Jump to content

blasph

Inactive
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by blasph

  1. Nu am citit tot topicul. si-mi cer scuze pentru asta!

    Ce vroiam sa zic e doar ca sunt intrucatva de acord cu opinia creatorului topicului. Insa cand stau sa ma gandesc ca exact acelasi lucru ne ziceam si cei din generatiile mai in varsta cu privire la modul de viata, parca lucrurile nu mai par atat de diferite.

    "Pe vremea mea eu mergeam cu vaca la pascut si dupaia la prasit/cosit, nu jucam patratoaia in fata blocului"

    "Pe vremea mea eu jucam patratoaia in fata blocului, nu jucam farmville pe facebook"

    Si seria nu se va opri aici, evolutia isi spune cuvantul. :)

  2. E "desenat" de mine, de fapt mai mult copiat dupa imagine de aici.

    http://www.youtube.com/watch?v=PmTOJznxxT4

    OT:

    bun: ARMADA - music, aduce aminte de trance :whistle:

    rau: am ascultat melodia si e cam sadica pentru gusturile mele :) , avatarul e ok

  3. Consider ca o persoana este inteligenta daca are IQ-ul peste medie.Totusi in ultimul test ,cel cu IQ,nu am prea mare incredere.Daca vreti sa va testati IQ-ul,o puteti face aici : http://www.gigiassessment.com/

    Your score

    129

    :nanana:

    Spauny,pentru mine inteligenta=IQ+ceva cultura generala

    Deci pentru tine inteligenta nu reprezinta o insusire dobandita din nastere? Crezi ca poate fi "cultivata" prin educatie? Altfel nu vad rostul culturii generale in cadrul unui asemenea test...

  4. In primul rand le-am luat majoritatea locurilor de munca bune de prin majoritatea tarilor,am facut multe lucruri de care ei nu sunt capabili.La noi doar economia sufera nu si inteligenta oamenilor si posibil de asta se cred ei mai superiori.

    Ce numesti tu loc de munca bun? Majoritatea romanilor muncesc cu greu, la negru si fac munca pe care majoritatea dintre ei nu ar accepta in veci; asta inseamna ca suntem destepti si ca ne descurcam oriunde ar fi? Poate e asa, dar cu siguranta renuntam la unele principii facand asta si le aratam cat de mai superiori suntem.

    Intrebati-va si voi de ce au plecat toti oamenii de baza in celalalte tari dezvoltate? Pentru ca sunt prosti? NU! Pentru ca romanii sunt inteligenti si stiu sa isi scoata bani de o paine, indiferent de locul in care ar fi.

    Cu riscul de a suna ca Mircea Badea.. nu vi se pare paradoxal faptul ca desi suntem inconjurati de atatea fiinte capabile si inteligente nu suntem in stare sa facem nimic pentru noi ca natie? Chiar trebuie sa plece toti oamenii capabili la "aia prosti"? Asa dam noi dovada de inteligenta? E normal sa existe si varfuri de lance, insa majoritatea se incadreaza in ceea ce zice acest articol. Personal consider ca ceea ce ne trage in sus si ne face sa obtinem anumite posturi importante in structuri europene sau mondiale o reprezinta in mare masura ambitia si dorinta de a ajunge undeva unde cu siguranta e mai bine, iar inteligenta cade pe plan secund!

    PS: consider ca nu excelam la capitolul inteligenta, insa majoritatea celor care intr-adevar o poseda reusesc sa o puna in valoare prin vointa si nu prin educatie .. de religie nici n-are rost sa pomenesc, mi se pare rudimentar subiectul si cred ca majoritatea celor credinciosi e formata din oameni de varsta a doua sau a treia iar procentul acestora (credinciosilor) e in continua scadere. Asta inseamna ca peste cativa ani gradul nostru de inteligenta va creste sau cum?

  5. P.S.: Vreau sa-mi vad casa mai bine! :rofl2:

    Mutate intr-un zgarie nori intr-un oras mare.. mi se pare mai simplu decat ce zici tu!

    E ok siteul, insa Google Earth e mult mai util din motive evidente. Oricum, e ceva nou si aduce bine . :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...