Jump to content

Sezghin

Inactive
  • Posts

    1,523
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sezghin

  1. Ce a facut Tavi imi da senzatia de incomplet. Sau cel putin in ochii mei nu se potrivesc culorile.

    Baietii de la grafica ar trebui sa stie cum sa combine culorile sa arate bine.

    Daca ar veni cu mai multe combinatii as putea sa incerc sa le integrez in Memory.

    Sau alegeti de aici o thema ca o cumpar eu - http://www.skinbox.net/skins/

    Mie imi place http://www.skinbox.net/skins/warrior/

    Lucrez eu la o tema dupa Memory dar o termin abea duminica

  2. Realizezi ca subtitlul este menit sa fie atragator si nu neaparat ceva care trebuie luat ca atare.

    In plus, daca posteaza si incepatori, care-i problema? Ne nastem graficieni sau ce? Toti pornim de la 0 si avansam treptat. Am avut cazuri de oameni care au avansat repede, si cazuri care pareau fara speranta, dar s-au tinut si acuma stiu cu ce se mananca.

    Varsta prea putin conteaza, exista n feluri de oameni. De la tineri si intelepti, la batrani si dobitoci

  3. Am scris o explicatie mare cat capul meu si mi-a dat forumul eroare :| O sa o scurtez ca n-am chef sa scriu iar tot

    Pierdere de vreme nu este. Daca se tine, isi da interesul si nu o face doar pentru ca e la moda, poate sa intreaca pe oricare dintre noi in timp. Eu am pornit mult mai slab de atat. Pe viitor, critica constructiva te rog, nu post-uri rautacioase.

    Bassmaster, iti raspund la intrebare aici. Daca mai ai sau vei mai avea nedumeriri de genul, scrie aici te rog si iti raspund. Daca mai citesc si altii, poate le foloseste si lor. Pentru inceput, ai putea face blending prin a pune anumite efecte peste personaj, iar aici nu ma refer la stelute cum ai pus mai sus, ci la anumite elemente care le pui in background. Pui cateva acolo, cateva pe personaj, iar daca pastrezi o legatura intre ele (nu le arunca random), ele fiind din fundal, o sa para ca trag si personajul in el. O alta idee ar fi aceea de a te juca cu personajul. Smudge, duplicate si ripple/distort (pastrezi doar efectele din jurul sau, nu-l lasi stramb). Pentru inceput, daca iti iese asa, e ok. Mai tarziu vom povesti mai multe

    Tine-te de tutoriale also. Nu le urma exact, nu neaparat pas cu pas. Ia tehnica de acolo si adapteaz-o situatiei tale, lucrarii si stilului tau. Nu trebuie sa copiezi, trebuie doar sa prinzi cateva "smecherii" din ele.

  4. E buna ideea de a ocupa partea stanga cu text de genul. Totusi, nu ai continuat ideea. Imbinatul de stiluri fara a incerca si o legatura intre ele, un mod prin care sa le conectezi, nu prea merge. Intr-o parte ai text, ceva solid, care presupune un background din gradiente sau cateva soft brush-uri mari. Ceva fin in orice caz. Nu se pupa deloc cu tona de stelute si wannabe glamour. Vrei stelute, le pui in asa fel incat sa luceasca coltul unei litere, chestii de genul. Chiar si asta merge deobicei la un text mai mono, nu dintr-o tona de culori. Same time, partea din dreapta da impresia de "hell's gate". Seriously, ce legatura au stelutele cu portile demonice si tot text-ul cu love, give, people etc.? Personajul fara pic de blendare ca deobicei. Cum am spus, daca ramaneai in stanga la text, sa se vada capul iesit in afara, dar o blendai frumusel si potrivit in dreapta, era ceva mult mai ok. Un stil simplut dar de efect.

  5. Votez cu 2 si eu. Blendarea renderului este de departe mai buna fata de primul. Datorita efectelor situate numai in planul din spate si a diferentei mari de culori + saturatia acestora, prima lucrare nu se imbina deloc. De asemenea, detaliile din prima lucrare par chestii simplute si aruncate acolo, in timp ce in a 2-a se vede ca e putin mai multa munca pentru a realiza ceva cu cap, nu efectiv pentru a tranti doua, trei, chestii. Tot datorita saturatiei, prima lucrare pare mult mai low quality fata de a 2-a

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...