Jump to content

alyn09

Forumist
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alyn09

  1. Tupac - Hit Em Up :cool2:

    Dr. Dre, Snoop Dogg - Still DRE

    Lil Bow Wow Ft Snoop Dogg What's My Name

    mi-ar lua o zi sa le scriu pe toate.....astea sunt mai vechi......dar adevarate

    ( sa nu mai zic de 50 cent ...3 six mafia.........the game ..T.I.........Akon.......)

    :cool2:

    NUMAI BN :tiphat:

  2. parerea mea este k scuterul este bun pan faci 18 ani.dupaia MASINA :)

    bn zis ........... :D :D :bananadance2: :bananadance2:

    toti posteaza off-topic... omu a zis ca are o problema cu scuteru nu cred ca il intereseaza bicicleta cu motor sau alte bazaconii si parerile voastre care nu au nici o legatura cu ce a postat el mai sus.

    @chello cred ca tu esti singurul cocalar de aici, crezi ca daca porti la avatar pe chello si la sign pe ombladon esti mare rapper?

    /.........sunt de acord cu u ........

    Interesant ar fi o bicicleta cu motor/hibrid/moped, sau ceva de genul asta :D

    Asta este, dupa parerea mea, cea mai simplificata forma posibila a scuterului.Desi ar atrage instantaneu atentia prin Herastrau sau prin Berceni.

    Si nu e mare lucru, faci un kit de motorizare adaptat din niste piese, si cu putine cunostinte de mecanica iti poti construi singur asa ceva ;;)

    Avantaje:nu stai cu grija ca ti se termina benzina, pentru poti continua din pedale, si costa de 4-5 ori mai ieftin decat un scuter normal (si aici nu ma refer la moped)

    Imagine IPB

    cu aia sa mergi u :-j #-o

  3. sal am si eu o problema cu pc ... aceasta fiindca se blocheaza in unele jocuri mai intai configuratia amd 3800+ , gf 9600gt, 2gb ddr2 , 250gb , placa de baza m52s-3sp si u sursa de 470 gigabyte... temperaturile - Placa de baza 42 °C (108 °F) Procesor 27 °C (81 °F) GPU 49 °C (120 °F) WDC WD2500YS-01SHB1 34 °C (93 °F) nu am facut overclock am uitat sa mentionez.. acum problema este urmatoarea ieri de exemplu cand ma jucam area 51 s-a blocat pc dintr-o data mentionez sa zic ca nu mai mergea nici un buton nici mous nimica in final am dat restart ... astazi cand ma jucam assassin`s creed mi-a aparut blue screen am intrat frumos in windebug sa vad care este problema si mi-a aparut ceva de genu nv4_disp.dll acum nu stiu ce sa zic.. am instalat toate driverele windows pe curat.. apropo am uitat sa mentionez ca temp ajung cam asa in jocuri - plk de baza 53 , procesor 35 , video 55 , si hdd 35 , nu stiu ce sa fac .. orice sugestie este bine venita :tiphat:

    Formateazal :tiphat: :tiphat:

  4. Nu, nu e o idee buna..

    De ce nu cumpara amicul tau un cd/dvd amarat chiar sh?

    Poate chiar sa mearga (depinde daca ai in biosul laptopului aceasta optiune) sa booteze de pe USB (dvd extern, memory stick...)

    Da ai dreptate .....nu e o ideee buna ...laptopul ala ii plin de virusi.......si nu vreau sa-,mi infectez calc.....

    da pot sa setez din bios first partition usb :bananadance2: bag windowsul butabil pe stick si merge ???

  5. am gasit problema ...dvd-rw nu era bun...as vrea sal formatez .......sal bag in retea si sal formatez de pe calculatorul meu...... da nush cum.......Cum sa formatez un laptop bagat in retea cu un calc >>???(cd cu windowsul sa fie bagat in calc bun si sa se formateze laptopul) Se poate ? :pumn:

  6. Un prieten de-al meu are un laptop ( intel® celeron® M...procesor de 1.40 GHz ....504 mb of RAM ...are instalat windows xp sp2 pe el...si vrea sa-l formatez .....eu am foarte multe cd-uri cu windows (windows xp sp3...w xp black edition,,,crystal....vista...) am un cd cu windows chiar original(windows xp sp 2) Am incercat sa-l formatez ...o butat de pe cd si imi apare pe tot ecranul niste semne linii cam asa ]\

    ';\\\\\][][[][[\][[\[\[\][\[][\[\][\][\][\][\][][[\][][']][]]]]]]]]]]]]]]]]etc etc

    Ce sa-i fac??? asa apare la toate cd-urile cu windows!!! nu merge nici ala original....windowsurile sunt bune(imi merg pe calc meu)

    P.S inainte nu buta de pe cd am intrat in bios si i-am pus first boot device dvd-rom.... second hdd )

    pls ajutatima,,, :dontknow: :dontknow: :hair::banghead:

  7. Eu am un Piaggio NRG din 2000,prinde 110km/h are 120 in bord dar dupa parerea mea tot masina este cea mai buna,abea astept sa fac 18 ani cu scuterul este FOARTE periculos va zic din propia experienta credca de vreo 3 ori era sa fac accident..parearea mea--'Prea puternice pentru numa doua roti cat au:D'

    sunt de acord cu tine :) :)

  8. ya=ia ( verb)

    yo=eu ( pronume)

    jignsety=jignesti

    sa gandit =s-a gandit

    suntety=sunteti

    ziaristi=ziaristii (al doilea "i" , vezi contextul , sau poti sa schimbi in "niste ziaristi" )

    Nu suntem mai rau decat ziaristii suntem mai ortodocsi decat papa. :tiphat:

    nu-ti face griji ........asa scriu yo pe mess si pe forum......la examene (in viata reala) scriu mai corect decat crezi u :))

  9. imi aduci aminte de unu` canibal...

    sunteti penibili` cine dracu va pune voua internet mah ? chiar nu ne intereseaza persoanele ca voi` intodeauna vei fi luat la misto ... nu impresionezi pe nimeni ;)

    ` cu cacaturi gen "WOAH ce frumos sunt... am femei si seman cu brad pitt" si cu scris dinala de te doare capu`.

    mai ai si tupeu sa comentezi de astia de pe forum .

    eu daca as fi la volan` si as da de unu ca tine` mas da jos si te`as da cu capul de asfalt sa vad cat rezista casca.

    ca sa ma rezum` la o chestie, nu toti de pe forum sunt gameri .

    multi au o varsta respectabila .

    ONtopic - foloseste casca ` ajuta la impact.

    da ..........................si ce dak ai varsta respectabila??? nu te-am respectat??? .......aici are loc o dezbatere fiecare are un strop de dreptate ....fiecare are un strop de nedreptate ....ce faci crize???? #-o eu nu am deschis aceasta discutie ca sa ma cert cu voi .......dak nu pot vb liber no sa va mai

    raspund :|

    stau si ma gandesc Dc naiba am deschis discutia asta ...uite unde sa ajuns ...........a deraiat ca trenu......ati facut din tantar armasar ..eu v-am intrebat cum sami repar scuterul...v-am cerut o informatie atat si voi dati pe mn

    P.M Nu conteaza ....noi sa fim sanatosi :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

    Hai bai baiatule du-te si te culca, deja devii patetic. E o vorba romaneasca...daca 1 iti spune ca esti beat nu-l bagi in seama, daca 2 iti zic ca esti beat te mai gandesti, dar daca 3 iti zic ca esti beat te bagi la somn. Te-ai gasit tu mafalda sa vorbesti despre oamenii de pe forumul asta. Stai linistit ca peste 90% dintre ei au nivelul IQ-ului peste al tau. Daca nu vrei sa intelegi ca scuter fara protectie = periculos oricat de bun "sofer" ai fi e treaba ta, da nu jigni lumea gratuit.

    PS : cu bah si cu mah vorbeste cu tovarasii tai, aici incearca sa pastrezi cat de cat un limbaj adecvat

    recunosc ...da au nivelul Iq-ului ridicat .......de eram si yo cu nivelul Iq-ului ridicat nu va mai intrebam :P :P

    scZ de limbajul cu bah......este din obisnuinta (MESSS) ...

    P.S numai mama imi spune sa ma duc la culcare :|

  10. Miam luat de curand un dvd rw extern .cand l-a bagat in calc la pornirea lu imi aparea o imagine neagra shi se restarta incontinu. :comp2: sar putea sa fie problema de la cabluri .yo nus expert asa k help

    ^:^)^

    vezi ca si yo am avut dvd rw extern ..in spate este o portiune ascunsa ....acolo poate sa fie sau poate sa nu fie un jumper....dak este scoatel si incearca din nou...dak nu este fa rost de unu si incearca din nou :)

  11. Am o problema cu serverul de cs 1.6.

    Deci am facut server si nu merge sa se connecteze nimeni decat eu....de mai am facut servere pana acuma si mai am tinut servere si mergeau si asta nu merge adica de saptamana trecuta am facut vro 10-15 servere nu mai imi merg....nush de ce nu arata nimic nu merge sa se connecteze omu ...eu pot sa ma connectez dar ceilalti nu merge.......cine poate sa ma ajute plss sa posteze..ori ce sugetie plsss...

    este foarte simplu...ai ceva probleme in sistem...si eu am avut sv de cs.......si tot asa se intampla (virusi ..baduri etc etc) formateaza calc..reinstaleaza windowsul si ya ultimele drivere :D

    :rofl1: :rofl1: :rofl1:

    Inca putin si il concurezi pe tipu asta:

    =))

    mah yo cred ca u ii fi ceva specie de geniu :| .... chiar asa de destept te crezi???? ti s pare asa amuzant sa cauti pe youtube fel si fel de filmulete si sa jignesty oamenii? :gun::gun:

    omul poate isi renoveaza casa ...si sa gandit la asta in timp ce scria sau poate nu este primul din clasa la engleza ......asta nu inseamna ca nush romana....suntety mai rau ca ziaristi ..serios.... :naughty::naughty:

  12. De fapt stau si ma gandesc ... "daca imi iese vreun ratat cu un scuter in fatza fara sa se asigure si eu cu masina am viteza ? Oare moare sau ramane cu sechele pe viata ?"

    poi stay sa ma gandesc dak ma duc yo cu scuterul si ma asigur si trec intersectya si vine un 'ratat cu masina cu viteza ?? :naughty:

  13. poi nush de ce m-am mai stresat sa deschid subiectul asta pe un forum de gameri.......voi nu stiti decat calculator...si jocuri pe calculator...cand iesiti si voi (rar) in viata reala va speriati sa mergeti si pana la magazin....spunety ''sa ma duc sau sa nu ma duc??? #-o '''daka''' o sa ma calce o masina sau un scuter :box: asa ca mai bn staty toata ziua pe calculator :pumn: si deveniti hackeri....... :-j ......

    BN bah ...voi avety in totalitate dreptate .................... :crazy:

    :tiphat:

  14. B)

    si cat despre on-topic... meri la un mecanic ce`i asa greu :))

    Am fost la mecani c si l-am reparat.. :bananadance2: ...de ma vedety pe drum sa nu aruncati cu pietre dupa mn :D :D :))=))

    la astia 17 ani ai tai nu m-as avanta in afirmatii de genul "am experienta in condus".... zicea cineva mai sus ca te faci praf la 90-95...te faci si la 60 linistit praf ;).

    mah nu conduc hummer ci un scuter de 49 cmc

    oricum, ca o ultima idee...ai grija cu "experienta" aia pe care o detii ;). s-ar putea sa faca misto de tine intr-o zi :)

    nu se stye niciodata........... :dontknow:

  15. La 90-95 te faci praf fara protectie. Si nu incerca sa ma contrazici pentru ca i s-a intamplat unui prieten chiar sub ochii mei. Si nu e copil la 50-60 de kile.

    Mah ...prietenul ala a tau nu stia ce inseamna frana si mersul normal pe scuter.......viteza 90-95 este doar pe portiuni lungi si drepte si nu in curbe ......... trebuie sa mai ai si cunostinte de circulatie

    Da daca te imprastii pe sosea cu fata si va rupeti gatu` amandoi, mai ai tu succes la fete ? Si nu tre sa ai scuter sa ai succes la fete. Daca te place ca ai scuter inseamna ca e pe interes de mica ;;) .

    mah si inainte aveam dar dupa ce mi l-am luat am mai mare succes :bananadance2: :bananadance2: am scuter de 1 an si nam cazut cu el .... :cool2:

    Is primu pe care il auzi ca uraste scuterele ? Cand mai multi tovarashi de`ai tai o sa isi nenoroceasca viata din cauza kkturilor astea de scutere, cand o sa vezi atatea accidente cate am vazut eu, atunci crede`ma, o sa le urasti si tu

    NU VA CONTRAZIC : sunt multi copii care nush nimik,.....se trezesc cam pe la 15 ani cu scuter in garaj...aia nush ce-i aia frana ...ce-i aia revizie tehnica......cei aia toba de esapament.... Ei atata stiu cheie ..contact ...acceleratie #-o

    Da daca te imprastii pe sosea cu fata si va rupeti gatu` amandoi, mai ai tu succes la fete ?

    DAKA DAKA ...ce ma dispera cuv asta >>>So luam asa : daka u iti faci o casa si cade un meteorit pe ea? daka mergi la fotbal si intra unu in alunecare si iti rupe piciorul? asta te opreste sa nu mai joci sau sa nu-ti faci casa?

    Cu acest cuv ''daka '' nu iti traiesty viata .......

    Poate asa sunt yo .....imi traiesc viata la maxim...

    Iubesc adrenalina :nanana: :nanana: :nanana: ;;)

    Mah ...prietenul ala a tau nu stia ce inseamna frana si mersul normal pe scuter.......viteza 90-95 este doar pe portiuni lungi si drepte si nu in curbe ......... trebuie sa mai ai si cunostinte de circulatie

    mah si inainte aveam dar dupa ce mi l-am luat am mai mare succes :bananadance2: :bananadance2: am scuter de 1 an si nam cazut cu el .... :cool2:

    NU VA CONTRAZIC : sunt multi copii care nush nimik,.....se trezesc cam pe la 15 ani cu scuter in garaj...aia nush ce-i aia frana ...ce-i aia revizie tehnica......cei aia toba de esapament.... Ei atata stiu cheie ..contact ...acceleratie #-o

    DAKA DAKA ...ce ma dispera cuv asta >>>So luam asa : daka u iti faci o casa si cade un meteorit pe ea? daka mergi la fotbal si intra unu in alunecare si iti rupe piciorul? asta te opreste sa nu mai joci sau sa nu-ti faci casa?

    Cu acest cuv ''daka '' nu iti traiesty viata .......

    Poate asa sunt yo .....imi traiesc viata la maxim...

    Iubesc adrenalina :nanana: :nanana: :nanana: ;;)

    binenteles totul are o limita !!!!!!!!!!!

    peace :right:

  16. Vad ca esti din Sacel, Sighet, poate acolo nu prea sunt masini ca-n Bucuresti :-?

    de unde sty u ca sunt din sighet>????? :o:O:P:P nu sunt .......traficul este mai liber... :bananadance2:

  17. Acuma nu stiai cum sa te lauzi ca ai scoot3r ?

    Ce intrebari de mecanica is astea pe un forum de gaming ?

    Iar ca sa fiu si putin on-topic, la parerea mea despre scutere, LE URASC :D

    Scutere, motoare, atw`uri, i hate them :)

    Moarte pe 2, respectvi 4 roti.

    1 Eu nu vreau sa ma laud ca am scuter

    2Am o problema cu el...dak nu sti nimik despre scutere nu te baga

    3Am pus intrebarea la rubrica Discutii Generale...deci uitate in dictionar sa vezi ce inseamna discutii generale

    4Esty prima persoana de la care aud ca uraste scuterele

    5Nu ti-a cerut nimeni parerea ta personala despre scutere(in general)

    P.S dak nu-ti plac nush dc ai mai intervenit in acest topic :)

    Man, te-as sfatui sa te lasi de scooter, fiindca consuma carburanti la greu (si nervi in acelasi timp, cum de fapt suferi si tu de pe urma problemei tale)... asa ca mai bine iti recomand un BMX. :D

    Mane bmx aveam la 10 ani .......sprte deosebire de tine am avansat :> ...u ai ramas pe loc...... :)) .....\\\

    eu personal nu pot sa-i inghit pe toti cocalarii de 16 , 17 ani cu scuter , care efectiv sunt pericole publice pe strazi ...

    ca sa nu mai zic ca sunt total inconstienti si n-au niciun echipament de protectie , problema e ca faci puscarie daca iti intra un idiot din asta in fata si il mierlesti .

    Ma cand te aud ...parca o aud pe maicamea. =)) ...OMG vrey sami iau echipament de protectie?? ii scuter de 49cmc care prinde maxim 90-95 ,...vrey sa-mi iau echipament ?? cred ca ala ii mai scump ca si scuterul meu :-j ...... si inca ceva .....am frane pe disk si o vedere buna ....si experienta(in condus) :>

    =))

    aline cu "i-grec" iti recomand sa citesti ceva in caz de te plictisesti

    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=noob

    cat despre scutere.. mai bine iti iei o bicicleta frate si faci si miscare.. decat sa poluezi degeaba, mai dai si bani pe benzina sau cu ce-o merge ele.. decat sa atingi fenomenala viteza de 40km/h si sa te scremi ca ultimul babuin mai bine te lasi de meserie ;) daca era sa ai un kawasaki ninja ceva mai ziceam dar cu `bestia` asta

    SO SORRY dar l-am reparat;; ( a avut toba infundata ),......la kawasaki ninja trebuie permis...si u dak ai fi bill gates nai mai scrie pe forum

    Sunt misto scuterele dar prea periculoase...eu la motociclisti le zic "Donatorii de organe" :D

    Sti ceva ? ai auzit multe la tv ...eu te-as sfatui sa mai iesi si afara......sa vezi realitatea ......Poate in bucuresty si in orasele alea aglomerate sunt multe accidente...dar aici unde sunt yo n-a fost un accident de cand ma stiu(mortal)......cand iti iei ceva gandeste si pozitiv nu tot negativ :D :|

    Nici nu stiu de ce sunt la moda scuterele. Mie mi se par penale. Ia-ti o bicicleta, sau un motor adevarat. O sa vin peste nu mult timp si eu sa intreb ce fel de injectie am nevoie la BMW 1200GS Adventure pe un forum unde 80% din useri stau trei sferturi din zi pe scaunul de langa computer.

    BAh eu am 17 ani .....ce motor ??? scuterul este ideal...sa sty ca am si bicicleta.......

    P.S imi plac bmw-urile :cool2:

    nici eu nu pot sa ii inteleg pe astia cu scutere...la 16 ani cati au(ca mie asa mi se par in bucuresti) au scutere din alea de 49 cmc care nu-ti trebe legislatie, nimic. cand ies aia pe strada(nu ca m-as fi plimbat cu ei; ca daca e merg cu taicameu pe o honda transalp :D) nici nu stii ce fac, tie frica de ei, ca odata iti taie fata(asa zic mama si tata).

    eu o sa fac 16 ani si atunci o sa-mi iau scuter(ca sa merg cu el la liceu), dar nu o sa ma dau mare cu el prin cartier. o sa ma dau mare cand o sa am un motor care iti trebe 18 ani :D

    P.S: mi se par foarte folositoare motocicletele in orase mari unde este mereu aglomeratie( imi amintesc cum am mers cu taicameu la banchetu din clasa a 8-a - la clubul diplomatilor care sunteti din buc, si eu care stau in balta alba sector3 - si facea jaloane printre masini, am facut vro 40 min...daca era cu masina facea 2 ore sau mai muult :o )

    baiatu........deraiezi de la subiect :))

    Sau daca esti amator de superbike-uri, get a Kawasaki Ninja.. e puternica iar pretul e relativ mic.

    Sa sti ca imi place Kawasaki....dar trebuie permis ......ce credeai ca postez pe forum despre un scuter stricat ..varsta mea fiind de 50 ani??? :D eu am 17 ani :P

    Scuterele mi se par o porcarie , mai degraba mi-as lua o bicicleta .

    Cand ii aud ca trec aia cu scuterele ambalate la maxim te gandesti ca trec cu 200 la ora si ele abia ating "uriasa" viteza de 35.

    ti se pare........viteza e mult mai mare..... Haideti mah fartilor ......sa vedem cine are mai mare succes la fete voi cu bicicletele sau noi ..astya cu scutere?? :))

  18. 1. Pornesti in Safe-Mode , te duci in consola de Windows ( cmd)

    scrii chkdsk /F si astepti

    msmsmsmsmsmmsmsmsmmsmsmsm in sfarsit am trecut si yo pe aici ca sa-ti multumesc chiar mi-a mers (a citit disketa ) merge mai bn ca inainte :bananadance2:

  19. am un scuter aprilia area 51 poze http://img204.imageshack.us/img204/474/2222oa9.jpg http://img261.imageshack.us/img261/869/fyh9q469746602nc9.jpg si de la un timp am probleme cu el....motorul nu trage deloc...il accelerez la maxim si nu se misca... #-o ... sa fie segmentii de vina??? nush :dooh: pls ajutatima

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...