Jump to content

panterano1

Inactive
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by panterano1

  1. E un dvd-rw anti-piraterie :)) , scuze am facut o gluma.

    On topic: incearca sa stergi usor, cu o carpa moale, care este putin inmoiata in spirt, lentila laser, a dvd-rw-ului, daca nu da rezultate, vezi ca exista in comert cd-uri de curatat dvd-rw, il cumperi, il bagi in dvd-rw si face el toata treaba.

    Bafta :)

  2. Este posibil sa fie problema de la placa de retea (Counter Strike banuiesc ca joci pe net), s-au procesorul sa se incalzeasca prea tare, aceasta poti verifica cu un programel numit everest care il gasesti pe google, daca este prima varianta, ai putea incerca cu alta placa de retea, daca se incalzeste procesorul, poti verifica pasta termoconductoare dintre ventilator si procesor.

    ATENTIE: Scoaterea procesorului din slotul lui, necesita putina experienta, nu il scoate daca nu ai mai facut asta pana acum. Mai sigur ar fi sa verifici temperatura cu everest si sa o postezi pe forum. Bafta :tiphat:

  3. Incearca la proprietati in my computer , vezi ca era o optiune sa setezi windows-ul pentru best performance, best apperance sau ceva de genu (nu pot sa iti spun exact ca nu folosesc win xp in acest moment), u probabil ai modul custom sau best performance, incearca best apperance, si revii inapoi cu o postare.

    Sorry sper ca m-am facut cat de cat inteles :whistle:

  4. Vezi sa nu fie vreun connector de alimentare, de pe placa de baza ars (am vazut recent un calculator cu aceeasi problema si cand i-am curatat acel connector care avea plasticul topit dupa el, calculatorul si-a revenit) :comp2:

    Succes

  5. Pai as putea sa iti dau cateva variante,

    1: Hard diskul are badd-uri (incearca cu alt hard disk si vezi daca ai aceeasi problema, daca problema persista, excludem hard-ul, sau mai exista pe net programe de identificare a badd-urilor)

    2. Windows-ul este piratat si probabil are probleme (incearca cu altul)

    3.Exista conflicte intre piesele care ti lea pus ,,reparatorul" si cele care le avea el inainte (incearca sa le scoti pe cele care le-a adaugat si vezi cum se comporta dupa)

    4.Incearca cu restart de BIOS, uneori face minuni in asemenea cazuri ;)

    Eu ti-as sugera sa incerci prima data cu varianta 2, este mai simpla si daca asa se rezolva sa nu mai fie nevoie sa umblii in pc

    Succes si astept raspuns ^_^

  6. Toate jocurile despre care vorbesti necesita viteza mare la net, si daca ele iti ia toata banda, messengerului nu ii mai ramane suficienta pentru a ramane conectat, si astfel iti da sign out :pumn: , incearca si cu trillian, tot program care merge sa te loghezi cu el pe yahoo, si spui pe urma daca mai ai aceasta problema. succes :bananadance2:

  7. Salut, de ceva vreme mi-am facut abonament de internet la Orange, prima data l-am testat la mine la camin (sunt student acum ^_^ ) acolo aveam semnal full 3g+ si aveam viteza de la 500 de kb/s in sus, in schimb cand l-am luat la tara unde imi petrec eu mai mult vacantele, am observat stupefiat ca desi l-am plimbat prin toata camera (cu ajutorul unui prelungitor usb) doar lipit de geam prinde si el o linie la semnal edge, uneori pierzand-o si pe aceea, internetul nu mai vorbesc ca atunci cand descarca cu 10 kb/s sunt fericit, in rest numai cu 5 kb/s descarca. As vrea sa stiu daca pot sa amplific cumva semnalul edge sa aiba mai multa stabilitate ca acum imi pica netul foarte des, si daca poate pati modemul ceva ca are semnal slab. Mentionez ca am modem zte mf636db hsupa. Astept raspuns multumesc anticipat :tiphat:

  8. Salut, eu pana in acest moment am folosit avast 4.8 professional, care dupa parerea mea era cel mai bun antivirus, in sensul ca depista majoritatea virusilor si nu ingreuna sistemul, pentru mine asta fiind foarte important, avand procesorul doar de 2 ghz single core si 1 gb ram, windows-ul se incarca imediat cu acest antivirus, pe cand cu avira si bitdefender statea mult mai mult sa se incarce, si imi mergea windows-ul mai greu.

    Avast 4.8 nu il mai folosesc ca imi tot aparea un mesaj, in care imi cerea sa trec la avast 5, si pe acesta l-am testat mai demult in varianta beta si mi sa parut ca incarca multe in plus care nu aveau asa mare importanta si in plus consumau multi rami.

    Daca imi puteti recomanda si mie un antivirus asemanator la resurse si detectie ca avast 4.8, sau daca stiti cum sa fac sa nu mai imi apara mesajul cu actualizarea programului la o alta versiune mai noua astept raspuns. Multumesc anticipat :)

  9. Salut, am si eu un laptop acer aspire 5738zg, cu windows 7 x86 instalat, si am urmatoarea problema: Recent am cumparat un sistem audio 5.1 cu 3 mufe jack si am incercat sa il pun la laptop care avea tot 3 intrari jack. Am montat sistemul la laptop, si am setat din control panel la realtek hd audio manager modul 5.1, si se aud toate, problema este ca satelitul central si cu cei doi sateliti spate se aud cand mai tare, cand mai incet, cei din fata auzindu-se normal, am cumparat 2 adaptoare jack cu 2 iesiri jack fiecare , si am bagat unul in altul si pe primul l-am bagat in intrarea jack fata care se auzea normal reusind astfel sa conectez toti satelitii si subwoofer-ul la ea. Am facut un test se audeau toate foarte bine pe modul 5.1, pe modul normal stereo se auzeau mai infundat dar tot asa toate. Acum le am setate pe modul 5.1, imi puteti spune si mie daca poate pati ceva laptop-ul sau sistemul daca le folosesc asa mereu? mie acum imi place cum se aud si asa as vrea sa le tin dar imi este frica sa nu il suprasolicit in vreun fel, s-au sa ii stric placa de sunet. Sper sa nu radeti de mine dar m-am gandit ca decat sa fac o gresala mai bine sa intreb inainte sa fie prea tarziu. Multumesc si astept raspuns. :)

  10. Salut, in urma cu 2 saptamani mi-am reinstalat si eu pe laptop, windows 7 32 biti, mi-am instalat toate programele de care aveam nevoie printre care si aimp2. Dupa ce am terminat de instalat, a venit un var pe la mine si m-a rugat sa il las si pe el sa se joace pe laptop. L-am lasat, si eu am iesit pana afara, m-am intors peste 15 minute, el intre timp se plictisise de jocuri, si asculta muzica. A plecat el pana la urma si cand m-am asezat la calculator, observ ca imi modificase limba, skinul, si multe altele din aimp care nu mai stiu cum erau inainte pe default. Am incercat sa reinstalez aimpul, dar dupa ce il instalez si il inchid, si il aprind iar imi apare cum era atunci cand la modificat el. Spunetimi si mie ce sa fac sa ramana la setarile de default si sa nu mai porneasca cu setarile lui varamio. Multumesc

  11. Salut, de ceva vreme caut si eu pe internet, episodul in care Armando se duce sa fure bancomatul, am inteles ca este sooper (eu nu am putut sa-l prind nici la tv), dar nu mai stiu ce numar era episodul, si la cate sunt pe site-ul oficial, mie greu sa le iau pe toate la rand. Daca stie careva ce episod este, sau vreun link pe youtube sau alt site sa ajung la acel episod astept raspuns. Multumesc :tiphat:

  12. Si eu am folosit anul trecut blu3net si vampix, acum cand am mai vorbit cu alexxutzu, a zis ca a facut interwap, si ca acesta ar avea protectii foarte bune fata de blu3net, si doritorii il pot downloada de aici http://www.interwap.ro/, acum nu stiu cat de bine merge deoarece avand acum internet de la rds nu l-am mai folosit, insa cand ma duc la tara o sa il folosesc, si o sa va spun atunci cum imi merge mie personal :happy1:

  13. Ok pai procesorul nu pot sa il schimb ca placa de baza nu suporta ceva mai bun, si oricum am schimbat destule in el si vara asta vreau sa imi iau calculator nou, dar vreau sal pastrez si peasta si vroiam sa ii pun doar o placa video mai buna, multumesc oricum o sa incerc si cu alte drivere acum astept sa vina. Mai mam uitat la cerintele care leai pus cu adobele, o sa mai imprumut de la un prieten o placuta de ram de 1 gb daca merge (sper) i-o cumpar dar ar fi bine sa fie numai din ram B)

  14. Pe youtube merge bine la 360p, la 480p incepe sa sacadeze pana se incarca de tot iar la 1080p sacadeaza mereu.

    Sistem de operare : Microsoft windows xp sp3 professional, folosesc avast si nu am nici un virus, si nu am nevoie de ccleaner pt ca folosesc tuneup utilites si ala face cam acelasi lucru ba chiar mai multe.

    acum nu am cum sa ma uit in catalyst ca am placa video la ei. Pentru calculator folosesc klite codec pack cu bsplayer. Si cum crezi ca ar trebui instalat driverul cu update din proprietati de la my computer, cu express de la autorun-ul cd-ului sau custom tot din autorun?

  15. Am bagat cablul care trebuia bagat in placa video, care este asemanator cu cel de la hard si cd-rom pe ide.

    Am incercat si cu sursa mai puternica nimik. Dar daca e treaba cu procesorul de ce cu nvidia geforce 5500 de 256 pe 128 de biti mergeau perfect videoclipurile hd atat pe youtube cat si pe pc?

  16. In urma cu cateva zile am achizitionat o placa video Gigabyte ATI Radeon HD 4650, 1024 MB si 128 biti, slot agp pentru sistemul meu:

    Placa de baza: Pcchips m863g

    Procesor: Amd Athlon Xp 2400+, 2000 Mhz

    RAM: 1gb DDR

    Dvd-rw: Lg Hitachi interfata ata

    2 Hard disk-uri: western digital 160 gb si maxtor 40 gb, prin conectori ata

    Sursa: No name 350 w output

    Placa Video integrata

    Windows: Xp Professional Service Pack 3 pe 32 de biti

    Acesta este sistemul meu, am montat placa video in slotul Agp al placii de baza, si in ciuda faptului ca am sursa mica a pornit.

    Am instalat driverele de pe cd, dupa specificatiile din manualul de instructiuni al placii video, am lasat calculatorul sa se reporneasca dupa care am incercat sa testez performantele placii video pe niste filme. Am inceput prima data cu cele de rezolutie medie, la care placa video nu parea sa intampine dificultati, in schimb cand am trecut la cele HD la care rezolutia depasea 1000, imaginea incepea sa sacadeze, si cand ieseam din player imi aparea eroarea don't send error raport. Mentionez ca folosesc pentru filme k-lite codec pack, si bs-player, dar am incercat si cu vlc insa tot degeaba. Am incercat sa ma uit pe youtube la filme HD, merg tot in reluare, in jocuri placa video se comporta ca una de 128 de mb pe 64 de biti. Am sunat la serviciul departamentului de unde am luat placa (nu cred ca am voie sa spun numele), mi sa spus ca este din cauza sursei, deoarece aceasta nu ii da destula putere placii video care are si ea intrare separata de curent de la sursa. Am incercat sa schimb sursa am imprumutat una de 450W, dar nu s-a observat nici-o modificare. Am incercat sa instalez si windows Vista, mergea tema Aero, dar tot asa filmele Hd nu mergeau deloc. Am sunat iar la serviciul cu clientii, si o doamna mi-a zis ca am procesorul prea slab pentru placa asta video, si ca ar fi recomandat sa o dau inapoi si sa imi i-au alta mai slaba. Din curiozitate m-am uitat la un film HD si am verificat procesorul cu task menagerul, intradevar procesorul nu scadea deloc de 100%. Am incercat mai demult o placa video Agp Nvidia Geforce Fx 5500 de 256 mb si 128 biti si asta mergea foarte bine pe filmele HD, insa nu m-am uitat sa vad cat utilizeaza din procesor. Pana la urma am renuntat la ea si am returnat-o prin fan curier, ca sa imi iau alta mai slaba. Am returnat-o si in 2 zile mi-au dat raspunsul cum ca din cutia placii video lipsesc 2 cabluri unu dvi si altul Hdmi, si ca o sa mi-o trimita inapoi. Nu stiu ce sa mai cred eu nu imi aduc aminte sa fi avut asa ceva in cutie, si chiar sa zicem ca as fi avut nu aveam nici un interes sa le pastrez daca vroiam sa returnez placa video. Nu stiu ce as putea sa fac cu ea am vazut ca in jocuri totusi incearca sa mearga mia mers si nfs shift chiar daca mia mers in reluare, ma gandesc desi stiu ca ma pacalesc enorm sa o dau unui var si sa imi dea in schimb o placa video Sapphire ATI Radeon HD 3650, 512MB DDR2 128bit, bineinteles sa o opresc doar daca imi merg filmele hd, care va repet cu o placa video de 256 pe 128 biti imi mergeau fara probleme. Daca stiti ceva programe care pot sa incerc pt filme hd poate reusesc sa fac sa imi mearga placa video de 1 gb pe 128 as pastra-o fara discutii. Va rog daca puteti sa ma ajutati si sa nu ma luati la misto cu faze te-au fraierit aia de unde ai luat placa video ca nu au mai primit-o si ca i-au teapa mare daca schimb placa video cu alta de 512, m-am ofticat eu singur in sinea mea cand am auzit ca nu mi-o primesc nu mai am nevoie de morala suplimentara.

    Daca stiti cumva ce as putea sa mai fac va rog frumos sa imi spuneti. Mnetionez ca placa video inca nu a plecat de la ei trebuie sa vina luni sau marti. Va multumesc :(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...