Jump to content

VibeS-

Inactive
  • Posts

    569
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VibeS-

  1. Chiar nu as recomanda deloc acel Asus. Placa grafica este una foarte slaba pentru orice altceva in afara de office (internet, ms office, programare, etc), si trebuie sa tina in spate un display de 17.3 ". Pentru o performanta acceptabila pe un display atat de mare iti trebuie minim 640, chiar un 650. DELL-ul, pe de alta parte, are display mai mic sustinut de o placa video mult mai buna.

  2. Eu mi-am luat in perioada Black Friday laptop si de fiecare data cand imi iau laptop/pc, ma documentez bine... gen urmaresc wishlists pe pcgarage, sa vad ce se recomanda de obicei in anumite bugete care m-ar interesa, caut reviews, caut pareri din alte surse pe anumite laptopuri care mi-au placut.

     

    Bugetul meu era de 3000 RON, dar a fost si o perioada in care ma orientam spre 2500-2600. Acolo ar fi Acer V3 si DELL Inspirion. Pe astea doua m-as axa, pentru ca nu ma intereseaza celelalte firme (Lenovo, Acer, Samsung, etc).

     

    Despre Acer, toata lumea a auzit lucruri rele, DAR am auzit multi spunand ca generatia V3 ar aduce o schimbare in fiabilitate SI ca raport performanta/pret, bate orice alta firma. Ce m-a determinat sa nu il cumpar au fost zvonurile cum ca ar avea display-ul prost si materialele de calitate mai slaba.

     

    De aceea m-am orientat spre DELL. Mama mea are un DELL Latitude de vreo 8-9 ani de zile. Merge bine si acum, in limitele performantelor. Asadar, m-am orientat spre DELL. Cand am ajuns la bugetul de 3000 de RON, m-am orientat de la i5, 4GB RAM si HDD de 500 GB, spre un i7, 8 GB RAM si HDD de 1TB. Diferente prea mari nu sunt, ambele procesoare fiind foarte performante, facand parte din ultima generatie Intel, Ivy Bridge. Diferenta de la dual la quad core e greu sa o observi, decat daca te hotarasti sa faci ceva cu adevarat solicitant pentru procesor. Modelul de baza al laptopului a ramas cel pe care il aveam in minte la 2500 RON: Inspirion 5520(modelul de baza e acelasi, difera componentele). L-am achizitionat si pot sa spun ca, din punct de vedere al materialelor, display-ului si al performantelor, nu am nimic de reprosat. Nu imi placeau Inspirion-urile din generatiile vechi (5520 e a 3-a generatie) din cauza design-ului, dar generatia noua are un design foarte fain. Downsides: greutate ceva mai mare, lipsa numpad-ului, performante putin sub un V3 in acelasi buget, dar diferenta de fiabilitate compenseaza inzecit. Ca un side-note, placa 7670 se afla, ca performante, intre 630 si 640, ceea ce e foarte ok.

     

    Deci, iti recomand cu caldura un Inspirion 5520. Ca performante va fi ok in jocuri(nu grozav, dar un Acer V3 nu ar face mare diferenta) si in navigat pe net, filme, etc. Daca, totusi, nu te-am convins, te-as sfatui sa te orientezi spre o diagonala 15'6, deoarece 17'3 consuma mai multe resurse video.

    • Upvote 1
  3. Eu tocmai mi-am cumparat Moria, Mirkwood si Isendeep + o luna de VIP... si am sa mai joc seara/ prin weekend-uri. Momentan lvl 56 pe champ, Luciandor pe Evernight. Long way to 75, dar vreau sa ma tin de el, pentru ca mi-a placut prea mult jocul :) Am sa imi iau si Rohan imediat ce termin contentul de pe Isendeep.

  4. Mi se pare un mare rahat sincer... deci basically e un fel de dota cu eroi din Middle Earth din cate inteleg? Deci ai sa vezi un Gollum bine farmuit cum ii rupe curu lu' Sauron nu? Ii da criticala cu pestele dupa cap si face Rampage. Sper sa ma insel, dar jocul pare un fail in devenire...

  5. Eu abia ma chinui sa mai gasesc chef sa mai farmez 2 ore... cred ca abia a pus mana pe D3, altfel nu imi explic... nu e genul de joc care sa te tina prins, cum era Diablo 2 de exemplu. Meh, crazeh pipal. Mai tre' sa fie si din astia, sa aiba ce da la stiri ca sa aiba material parintii sa bata copii la cap. Tare mi-e sa nu fie si inflorite unele...

    Cat despre faptul ca jocul a devenit extrem de plictisitor... am un presentiment ca un expansion l-ar schimba radical, asa cum a facut LoD cu D2... patch-ul cu pvp-ul l-ar mai "revergora" putin, dar nu cred c-o sa aduca ceva inedit.

  6. Nu ai niciodata asigurate rarele la elites daca nu ai 5 nv (parca mergea si cu 4? sau doar la quest bosses). Am incercat si eu cu 188 mf parca, si imi picau rare la cam 2-3 din 5 elites pana sa am 5 nv.

    Btw... Inferno Diablo down :D finally. Ieri mi-am luat 2-3 iteme, printre care un dagger super fain, am terminat act 3 ( eram pe la siegebreaker de vreo cateva saptamani, ca nu ma mai interesa ) si azi am zis sa incerc si actul 4... si incet incet am ajuns la Diablo si l-am facut din prima. De cazut au cazut 2 rare... xbow de ilvl61 si chest armor de ilvl 58, in rest albastre... cu 5 nv. Din pacate am dat din greseala quit inainte sa dau loot si n-am apucat sa ma uit la toate... meh sper ca n-am ratat vreun magic imba :S

    LE: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4902740620 =))

  7. Act 1 run: Halls of Agony lvl 2, Cursed Hold, Agony lvl 3, Butcher... apoi Festering Woods (gasesti 4-5 elites aici), Highlands cu Caves (un dungeon, am uitat numele), Leoric Manor(poti sa gasesti si 3 elites aici daca ai noroc, si e scurt). Cam asa fac eu... poate mai intru si prin alte parti daca mi-e mila de alea 5 stacks de NV :) cam o ora-o ora jumate dureaza, faci vreo 100k gold per run numai din gold picks si shop food. Mai gasesti si un item fain care sa il vinzi cu 500k sau ceva... plus ca ai sanse sa gasesti si iteme care se vand si pe 10m/100$+... depinde cum ti-e norocul... ideea in mare e sa te axezi pe omorat elite packs. Eu am 235% MF cu full NV stack, si imi cad uneori si 3 rare pe elite pack.

    Daca aveti alte tactici de farm mai eficiente, feel free to share :)

    Am renuntat la goblinul din act 2 pentru asta, pentru ca e si mai fun, dar gasesti si mult mai multe rares.

  8. Mda. In loc sa faca lucruri cu adevarat folositoare lanseaza "avioane".Si in Buc oprescu a facut 3-4 recorduri mondiale si l-a reales lumea. Va dati seama unde traim...

    Deci de la tine chiar nu ma asteptam la comentarii de genul. Numai cretini si tampiti vedeam pe vplay, youtube cu astfel de comentarii. Acest eveniment a avut loc in cadrul inaugurarii Palas, care e aproape un oras in sine... e un complex cum nu am mai vazut in viata mea, parca e alt oras... un complex in care oameni de afaceri au bagat bani seriosi. Fondurile din care s-a organizat evenimentul erau destinate celor 4 (parca) zile de inaugurare a Palas-ului, si nu aveau cum sa se duca in alte parti cum ziceti voi :| gen ambulante, infrastructura, etc. Si in plus, de ce sa nu mai fie si cate un eveniment din asta din cand in cand?

    Sa va plangeti ca s-a organizat chestia asta cu lampioane in loc sa se investeasca in altceva, e ca si cum v-ati plange ca Becali da nu stiu cate milioane pe jucatori de fotbal in loc sa ii doneze sau ceva :|

    Eu din pacate am ajuns cu jumatate de ora mai tarziu, pentru ca idiotii de organizatori au dat drumul la 9 fix, cand inca era lumina, chiar daca in program scria intre orele 9-10 si ma gandeam eu ca ar fi fost logic sa dea drumul macar la si jumatate, cand se mai intuneca. La si jumate cand am ajuns eu deja canta Andreea Banica :| eram cam debusolat si vroiam sa plec, dar am zis sa vad si complexul cum arata... eram in alta lume. Deci pe putin 100.000 de oameni, poate chiar mult peste in tot complexul, plus ca in drum spre Palas, vedeam mii de oameni ducandu-se spre case. Mall-ul era full, cararile misunau cu oameni, gazonul din spatele Palatului Culturii era plin de oameni care stateau in fund si admirau privelistea :D era superb. Oricum, e ca un Vatican in interiorul Romei... e alt oras parca. Intri de pe strazi plini de gropi (Iasiul e santier de lucru momentan... cam 80% din el), trotuare sparte, etc, intr-un complex ultra-modern la standarde vestice... cu un mall imens, blocuri rezidentiale de lux, cladiri de birouri ultra-moderne, parcari subterane (nu stiu daca mai avea Iasiul asa ceva). Cred ca avea nevoie Iasiul de asa ceva sa mai iasa in evidenta... au venit multe firme in premiera in Romania, in Iasi tocmai datorita Palas-ului... se vor investi multi bani in el si din asta va beneficia, inevitabil, si statul... si atunci or sa cumpere ambulante si alea alea... pentru voi asa, sa fiti impacati sufleteste.

  9. Ce tare :D am gasit un dagger numit The Clipper, de la un rare boss pe nume Nine Toes... si am cautat eu ce am cautat si am descoperit ca e reference la Nine Toes din Borderlands, la care pica un pistol "The Clipper". Destul de funny easter egg-urile astea.

  10. Pai tocmai asta e... e faza cu rewarding... sari in sus cand vezi pe jos o legendara dupa 90 de ore de joc si apoi vezi ca e de tot cacatul cand ii dai identify. Dafuq? In diablo 2 macar existau diablo, baal runs, in care daca se adunau 8 insi, erau sanse destul de mari sa cada o unique (din vreo 10 runs, care insemna vreo jumatate de ora, cadea cel putin o legendara de cele mai multe ori). Aici joci 100 de ore si abia iti cade un rahat din asta... am mai gasit pe la level 6-7 un belt legendar parca... si in actul 2 pe inferno un set ring destul de fain (putin vitality,all res si lighting res, la care am avut noroc ca e chiar main res-ul meu pe monk si cu one with everything il face ca si aar).

  11. Ok deci tocmai ce m-am mutat de curand intr-un nou apartament... si mi-am pus internet Fiberlink 2 de la rds. Mi se promit viteze de PANA LA 100mbps, dar eu nu trec de 6-7 mbps (am efectuat si testul de pe speedtest.com si cel de pe site-ul rcs-rds). Site-urile se incarca extrem de greu, vitezele pe torenti nu trec de 600 kb/s si am momente in care am packet loss imens (30-45% cu 100 de pinguri la google.ro). Acum de exemplu joc Diablo 3, am inceput sa am lag imens deodata (se intampla foarte des) si m-am decis sa rulez un test pe pingtest:

    http://imageshack.us/photo/my-images/3/erdeeshulvietii.png/

    Acum vreau sa stiu posibile cauze inainte sa apelez la service-ul RDS. Nu e de la router; am incercat direct prin cablu si situatia e exact aceeasi... Virusi, chestii, ies din discutie, pentru ca am testat conexiunea pe 2 calculatoare si e putin probabil sa am aceiasi virusi pe ambele. LED-ul WAN de la router palpaie incontinuu, deci ma face sa cred ca ar fi o problema cu cablul poate?

  12. Cica am gasit o legendara pe act 3 inferno...

    http://imageshack.us/photo/my-images/846/d3legendary.png/

    Pishu pe el de joc... Legendarele sunt egal cu 0 in Diablo 3, ca poti gasi in cele mai multe cazuri rare sau chiar magic care sa le dea clasa :|

  13. ^ Butcher e facut de unii barbari in 15-16 secunde( sunt filmulete pe iutub ). De aceeasi barbari care in actele 3 si 4 mor in 2 secunde. Eu zic sa nu vorbesti pana nu ai simtit pe pielea ta actul 3 si 4 pe inferno :S intreaba-l pe Morty cum sta treaba, ca el isi stoarce nervii pe acolo. Eu am ales sa nu ma chinui si sa mai farmez prin actul 1. Diferenta intre actul 1 si actul 2 de ex e enorma... primii mobi din act 2 dau de 10 ori mai mult damage decat Butcher din actul 1 :)

  14. Cam asa cad la fiecare quest boss daca ai 5 NV. Eu momentan farmuiesc Butcher pe inferno. Omor elites pana imi fac NV 5, omor Jailer, unde pica 2-4 uniques si 5+ blues, apoi repede la Butcher, cade si acolo cam la fel si m-am ales cu peri albi ca nu imi cade nimic bun fmm de viata :(

  15. Pentru cine nu are Authentificator (BMA)...

    http://arenabooster.marisil.org/bma.htm

    Running BMA on your PC/MAC

    Va trebuie .jad-ul acela... apoi emulatorul de pe site-ul oracle (va trebui sa va faceti cont pe Oracle daca nu aveti deja). Apoi va trebuie .jar-ul care sa aibe acelasi nume cu .jad-ul. Eu l-am gasit pe rapidshare:

    https://rapidshare.com/#!download|211p6|258445820|blizzard_mobile_auth_EU_BattleNetMobileAuthenticator_240x320_icon_24x24_1_0_0.jar|104|R~711D6224AC929B69C32D4B28E1A10AB5|0|0

    Partea cu .jar-ul a fost mai complicata, in rest urmati pasii si ar trebui sa functioneze.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...