Jump to content

dNd

Forumist
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dNd

  1. Daca nu ma-ti vazut vreodata http://img7.imageshack.us/i/p1180581.jpg/ 2006-Antalia Delphin Palace

    http://img190.imageshack.us/i/p1180539.jpg/ 2006 Antalia

    http://img34.imageshack.us/i/p1180527.jpg/ 2006 Antalia,Cimitir

    Uitati cine a ajuns sa sufere la noi :)) pleaca ba de aici ,chiparosule

  2. Salut,

    Folosesc un routher zyxel p-66hw-d1 model ALB .Problema e ca imi aloca un ip local desi am ip real (89.244...) Vreau sa deschid niste porturi pentru un server/servere cs 1.6. Am urmarit cateva tutoriale de pe portforward.com si am urmarit toti pasii dar degeaba...imi da eroare la port-uri cand deshid respectivul server.

    Deci ,e posibil sa deschid porturile ?

  3. salut,

    De cateva zile incoace nu mai pot accesa un forum .ro .Nu am ban pe el si nici disable sau ceva de genul :) Pur si simplu nu mi se incarca pagina pe nici un browser.Nu tin minte sa fi umblat pe la ceva setari sau eu stiu ..

    Cum as putea sa intru pe forum?ceva solutii?

    ps: forumul e on :)

  4. Chiar nu pot sa-mi dau seama ce a patit stick-ul ...Doar ce l-am cumparat nou-noutz si m-a tinut 5 zile...In fine,nu ma mai chinui cu el,am celalalt de 16. Mersi pt ajutor :tiphat:

  5. ca fiind full...adik? pune o poză. ca să văd dacă e ce cred eu.

    Acum mi-am dat seama ce s-a intamplat defapt cu stick-ul.Imediat dupa ce l-am cumparat,am mers la un net cafe sa-mi scanez ceva pe el si bineinteles,mi-a pus sclavul ala virusul pe el...

    Mi-am luat acum un PNY de 16 gb :D

    @serious_mike uita-te la poza http://img43.imageshack.us/img43/4677/sticks.jpg ! Asta-i stick-ul de 16 .Asa imi arata si pe cel defect(il recunoaste greu windowsul) ,hp-ul, numai ca il arata ca fiind plin si nu-i pot face nimic.

    In poza de http://img14.imageshack.us/img14/976/autorunb.jpg apare virusul acela.Eu am crezu ca e autorunul de la stick sau ceva ...insa acum am vazut ca,stickul de 16 nu are nici un autorun ....

    eh,uite asa am zdrobit banii pe 2 stick-uri :|

  6. Nu stiu daca il mai poti repara asa :-? Cand il conectezi cauta-l la Device Manager (chiar daca apare cu "exclamatie") - properties - si incearca unistall/update. Nu prea cred ca te va ajuta asta cu ceva dar altceva nu stiu ce ai putea face. :|

    Nu apare la device :|

    dacă mişti stikul în portul USB tot nu merge? zic că e posibil să aibe mizerie pe contacte.

    că oricum dacă ştergi autorun.inf e posibil doar să nu poţi accesa stikul cu dublu click din my computer nici decum să nu îl mai vadă windowsul.

    Deci cand il intrduc in usb,nu-mi apare in my computer stick-u.Cand il misc/scot putin apare ,insa nu pot intra/face nimic.Apare ca fiind full,atat.

    Nu cred ca mai am ce-i face...e aiurea ,l-am luat doar de 1 sapt cam asa.Oricum imi iau dupamasa azi unul ed 16 gb :D .

    Daca mai stiti vreo solutie .... :)

  7. îţi recunoştea că chiar era, dai CHKDSK la stick şi îşi va reveni.

    CHKDSK = ? :D (nu imi apare stick-ul ) il introduc in usb...apare 1 sec 2 si atat.

    Daca ti l-a sters antivirus-ul at poate doar la mutat la "Quarantine", incearca sa il recuperezi folosind "Restore".

    I-am dat restore,insa tot la fel face....cum am precizat mai sus,nu imi apare nimic in pc si acum nu mai pot asculta muzica de pe el in playerul din masina.Acum cateva ore mergea,pana l-am conectat la USB.

    @ stick-ul e nou....Nu prea am ce-i face din moment ce nu mi-l recunoaste winul... :|

  8. hy,problema e urmatoarea: de fiecare data cand conectam stick-ul,antivirusul imi recunostea autorun-ul stick-ului ca fiind virus.Azi i-am dat fara sa vreau delete sau asa ceva ...de atunci nu imi mai recunoaste stick-ul .Am testat pe diferite pc-uri.exista vreo solutie?

  9. Am gasit in sfarsit... :) Am facut setarile si tot...cu vista nu-mi gaseste reteaua :dontknow: .incerc pe seara sa intru de pe un xp si dau un reply.

    ps: thx 4 help :D

    edit: E necesar sa apara in Control Panel unde sunt conexiunile si conexiunea wireless? La fel ca si cea de la placa de retea? :-?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...