Jump to content

Trane

Inactive
  • Posts

    581
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Trane

  1. Salut :D, vand 2 conturi de sro-r pe Gobi, ambele lvl 99 cu ceva sp-uri, avatare, gold si niste arme ok. Le dau ieftin pe amandoua.

    Unul e warlock/cleric celalalt e warrior/cleric.

    • Upvote 1
  2. Oh good God! Mai joaca cineva jocul asta putred?

    You can put the blame on me! eu am revenit dupa o pauza de luni bune...dar chiar nu stiu de ce... nu mai e nimic de facut in acest joc...inafara de faptul ca ii ajut pe unii in party....nothing else to do.....

    Nice to see one of the good ones again :D tu ce mai joci? da si mie o idee de ce sa ma apuc sa scot virusul asta de joc din sange :)

    Oh salut! Eh nu va blamam, dar ma uitam si eu pe srf si am vazut ca s-au schimbat atatea de nu-ti vine sa crezi. Pai de aproape un an jumatate joc pregatirea pentru admitere la Academia de Politie (anul trecut n-am intrat). Poti incerca si tu :D.

  3. Daca nu te deranjeaza, pune un print cu arhiva, te rog. Nu ca n-as sti cine esti (in topic, din pacate nu te cunosc in viata reala) si ar fi vorba de neincredere, dar pentru a putea sustine suspendarea.

    http://img337.imageshack.us/img337/1606/frtitlum.jpg

    E aiurea! Practic eu am fost baietas si el m-a tras in piept.

  4. cum asa?

    o intrebare pt cei de 100+ voi terminati forgottan de 1* )101~110)

    Pai vroia sa cumpere contul de 95 de la mine. A spus ca ii este frica sa dea banii inainte, am fost de acord sa-i dau info inainte. Si am fost ieri la banca si nu depusese nici un ban. :)

  5. Mmmm miroase a iesiri in strada. Eu unul il urasc pe Zeus din ficati, imi provoaca sila marinaru. Practic peste tot pe unde a fost a distrus (vezi ministerul transporturilor, Bucurestiul). Eu stau si ma minunez si ma gandesc cum au putut iesi 5 milioane de oameni sa-l voteze, ba nene nu-l votez pe Geoana dar nici nu ies din casa sa-l votez pe asta.

  6. e o mare prostie ce ai spus tu. afara bugetarii castiga mai putin decat cei PRIVATI, iar la noi privatii sint mancati pana la ultimu gologan, iar bugetarii au salarii si pensii imense. oare cine le da bani statului daca nu PRIVATII ? e foarte bine ce a spus presedintele ca face, numai ca voi romanasii nu aveti minte, nu ganditi productiv.

    =] Prietene bunicii mei au lucrat 40-50 de ani la stat si au pensie de 800 ron, ti se pare gigantic? In situatia lor sunt 95% dintre toti pensionarii Romaniei. Mie mi se pare o crima sa le tai pensia cu 15% in conditia in care pensia lor este foarte mica.

  7. Acum 30 minute presedintele Romaniei a prezentat:

    - Taieri ale veniturilor tuturor bugetarilor cu 25%

    - Reduceri al ajutorului de somaj cu 15%

    - Taierea pensiilor cu 15%

    - Sistarea ajutorului pentru intretinere

    - Concedieri masive in sectorul bugetar(medici, profesori, armata, politie)

    Va rog comentati.

  8. baiatule nu vreau sa ma cert dar vlv-ul maxim la silkroad va fi 140 o sa vin si cu ceva link-uri sa te lamuresc asa ca nu vorbi daca nu stii :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

    Prietene eu nu cred ca nici 120 nu prindeti indiferent de ce link-uri imi arati tu. Joymax-ul si-a scos parleala si cu 110 o sa-si scoata si mai bine. Probabil o sa inchida serverele in curand pentru ca au pierdut foarte multi playeri.

  9. farmez la low lvl ptr ca e de 20x mai usor, nu vreau sa-mi bag capu aiurea la lvl mare :) sa vad cum iau 1 sp pe 2 monstrii... prefer sa stau aici si sa vad cum iau 3 sp pe un mob :)

    Prietene da' tu ai rabdare nu gluma, la cate caractere ai schimbat. In locul mi se apleca si ma lasam :).

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...