Jump to content

DAARKISS2

Forumist
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DAARKISS2

  1. sa nu te mai prind ca zici ca ai citit topicul. daca ai fi citit, ai fi stiut sa zici "greselile pe care" si nu "greselile care". e a doua greseala, dupa cea cu "jicnirea". amandoua sunt in topic, pe niciuna nu ai indreptat-o. si asa o sa te corectez pana cand o sa te plictisesti. pentru ca oricum la fiecare post de-al tau e macar o greseala.

    ^_^ Nice one!

    Tot c ai zis pe prima pagina, am citit .

    Sa editez c am zis .. neah .. no sa fac asta vreodata :)

    Si pe prima pagina ziceai cva .. sa ii invatam pe cei mici... gresit omule .. pe link sunt si oameni in varsta care .. scriu altfel decat ai vrea u .

    Dac vrei sa ma corectezi , cauta frumos toate topic`urile in care am postat :) k oricum nu eu/noi ne plic d corectarile tale ci u .. :)

    Domnule profesor :-j

    Si c zicea odius .. generatia nou nu da 2 bani pe sc... rar vezi 5-6 pers care se tin d carte dat parintiilor severi .. care mai mult stau inchisi in casa si uita d copilarie .. k ai stat toata copilaria cu nasu in carte .. :)

    Generatia noua nu o vei putea schimba ....

    Deci atat zic d la generatia ta (cred k ai mai mult d 23-27 ani dac ai facut topicu asta) pana la generatia nou asta d azi ..sunt fffff multe schimbari ....

    U c faci aici e.. exact c face toata lumea la sc doar u le dai exeple legate d mu (setu rar bla bla bla ... la sc s alte treburi) .

    Deci poate pe cei din generatia trecuta care joaca mu mai scriu corect cum doreste toata lumea dar cei din generatia nou ai sa zic.. 10% putere sa o schimbi pe forum si 70% profesori si 20% parintii

    Acum 10 ani max erau alte vremuri...

    Am uitat sa zic .. greseli am, nimeni nu e perfect ..pana si prof d romana fac greseli ..

    K sa scrie toti frumossi cum vrei u ,vb cu vrazvan k sa fie toti jucatori admin si atunci da .. ai dreptu d a scrie k "la carte"

  2. nu obliga nimeni pe nimeni daark pentru ca nu are cum :) esenta era sa se ia la cunostinta ce a spus kica mai sus si sa se incerce pe cat posibil punerea in practica.

    uite de exemplu eu inainte scriam numai cu TZ SH etc. fara sa imi dau seama intr-o teza (ca eu temele nu mi le faceam niciodata) am scris cu sh si tz.. obisnuit cu limbajul de forum/net ce dreq.. si mi s-a scazut foarte mult din punctaj. de atunci incerc sa scap de "ticul" asta "verbal" si imi e foarte greu :) asa e si cu cei care scriu "sti" in loc de "stii" sau altele. o sa transpuna de pe forum pe caietele de curs de la scoala.. si uite asa limba romana va suferi transformari majore fara sa ne dam seama.

    Am inteles c vrei sa zici.

    Dar acel tic pe care multi dintre noi il facem atunci cand vb pe mess ar tre sa ne dam singuri seama c e mess/joc online/ si c e RL .. asta nu e vina noastra ci vina lor si dac ei nu se invata sa faca diferenta (dat notelor mici din cauza scrierii k pe net..) dac nu o putut profesorii cum sa poata max... 10 pers d pe link sa schimbe atata lume ....

    Si Rede e buna ideea ta :)

    P.S rede=> sa zic .. max 40% nu mai mult jucatori care scriu cu multe greseli.. pe la plangeri(banati mai putin :-j,putini recunosc greselile care le fac pe srv) e din cauza nervilor .. dat jucatorilor care dau d/c fac dupe si alte cele ..... k srv linkmania o ajuns .. vai d capu lui.. (mai frumos era pe vremea lu invi)

    Cel mai bine zis si scurt=> Sa faca diferenta d PC si RL

  3. ma amuz teribil cand vine unu si spune in cel mai agramat mod posibil ca topicul asta e inutil :))

    imi poti spune si mie de ce sa scrii vin-o si vin'o in loc de vino? o nu se desparte de restul cuvantului. asadar, VINO, nu VIN-O sau VIN'O.

    nu e corect "scri", ci "scrii"

    apoi, nu-mi dau seama daca ai scris "jicnire" la misto sau din nestiinta. dar inclin sa cred ca nu stii, din moment ce tu nu citesti topicul pentru ca este inutil si oricum exista scoala si inveti de-acolo (that's freakin' funny).

    daark, special pentru tine, inca o data spun: JIGNIRE, nu JICNIRE (vezi nr.2 )

    Ma omule ti`am citit topicu dac t crezi atat d destept o facit pt tine nu pt noi .. sincer acum 8-|

    Si topicu ti l`am citit tot :) sa nu zici k nici nu am trecut d 2 cuvinte....

    In fine dac puteti sa obigati sa scrie cineva cum vreti voi .. felicitari (k aici nu e invatat ci obligat ) :-j

    doar o faceti pentru voi

    Pt noi sincer nu cred.....e doar 1 joc...

    Mai mult t ajuta in RL cum vorbesti (ma refer clar ,rar, nu sa ne grabim ) decat sa scriem :)

    Dac puteti sa obligati pe cineva ma rog... felicitari k vreo 3-4 ati putut

    Si cum vb voi sunteti doar adminii noi si cei vechi !

    Am uitat sa mentionez ..k e vb d mu adik sa zic minim 200 jucatori ...

    Dar e vb d o tara intreaga obligatii si pe aia sa scrie cum vreti voi .App nu ma refer rin RL (nu sc si servici) ma refer jocuri online+mess+si alte prostii ...

    Doar la sc si la servici scri frumos,vb clar corect(mai mult la servici pt majoritatea )

  4. In primul rand vreau sa spun ca nu am de gand sa inchid acest topic datorita flame-ului inutil pe care il faceti, deoarece acest topic ar putea fi folositor unora pentru care limba romana e ca si o limba straina. Cei care mai aveti chef de spam si flame, veti primi cadou suspenduri de la 10 zile in sus, incepand de acum.

    Mi se pare inutil topicu asta sincer ...

    Dc?

    1=> Sc fac toti

    2=> Unii chiar au chef d o vacanta

    3=> Chiar credeti k cineva ar sta sa invete sau .. sa citeasca (k d invatat nu au c sa invete exista sc) .. c ati pus voi aici...

    4=> Diferenta dintre vin-o si vin`o multi o fol deoarece unora li se pare mai usor .. scri mai repede etc..

    5=> Multi fac observatia .. cu "mai pune o virgula sau nu`s c.." pai.. nu esti/sunt marele director sau vb cu nu stiu cine mare smecher si tre sa vb ... k la SCOALA ... cand o sa ajungi in RL atunci frate scri corect si frumos .. momentan 90% din link nu da 2 bani pe c ati pus voi acolo e 1 joc ... dac unii vor sa dovedeasca intelectu (mai mult s obsedati) asta e nu puteti sa`i obligati sa scrie cum vreti voi ..

    E 1 joc multi fol prescurtari

    -aksa=>acasa

    -c=>ce

    -bn=>bine

    -u=>tu

    -etc=>etc^_^

    Nu prea cred k la 1 examen chiar la sc .. scri asa ... sau cand ajungi cva"mare" si ma refer d RL incepi sa scri asa ... cunosc ff multa lume care este(nu munca d jos sa zic asa..au servici la "grad mai mare dac intelegeti c vreau sa zic" unii viseaza sa ajunga akolo) cva in RL si nu da 2 bani cum scrie pe MU (,;-; etc..)

    Asa k sincer .. e inutil topicu asta ...

    So scz dac am zis cva cu care v`am jicnit !!

    Atat am avut d zis .

  5. Nu`s dc puneti atatea intrebai+topicuri cu..(merge srv.. cand se repara cand nu`s c nu`s c nu`s c.. ) park va e lene sa deschideti luncheru sa dati 1 amarat d click pe Play sa vedeti , dac nu merge inseamna k nu MERGE si gata.. k nici 1 admin nu cred k 100% stie cand se deschide srv 8-|

  6. Insa tu nici la 30 de ani nu ai minte de om matur. esti inca copil la "minte".

    P.S. aa si sa stiti cu toti cel de la avatar e chiar domnul Sadi_BK. priviti distrusul :))

    spor all si bafta

    Cred k u nu ai minte.... u ai pus poza la avatar si ai editat`o 8-|

    :down: :down:

    @OT de unde stii? te-a inselat cu dany? =))

    Aaaa de asta te`ai lasat d mu.. k te`o inselat pfu... cazniciile astea 8-|

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...