Jump to content

Hocusela2

Forumist
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hocusela2

  1. Trebe sa te obishiesti cu fetele,Machiatul,imbracatul,maritatul este un chin :P

    ps: deea here ( de pe userul lui alex :) )

    alex :-? ? nici bine nu suntem impreuna si ma si inseli aaa :)) ?

    sunt obisnuit , dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi si placa <_<

  2. pai rabdare rabdare, dar degeaba ai rabdare daca nu ai minte ... ce sa faci cu ea? e adevarat ca e riscant pt cei care posteaza aceste poze, pt ca asa cum zisesi, au ajuns la spital unii...dar asta este pe riscul lor pana la urma ... probabil cunosc si ei consecintele .. si da, limita ar trebui sa existe atunci cand se face misto ... dar ar fi mult mai bine daca ar fi limita la prostie ... atunci nu ar mai fi existat pitzipoance.org si cocalari.com

    cum ziceam , oamenii si-au facut un prost obicei de a cataloga lumea

    priveste filmuletul lui teo@deko cafe - "cuvinte vulgare" http://uk.youtube.com/watch?v=bNoOusfqwMM si vei vedea ce zic (mai ales cand zice "Dati-va-n p**a mea de ipocriti , ca ii placeti asa cum sunt ; sunt ai vostri ).

  3. chestia asta cu fetele nu stiu sa faca, fetele sunt proaste, deja incepe sa ma irite :)) ..dragilor, dar unii dintre voi chiar aveti impresia ca noi fetele {toate} avem doar o jumatate de neuron si ala beat? de nu putem fi in stare de nimic? asa ca nu cred ca ar fi exclus sa fie facut de niste fete site-ul

    apoi..la faza ca baietii ar fi avut ac de cojocul lor in viata reala...ce ar fi putut sa le faca? sunt persoane din toate colturile tarii si nu cred ca e vorba sa le arate cat de smecheri sunt ei ... doar vor sa se amuze si restul pe seama fetitelor si baietasilor din tara noastra ... sa vada ce de specimene avem

    si cat de suparati si iritati ar trebui sa fie niste persoane ca sa faca astfel de site-uri? si ce legatura ar avea cu cei pe care ii posteaza acolo? sau sunt oameni suparati ca nu au frumusetea unora de acolo...banii lor...eventual prostia si fitele :)) tot nu sunt de acord cu asta :P

    cum ziceam mai sus : o fi vreun rocker , houser , trancer sau ce rasa o mai fi ... pentru ca pitipoance si cocalari face referire direct la "manelari". chestia ca vor sa se amuze pe seama fetitelor si baietasilor ... totul are o limita. stiu cazuri in care ambulanta la propriu scria pe ei , pentru porcarii de astea . mistoul misto ... dar totusi , fiecare om are rabdarea lui , unii mai putina , altii mai multa .

  4. oare sunt singura care crede ca acele site-uri nu au fost create din motive de frustrare? chiar nu cred ca cei care urca pozele sunt fete/baieti carora le este rusine sa iasa pe strada .. mi se pare o aberatie asta .. da, poate nu e bine ce fac, pt ca fac de ras foarte multe persoane ... dar respectivele persoane si asa s-au facut de ras in momentul in care au postat acele poze pe hi5....

    frustrat nu inseamna a iti fi rusine , ci doar esti iritat de ceva , suparat

  5. ca de obicei , raspund numai stresatii :-?? eu stiu ca vorbesti de ceva atunci cand ai o anumita experienta , nu ca vezi pe ala si pe ala ... partea rea la lume e cum am spus mai sus : gandire de turma , nu mai sunt multe individualitati , ci doar smecherii care au fraieri ca voi , sa`i pupati in cur, si asa se creeaza un cult , doar pentru ca un gaozar frustrat nu avea ce face si se gandeste el repede sa judece pe baza unor fapte intamplate cu un numar infim de persoane, generalizand ... (cei care au lansat curentul anti-manele, anti-rockeri, anti-ce mai vreti voi)

  6. te ascultam

    chiar sunt curios

    pt mine e mai putin incredibil sa aflu ca am 5 picioare decat c ai zis tu

    sa nu spui ca ai un colectiv de "prieteni" atat de buni ca nu te cred ;) o fi tiganul spurcat la gura , sau cum mai considerati voi , dar la greu stie ce inseamna "tovaras' / prieten ;)

    si cum spunea bine cineva mai sus , site`urile arata o doza de frustrare , precum si cei care gandesc ca turma , ca asa e "cool"...se dau dupa vant

  7. Dar... e cam.. uhm colorata?

    ai vrea tu sa te calareasca o purisanca nebune ;)

    sincer, parerea mea.. site`urile nu's tare okey ..sunt unii/unele care chiar isi merita locul..dar din cate am vazut pe pitipoanca sunt o gramada de fete care arata bine... sunt ele mai proaste, ceea ce e evident, doar is fete..

    cine a facut site`urile pun pariu ca's ceva copii batuti de soarta :( ..

    sedit ; poza ce a pus'o pasaroi ii chiar ok :>

    lasa`i ma ca ei se dau cool , ei dau tendintele in normal . au uitat ca acum nu stiu cati ani erau in copaci. cand vezi cate o aschimodie care se da Mel Gibson , asculta rock/ punk / house / sau ce dreacu mai asculta ; ce mai ... ei este cool :)

    PS : spuneti voi ca tiganii sunt cum sunt ... dar tiganul la greu te ajuta , romanul te mananca pana si de cur ... am o experienta de viata destul de mare incat sa pot vorbi despre asta

  8. prima oara cand am vazut , am crezut ca era vorba despre pustiul ala de zici ca e personajul ala de desene animate "Morcoveata" ( ala da, are voce) , dar cand l-am vazut pe asta ... chiar nu inteleg ce a fost in capul lui :))

  9. fa-te se scrie. vad ca iti place sa te iei de lume dar nu stii cateva chestii elementare care ar fi trebuit sa le inveti in clasele 1-8 :)

    va place sa faceti misto dar nu stiti gramatica limbii romane. macar asa de curiozitate aruncati un ochi peste ce a spus kica acolo si o sa va prinda bine. spunea hocus ca aici este des intalnit limbajul de forum (cu prescurtari, litere/silabe mancate, combinatii dintre engleza si romana..) ar fi bine sa fie numai limbajul de forum.. dar tare imi e ca a inceput sa se transpuna si in "realitate" sa zic asa.. ca asa scriu si pe caietele de la scoala..

    o sa sufere transformari majore limba romana datorita acestui lucru foarte bun pentru omenire numit "Internet"

    te rog nu ma mai compara cu ... ( nu zic ca iar iau ss) de Hocus :crybaby: RULER , Ruler ....

    OT : da , ai dreptate , atunci cand limbajul de forum este adoptat in viata reala , atunci e o problema ...

  10. Sfatul meu e sa pui pe bilet ce crezi tu (daca esti parior inrait, stii cam cum sta treaba cu echipele, care mai buna, care mai proasta), sa te sfatuiesti, dar sa nu pui cum zice altcineva.

    Statisticile sunt de pomana ! - o echipa se poate schimba de la an la an; deci ce legatura este intre cea actuala si cea de acum 10 ani ?!

    in "istoricul" de care ziceam e vorba de activitatea actuala , sezonul actual , etc ... nu istoric in adevaratul sens al cuvantului , toata istoria clubului :blink:

  11. nu te lua dupa ponturi ... cel mai bine dute la stanley / astra , au o carticica cu un "istoric" de pana atunci si poti sa deduci si tu 50% cel putin un scor probabil ... restul depinde de noroc

  12. chitanta de inscriere se plateste la facultati sau la vro banca :-/

    la facultati

    uite ce trebuie , cum a zis Lenor : (standard pentru toate)

    diploma de bacalaureat copie sau original in caz ca prinzi loc bugetat

    foaia matricola - copie legalizata

    certificat de nastere - copie legalizata

    trei fotografii tip buletin

    adeverinta medicala care trebuie vizata de medicul universitatii

    chitanta cu taxa de inscriere

    dosar plic

  13. certificatul sau buletinul legalizat + fisa / diploma de bacalaureat (copii legalizate; diploma trebuie sa o lasi in original ... asa ca fa-ti mai multe copii cu diploma ca o sa ai nevoie cand te angajezi ca sa nu mai tragi o fuga la facultate sa o iei ... )

    cam atat tin minte :-? chiar nu mai stiu ce trebuie in afara de astea , dar astea stiu sigur :P

  14. daca vrei sa faci / inveti "meserie" ... invata AJAX`u :)

    depinde si ce site vrei ..

    un site normal ... doar "pentru ochi" : invata html , css

    un site mai complex / user / ceva gen forum : invata php

    un site in flash : php + flash

    dar "za god" of sites e AJAX

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...