg cu Werder si sa bata Karlovic si am castigat. :)

  2. Am pus miercuri:

    Manchester United - Arsenal 1

    CFR Cluj - Vaslui 1

    Rennes - Bordeaux 2

    AEK Atena - Olympiakos Pireu X

    Miza 2 lei, castig maxim 46.

    Toate au iesit, dar ultimul meci s-a amanat pe azi. 2-0 la pauza, egaleaza Olympiakos prin minutul 70, 2-2 in minutul 90, trecusera 2 minute si da AEK gol. Mor. :|

    Edit: eh, a egalat Olympiakos. Am scos banii. :))

  3. ^esti pe drumul cel bun, desi Irlanda de Nord tre sa dea gol.

    Eu am pus:

    Austria - Romania X

    Bulgaria - Cipru 1

    Georgia - Muntenegru 2

    Anglia - Ucraina 1

    Honduras - Mexic 2

    Italia - Irlanda 1

    Imi ieseau 86 RON, m-a scos insa Muntenegru.

    Edit: Felicitari iReaLRauL, inca un bilet castigator.

  4. Edguy - The piper never dies

    Edguy - The pride of creation

    Amon Amarth - No fear for the setting sun

    Amon Amarth - Under the northern star

    Amon Amarth - Vallhall awaits me

    Therion - Cults of the shadows

    Stratovarius - Soul of a vagabond

    Stratovarius - Season of change

  5. Toti "mostenitorii" casei regale romane sunt bastarzi, din punct de vedere a legii salice, si anume singura lege care stabileste mostenirea tronului, stipulata si in ultima constitutie regala valida a romaniei, cea din 1923. Nu au fost conceputi din casatorii valide cu persoane cu titluri nobiliare de sange nobil.

    Din acest punct de vedere, singurul care mai poate fi rege este insusi Mihai I, fostul rege prost al Romaniei. "Printul" Radu de Hohenzollern-Veringen este de fapt Radu Duda, bou roman. Titlul nobiliar i-a fost conferit de casa Hohenzollern in urma casatoriei cu Principesa Margareta, care ca tot veni vorba, nu mai este principesa, tehnic, din pricina casatoriei cu un roman sau un om de rand, Constitutia din 1923 interzicand tocmai casatoria cu un roman, din pricina faptului ca ei erau o monarhie dinastica de ginte straina si nu-si puteau pata vita regala cu sange lipsit de vita nobiliara.

    Ceilalti pretendenti la casa regala il mai includ pe "printul" Paul, fiul lui Carol Mircea Lambrino (Hohenzollern in unele acte). Acest Carol Mircea este fiul bastard al lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino, casatorie pentru care cel care atunci era inca Print a renuntat la tron pentru a se putea casatori cu ea. Ca si-a anulat casatoria dupa si a venit in tara in 1940 pentru a inlocui locotenenta regala formata din Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Patriarh si printre altele Printul Nicolae (cel adevarat, singurul just print pe nume Nicolae) care era fratele viitorului rege Carol al II-lea. Locotenenta regala era acolo pentru ca tot prin legea salica, fiul lui Carol al II-lea (cel mai in varsta fiu al lui Ferdinand) era succesorul de drept.

    Asadar si in concluzie, singurul care ar putea fi Rege al Romaniei, in cazul unei bruste schimbari idioate de directie este Mihai I, urmat de, surprinzator sau nu pentru voi, Seful Casei Regale de Hohenzollern, Frederick William. Si daca nu v-ati convins, dupa astia doi, ar urma Printul Karl Friedrich de Hohenzollern. Invatati istoria si nu mai ascultati de toti agaricii care cred ca domnesc peste ceva. Sunt zei intre furnici si normali intre noi.

    Regele Mihai este un criminal.A lasat o gramada de soldati romani prada rusilor in timp ce el era decorat.Acest tradator care sa aliat cu comunistii si l-a ucis pe ION ANTONESCU iar dupa aceea a fugit ca un animal lasandu-si tara de izbeliste.

    Aici Mihai a fost un dobitoc, a intors armele fara sa anunte in prealabil armata rusa, care a continuat sa ia prizonieri si dupa ce am intors armele. Dar nu ne-a lasat pe mana comunistilor. Legenda regala spune ca ar fi fost amenintat cu pistolul de Gheorghiu Dej sau de Lucretiu Patrascanu ca sa semnezi abdicarea. Depinde pe cine ascultati, pe Hrusciov sau pe Hoxha.

  6. Se incadreaza perfect la categoria "filme ce-ti rup inima-n doua". Un film ce te tine cu gura cascata si intr-o continua stare de concentrare , pt a nu pierde niciun detaliu. Clar merita nota 10 din partea mea.

    L-am vazut astazi la cinema. Total de acord cu ce a zis money. 10 curat.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...