Jump to content

weedy

Inactive
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by weedy

  1. Dezinstaleaza`l si instaleaza`l de pe siteul oficial

    Un sfat pentru a-l dezinstala corect te rog? :) Mersi mult.

    EDIT: Mersi oricum, am rezolvat problema. Jocul cerea o anumita varianta anume a dx 9.0c. Pentru cei care mai au problema asta, cautati in autorun (pe cd/dvd) autorun.cfg si schimbati acolo linia DirectXVersion=9.0c cu DirectXVersion=0.

    O seara placuta. :)

  2. Salut tuturor. Cam asa sta treaba, vreau sa instalez nfs mw, tot bine si frumos, dar dupa ce introduc cd key-u, imi spune ca acest joc necesita ca dx 9.0c sa fie instalat pe calculatorul respectiv. Eu stiu sigur ca e instalat, deoarece merg alte jocuri care stiu sigur ca cer dx 9.0c. Mai mult, in fereastra de la dxdiag, vad ca am 9.0c. Vreo posibila rezolvare ceva? E posibil ca sa scrie gresit acolo, si de fapt sa nu am 9.0c? Desi nu prea cred..

    Multam fain.

  3. Am vazut la un prieten pe youtube un videoclip foarte tare si piesa la fel, din pacate habar nu am cum se numeste piesa sau cum e refrenul, stiu doar ca videoclipul. In clip, e vorba de o persoana care este salvata, si incepe sa vada deasupra celorlalti niste cifre portocalii care indicau cat mai au de trait, si cand salveaza pe cineva, el scapa de chestia aia, iar persoana salvata vede "ceasurile" acelea. Any one knows?..

  4. incredibil, am oprit vreo 2-3 procese care mi se pareau suspecte si pac, a si intrat in dezinstalarea avastului. procesele aveau nume gen jh23khy.exe

    asta sa fie problema?

  5. Bun, deci me chinui de o ora sa sterg un program, mai exact Avast!-ul. Din Control Panel nu se sterge nici a dreacu, nu porneste dezinstalarea, din Program Files, iar nu merge, zice ca protejat si nu am acces. NU il foloseste nici un alt program.. deci? am citit mai multe sfaturi si pe alte forumuri dar nimic nu merge.. ceva ajutor?

    ps. vreau sa`l sterg pentru ca nu`si face treaba.. imi merge calculatorul mai greu pe zi ce trece, si nu ca as avea eu sute de aplicatii pornite.. dimpotriva le tot imputinez..

    LE: am uitat sa zic ca CPU Usage e tot timpu` 100%.. poate fi ceva problema care sa nu implice virusi? si inseamna ca Avast!-ul isi face treaba?..

    EDIT: da, sunt pe contul normal (e numai unul). am incercat si din safe mode, dar nu intra in safe mode, cand ii dau sa intre, apar niste fisisre .sys si se reporneste..

  6. De cateva zile (3-4 mai exact) calculatorul se blocheaza din 10 in 10 minute si lucreaza foarte greu. Nu, nu e de la el. Inainte aveam BitDefender care nu ma alerta cum ca as avea virusi sau alte probleme iar acum am bagat Avastul si imi zice http://img519.imageshack.us/img519/8103/19914219vn6.jpg . Oare e vorba de flood? Nu ma pricep eu la chesti deastea asa ca va intreb pe voi :) Astept un raspuns cat mai rapid.

    O seara buna!

  7. am si eu o intrebare, cum trec de la novice la aprentice? (cred ca se numeste skill rank). am level 22 (>20) la sword skill am maxim si la magic skill tot maxim. la chestia aia cu growlth sau cam asa ceva cand apas C indeplinesc cerintele. ce trebuie sa fac? :-d

  8. scuzati-ma ca postez de 2 ori dar nu merge edit..

    am citit undeva ca pot pune alte lentile (obiectiv), daca chiar se pot pune, m-ar interesa de unde stiu care se potriveste? (diametru etc.)

    PS: nu-s expert in ale fotografie... de aceea va intreb :D

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...