Jump to content

Salieri

Inactive
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Salieri

  1. piticule, uite citeste asta:

    SA-MP 0.3 is coming close to release, and we're having public betas to fix some latest bugs missed out in months of extensive testing.

    We'll soon be aiming for a test with 500 concurrent players, which will be announced in future on the homepage as well as this forum.

    Deci, cred ca maxim peste 2 saptamani, parerea mea.

    And, for all, read this:

    Previous tests (GMT +1)

    14th of August - 14:00 till 15:30 - 125 players

    15th of August - 16:05 till 17:45 - 425 players

    425 players o_O

  2. Au inceput sa se uploadeze video-uri cu SA-MP 0.3 BETA, am o banuiala ca o sa iasa curand oficial, finalul. Abia astept. Uitati aici cateva filmulete:

    http://www.youtube.com/watch?v=UTJ3H9kZufA

    Pentru mai multe informatii intrati aici, + downloaduri cat mai dese, pentru a vedea de unde-l luati si cand intrati aici: http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=116292.0

    Daca vreti mai multe video-uri, doar scrieti SAMP 0.3 si gasiti acolo.

    # Vai cat imi place faza cu /beer, sa bei bere, cand esti beat am vazut discutii se controloeaza foarte prost masina, pe langa faptul ca se leagana imaginea, sau cand fumezi, sunt o gramada de chestii noi si tari, buguri vizuale numai exista, am auzit la aia ca nu au luat nici un crash, dupa cum vedeti stau cu sutele in casino-ul ala si nimeni nu ia crash, va fi superb, va garantez, cred ca o sa iasa curand.

    Vreau sa aud pareri.

  3. As vrea sa-mi bag Windows 7 pentru ca am vazut ca arata foarte bine si din cate am auzit consuma mai putine resurse decat XP.

    As dori sa imi spuneti si mie daca stiti cam cat ram consuma, fara nici un program deschis, ca skype/yahoo/mozilla etc.

    Si a 2-a chestie, stiu ca ocupa 16 GB, este de ajuns daca am 24 GB liberi pe C ? Ca mi-a zis cineva ca o sa duca foarte mult cu update-urile, ceva de genul asta. Ceva sfaturi ?

    Multumesc.

  4. Ai uitat sa spui Aikijutsu, care e unul din cele mai importante pentru ca este sursa Aikido-ului. Practic daca nu ar fi fost Aikijutsu, nici Aikido nu ar fi fost.

    P.S: Fac si eu de 1 an :D

  5. intr-un fel merita - cersetorii in loc sa isi gaseasca de munca stau si cer bani toata ziua ... si daca scoti 1 mil pe luna fara din munca este ceva.

    Cum sa mai munceasca ma baba aia care abia mergea...daca mergea...La cersetorii astia cu varsta mai mica, 20-30 ani de ex, sau 40-50 chiar, aia da, mai merita pentru ca pot munci. Dar la baba asta...rusine politistului.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...