Jump to content

Acuji

LinkManiac
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Acuji

  1. :cool2: Multumesc pentru configuratie,o sa merg maine inapoi la magazin si sa vad daca au aceste componente si daca difera mult preturile de aici cu cele din lista ta. :tiphat:

  2. Iti repet, nu cumpara sisteme gata facute ca dai bani de pomana. Pe langa faptul ca sunt foarte dezechilibrate(procesor bun, placa video slaba), costa si mult. Daca inca te afli in Italia, cauta pe acolo magazine online cunoscute cu componente.

    Da,inca sunt in Italia.Dar ziceti voi o combinatie buna de procesor,placa video la banii astia!cu un minim de 4 GB RAM. Uite HP-u ii gata facut si costa 800 euro iar Asus-u mi lo configurat baiatu de la un magazin. Deci Asusu ii maxim-u ce pot cumpara la banii aia sistem configurat piesa cu piesa), si dat fiind faaptul ca am gasit HP-u gata facut am vrut sa stiu daca ar putea di mai bun!

  3. Deci vreau un sistem care sa se incadreze in suma de 800 euro fara monitor(monitorul o sa il iau dupa ce am unitatea), sistem folosit la gaming.Dar din ce am vazut prin magazine cam astea 2 ar fi mai bune si se incadreaza la bugetul meu!Voi care l-ati alege dintre cele 2?

  4. Vreau sa imi schimb PC-u si is un pic confuz,in a alege intre 2 PC-uri...daca cineva ma poate ajuta cu un sfat!

    PC 1 arata asa:

    ASUS

    Procesor Intel core i5 3 GHz 64 bit

    RAM 4 GB DDR3

    video Nvidia GeForce GTX550TI 1GB

    PC 2 arata asa:

    HP

    Procesor Intel core i7 64 bit

    RAM 6GB DDR3

    Video Nvidia GeForce GT 530 2 GB

    Acum as vrea sa stiu daca placa video de la PC_u 1 fiind GTX dar de 1 GB (speciala pt jocuri),poate compensa placa de 2GB de la PC-u 2 si procesorul de i7 fiind mai bun decat i5-u normal!

    Rami nu-i bagati in seama ca se pot adauga,deci nu-i nici o probleme cu ei,restul ma intereseaza! Va multumesc anticipat. In principiu folosesc PC-ul pentru jocuri!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...