Jump to content

Ucluj

Forumist
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ucluj

  1. pai li s-a pus sa poata da news'uri pana la si un sfert. apoi li s-a pus cooldown la news, unul per minut. iti dai seama ca dadeau orice tampenie pentru niste bani.

    Adevarul e ca in acest moment ar trebui sa redenumiti serverul in PLANGERE MANIA( se joaca pe forum mai mult) sau eventual in RESTRCTION MANIA(sunt muuuuult mai multe restrictii decat acum 1an sa zicem).

    In rest , vreau si eu sa le multumesc tuturor nabilor , care de-a lungu vremii au reusit sa ma suporte ,unii devenindu-mi chiar prieteni.

    Imi amintesc de primele mele zile pe server , cand nu te baga nici nime :)) in seama , intrebam ca un disperat 3zile pe sapt. de unde dreq fac si eu rost de un job :)):)). Pana la urma tin minte ca domnu Legacy mi-o dat detaliile(sincer sa fiu daca nu primeam at. ajutor , 99% as fi renuntat sa mai joc , fiindca efectiv eram prea noob).

    Il tin minte pe M4x , pe Mili , care erau absolut fabulosi ca si lideri(desi mili m-o dat afara din PD dupa 2zile , ca de ce m-am dus si l-am omorat pe unu , ca cica is singur si nu e voie :-<) , iar prima amintire a mea in ceea ce priveste o factiune serioasa , se leaga de LA COSA NOSTRA , care dupa parerea mea a fost o factiune cel putin egala cu YaKuza.

    Il mai tin minte chiar si pe pitikkk de cand era NR :)). Amintiri foarte foarte frumoase(nenea da si mie 1000$ :))).

    Pe aceasta cale vreau sa va multumesc ca a-ti lansat acest server , mie unul imi face placere sa fac parte din aceasta comunitate , si sper ca si peste 1an sa pot juca aici , alaturi de cei mai buni.

    P.S: Un sfat pentru astia "BASTANI" : Lasati POST POST POST POST , HAVE FUN ma nubilor , ca din aia e un JOC.

    LCN FTW!!!

    • Upvote 1
  2. Se zice ca atunci cand ajuti pe cineva , esti uitat(asa ca fac aceasta dedicatie tuturor celor care erau candva niste MILOGI , si acuma se cred "shafi" , cu un mic sfat : GTFO -->>

    Cine o sa se simta cu musca pe caciula , sa nu va fie cu amaraciune dedicatia , dar pentru mine , sunteti ceva mai jos de un flegm.(nu e injuriu , nu e in DEX) :))

    Si inca una pentru aceia dintre voi care stiti ce inseamna sa ai valoare(aici nu ma reefr deloc la bani , fie ei din RL sau In-GAME) , adica pentru : sNs(un nab care candva nu ma suporta , da o vazut ca nu are cu cine , si o zis ca nu-si mai bate capu :)) , JunyorU( un cumnat de nota 10), Mrrn(great kid),Caddy(Bo$$ , dar corectitudinea e ceva firesc la el),Matic(good-bye , great kid) , DejaVu(the original , laso mai incet cu beutura) , Torredo(ca tine , niciunu , te iubesc :X) , Anaxor(multumesc) , sRs(cam cicalitor , dar mersi de ajutor) , mYm(go get help , ne sparg astia :))). Sincer , astia imi sunt cei mai dragi , insa vreau sa ii salut cu aceasta dedicatie si pe cei din PD , pe toti , fiindca sunt niste colegi foarte fair-play si le multumesc pt. asta. ------>>> FARA NUMAR!!! http://www.youtube.com/watch?v=BGxAlZv3GW8...feature=related

    Adica , pentru toti baietii cu caracter!

  3. FC Koln il vrea pe Brandan

    Fundasul echipei Unirea Urziceni, Pablo Brandan, a intrat in atentia nemtilor de la FC Koln, la care din vara va evolua si Alexandru Ionita.

    Nemtii au prins gustul jucatorilor din Liga 1. Dupa ce l-au transferat pe rapidistul Ionita si l-au ratat in urma cu un an pe Cristi Tanase, cei de la FC Koln mai vor un jucator din Liga 1.

    Presa din Germania sustine ca 'tapii' sunt dispusi sa ofere 1 milion de euro pentru Pablo Brandan de la Unirea Urziceni, insa oficialii campioanei asteapta o suma dubla.

    In iarna, Brandan a fost aproape de un transfer la vfB Stuttgart, insa oferta de 1.4 milioane de euro nu l-a multumit pe Mihai Stoica.

    Onlinesport

    E bun Brandan asta , ar merita sa ajunga la o echipa mai mare!

  4. 1-Dumnezeu exista , cel putin Iisus cu siguranta , exista atatea relatari si alte chestii ca nu ai cum sa zici NU , decat daca voi credeti ca toata biblia , toate testamentele , toate relatariel din vremea aceea sunt niste FAKE`uri , ceea ce dupa parerea mea este imposibil.

    Nu ai cum sa faci o asemea "telenovela" ca sa spun asa .

    Cat despre stiinta , si alte porcarii , normal ca omul a evoluat , din a strange mere la a cumpara din hypermarket , de la a tasta pe pietri , la a tasta pe computer. Dar sa nu credeti ca omul se trage din maimuta , aia e doar o mare aberatie(daca e sa fie asa , atunci de ce nu mai evoluaza deloc maimutele in oameni:))? ... deci FAKE.

    Daca nu D-zeu a creat lumea , ci bigbang`ul ala , atunci noi TEORETIC ar fi trebuit sa evoluam din niste microorganizme.

    De ce nu se mai dezvolta acum acele microorganisem in HOMO SAPIENS?

    Orice chestie stiintifica in legatura cu BIG BANG SI MAIMUTA->OM nu este 100% iRELEVANTA. Sunt doar teorii ale unor oameni care nu au ce face cu timpul lor :)

  5. Vad ca nu reuseste nimeni sa ghiceasca ce stadion este , http://img685.imageshack.us/img685/6624/stadionpartizanabeograd.jpg , in poza se vede stadionul mai bine , http://img52.imageshack.us/img52/3819/6120x.jpg

    E cumva Stationul celor de la Panathinaykos?

  6. Deci am o tastatua sweex multifunctionala. Ce trebuie sa fac sa imi mearga F-urile (F1,F4,F10 etc)?Am aceasta problema decand miam cumparat tastatura..Ce trebuie sa fac>

    Ma , si eu am tastatura "multimedia" , dar nu am intampinat nicio dificultate in a folosi tastele F. Incearca sa cauti drivere pe net pentru tastatura ta , sau daca le ai deja instalate si nu merge : START-CONTROL PANEL-KEYBOARD-TROUBLESHOOTING si urmezi pasii.

  7. La fel ca altii mi-am dat seama si eu ca haifaiv poate fi o sursa de informare legata de persoane despre care vrem sa aflam una alta,mai bine spus un cont pe hi 5 inseamna defapt dosar online facut de buna voie.

    Si nu am un astfel de cont,acu sunt pe alta planeta.

    Probabil ca asta era scopul Hi5-ului , insa e plin acuma de oameni inculti si de pitzipoance.

    ON : aveam si eu hi5 la 17ani :X :)) acum nu mai am ca ma saturasem de "bossI"

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...