Jump to content

2dor

LinkManiac
  • Posts

    5,676
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by 2dor

  1. Poti folosi orice alimentator care se potriveste in urmatoarele caracteritici :

    Sa aiba aceiasi mufa pentru monitor.

    Sa aiba peste 3.5 Amperi la categoria output. ( E inscriptionat pe alimentator )

    Sa aiba 12 volti, curent continuu, adica sa fie scris pe el 12 VDC sau 12 Volti DC sau orice alta combinatie similara. Sa NU fie curent alternativ, adica 12 AC.

    Mentiuni :

    Ai incredere in mine, am lucrat ca electrician.

    Nu am link-uri acum, sunt beat, dar daca-mi aduci aminte, te pot ajuta.

    • Upvote 1
  2. Depinde, nu este importanta firma, sincer am un HP si un Toshiba ambele de 8gb ram si ma joc perfect aproape orice joc, fara nici un fel de blocare/lag sau orice altceva, depinde in ce firma ai tu mai mare "incredere".

    E importanta si marca laptopului, nu neaparat la performanta, ci la durata de viata si calitatea de constructie. Evident unele firme taxeaza asta, de aceea o sa vezi preturi mai ridicate la Dell, HP.
  3. ms de info dar vad ca tre sa fac nuj cate posturi sa pot pune semnatura:P

    Am impresia ca trebuie sa fii in grupul LinkManiac, cerintele pentru grup sunt puse intr-un topic pe aici, revin cu edit daca-l gasesc.
  4. pentru cei care au router Dlink DIR-615 H1 am reusit sa compilez un trunk de Barrier Breaker de la OpenWRT cu suport IPv6 , LAN si wireless functionale, detalii:

    Dlink DIR-615 H1 cu Barrier Breaker.

     

    Atenție: folosirea unui firmware alternativ poate duce la pierderea garanției routerului și la posibile probleme la configurarea și folosirea conexiunii de internet în funcție de modelul routerului, de revizia hardware și de anumite "bug-uri" de fabricație la chipset.

    La ce m-ar ajuta acest Barrier Breaker ?
  5. Nu nu ... mie unu nu mie frica de teroristi .. mai bine sa ramana sub anonimat... ajungi sa nu mai ai niciun fel de intimitate si sa fii ascultat si re ascultat pt ca asa vor ei . eu cred ca la faza asta merita iesit in strada... si cat despre moartea acelui baiat nu cred ca respectivi teroristi siau planuit crimele la telefon :))

    N-are logica ce ai spus.

    Daca te poate asculta, o va face si atunci nu va fi nevoie sa mai dai buletinul cand cumperi o cartela prepay. Nu le trebuie buletinul tau ca apoi sa incalce drepturile omului cu privire la intimitate.

  6. O modalitate mult mai usoara mai eficace si mai ieftina care nu amesteca autoritatile sunt camerele de bord. Daca va uitati pe Youtube la accidente, in special in Rusia si nu numai, toata lumea are camere de bord instalate. E mult mai usor pentru autoritati sa traga o concluzie in urma unui accident daca au imaginile camerei de bord. Scapi de timpul pierdut aiurea, scapi de mita, scapi de multe lucruri.

    Asta e o initiativa luata de populatie, camera de bord nu e obligatorie nicaieri. E o initiativa buna si ieftina. O initiativa de 10 ori mai buna decat "cutia neagra" a Statelor Unite.

    Pentru tine ca privitor e mai usor sa iti dai seama dintr-un film ce s-a intamplat. Pentru autoritati e mai usor sa colecteze informatiile intr-un calculator si sa iti produca o simulare a ceeace s-a intamplat, cu mult mai multe detalii decat cele oferite de un film.
  7. @@Parca SUA se dadeau drept adeptii pacii mondiale, milioane de americani mor de foame si ei investesc sute de milioane de dolari.....pentru ce? se pregatesc de un al 3-lea razboi mondial cumva?
    Buna dimineata. In caz ca nu stiai SUA sunt deja de cativa ani cea mai bine inarmata tara din toate punctele de vedere. (poate nu la capitolul atomic / nuclear).

    Noapte buna, somn usor.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...